Omri Glazer dobio obećanje da ide u Srbiju ili Belgiju, gazdarica Ber Ševe spremna da Zvezdi ponudi popust

Vreme čitanja: 2min | pet. 02.06.23. | 16:35

Ide se u smeru angažovanja Barakovog pika za novog golmana

Dobro je zatresao temelje Marakane Barah Bahar odlukom da Milanu Borjan saopšti kako ga ne vidi kao prvog čuvara mreže Crvene zvezde u narednom periodu. Sigurno će se o tome raspravljati narednih dana, jer Milan Borjan nije samo broj, već čovek koji je obeležio najuspešniju epohu u novijoj istoriji Crvene zvezde. Istina, postoji ona teza da trener ima pravo da sastavlja tim po svom izboru, i da za to snosi pohvale ili kritike.

Ali deluje da će Crvena zvezda ići u smeru angažovanja novog golmana i da bi mogla da ispuni veliku Baharovu želju, da mu dovede čuvara mreže Hapoela iz Ber Ševe Omrija Glazera. Reprezentativac Izraela iza sebe ima najbolju sezonu u karijeri, proglašen je za najboljeg čuvara mreže u Izraelu i logično je što želi da se oproba u inostrastvu.

Izabrane vesti

Prema pojedinim informacijama Omri Glazer želi da napusti redove Hapoela iz Bar Ševe i da se otisne u inostranstvo. Čak je dobio obećanje menadžera da će mu pronaći klub u Srbiji, ili Bugarskoj. Jasno je da se Srbija odnosi na Crvenu zvezdu.

Međutim, pita se i treća strana odnosno Hapoel Ber Ševa sa kojom Omri Glazer ima ugovor do juna 2026. godine. Jedan je od tržišno najcenjenih igrača izraelskog šampiona, pa se u Beri Ševi nadaju zaradi... Zanimljivo je da će o sudbini Omrija Glazera odlučivati žena. Na čelu Ber Ševe je Alona Barkat, koja je novac zaradila u Americi, a potom se vratila u Izrael i počela da ulaže u fudbal. Zajedno sa mužem bila je na Forbsovoj listi najbogatijih ljudi u Izraelu.

Imala je velike uspehe i u svetu sporta, pošto je njenim dolaskom u klubu Ber Ševa počela da pravi odlične rezultate.

Ber Ševa je, kako se može čuti, spremna da izađe u susret Crvenoj zvezdi i proda Omrija Glazera crveno-belima po nešto nižoj ceni. Prema saznanjima Mozzart Sporta crveno-beli bi morali da daju nešto više od milion evra.

Omri Glazer je imao neka sjajna izdanja protiv Makabija iz Haife, dok je Barak Bahar predvodio Zvezdinog rivala. U prošlogodišnjem finalu Kupa odbranio je u penl seriji skinuo tri jedanesterca. Uspeo je čak i da nadmudri Omera Acilija, najboljeg izvođača u redovima Makabija.


tagovi

Barak BaharOmri Glazer

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara