Omonija nudi Šćepoviću 300.000 evra, klub iz Koreje duplo više

Vreme čitanja: 1min | pon. 28.12.20. | 13:50

Loptica je u dvorištu iskusnog napadača

Odlična polusezona na Tajlandu širom je otvorila vrata evropskog fudbala Marku Šćepoviću. Čitali se već da je kiparska Omonija počela pregovore sa nekadašnjim napadačem Partizana, koji je na devet utakmica za Burinam Junajted postigao pet golova.

Trener Zvezdinog dželata iz kvalifikacija za Ligu šampiona odlično poznaje Marka Šćepovića. Zajedno su bili u mađarskom Videotonu i imali odlične trenutke. Kiparska štampa danas piše da je šampion te zemlje spremio ugovor za Šćepovića vredan 300.000 evra po sezoni. I da je to gornja granica.

Izabrane vesti

Problem predstavlja činjenica da Omonija nije jedini klub u trci za Markom Šćepovićem. Kiprani pišu da je neimenovani klub iz Koreje spreman da Šćepoviću da 600.000 evra po godini. I da visoki Srbin može da bira između povratka u Evropu, i finansijski izdašne ponude.

U Omoniju čekaju da im Šćepović brzo odgovori, jer veruju da sa njim u timu ponovo mogu da napadnu titulu.

Posle odličnih sezona u Videotonu Marko Šćepović je potpisao ugovor sa turskim Rizeom. Međutim, tamo nije uspeo da se izbori za mesto u startnoj postavi. Na deset mečeva nije postigao pogodak, pa se otisnuo put Tajlanda.

Nekada velika nada Partizna igrala je još za Olimpijakos, Majorku, Terek Grozni i Muskron.


tagovi

Hening BergOmonija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara