Omri Glazer (Starsport)
Omri Glazer (Starsport)

Omri Glazer opcija za Sevilju

Vreme čitanja: 2min | čet. 11.04.24. | 02:17

Novi sportski direktor Andalužana pravi rezove, mali budžet onemogućava potpise skupocenih pojačanja

Naosvajala se Sevilja prethodnih godina trofeja u Ligi Evrope, ali je na svim ostalim poljima prilično kaskala za vodećim španskim klubovima i dodatno povećala zaostatak za Realom, Barselonom i Atletikom. Aktuelna sezone jedna je od najneuspešnijih u novijoj istoriji kluba sa Ramon Sančes Pishuana, a dolaskom novog sportskog direktora Viktora Orte napravljen je zaokret u transfer politici.

Madridska Marka izveštava da Sevilja neće trošiti mnogo novca u predstojećem letnjem prelaznom roku i da će za manje para pokušati da pronađe igrače respektabilnog igračkog kvaliteta. Među opcijama novog prvog čoveka zaduženog za sportska pitanja, nalazi se i golman Crvene zvezde Omri Glazer.

Izabrane vesti

Izraelac je jedna od najsvetlijih tačaka u igri srpskog šampiona tokom prolećnog dela sezone, a dobre partije na Marakani dosegle su i do Andaluzije. Marka je uz ime izraelskog čuvara mreže, izdvojila i 19-godišnjeg Filipa Milojevića. Reprezentativac Austrije do 19 godina član je omladinskog tima Bajera iz Leverkuzena, igra na poziciji štopera i Sevilja će učiniti sve kako bi ga na kraju sezone kao slobodnog igrača privolela u svoje redove.

Omri Glazer je na stadion Rajko Mitić stigao leta prošle godine iz Hapoel Ber Ševe za obeštećenje od 1.200.000 evra, a dosadašnjem toku mandata u Ljutice Bogdana upisao je 35 nastupa na takmičarskim utakmicama. Prema specijalizovanom portalu Transfermarkt, tržišna vrednost 28-godišnjeg momka iz Tel Aviva iznosi 2.800.000 evra, što je tačno duplo više od cifre na koju je procenjen u trenutku dolaska u Zvezdu pre devet meseci. Glazerov ugovor sa crveno-belima traje do leta 2026.


tagovi

FK Crvena zvezdaOmri GlazerSevilja

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara