Andre Onana (©Reuters)
Andre Onana (©Reuters)

Onana pakuje kofere, odbio novi ugovor sa Ajaksom

Vreme čitanja: 1min | sub. 04.09.21. | 15:41

A, nije hteo ni transfer u Lion

Rešio je Andre Onana da potraži sreću negde van Amsterdama. Golman Ajaksa čvrsto je odlučio da napusti klub čiji je član od 2015. godine.

Sportski direktor Ajaksa Mark Overmars ispričao je holandskim medijima kako Onana ima plan da sledećeg leta ode iz kluba kao slobodan igrač, jer mu tada ističe ugovor.

Izabrane vesti

Mi smo bili vrlo jasni. Ponudili smo mu da produžimo ugovor na još neko vreme. Nije prihvatio. Onda smo imali ponudu za njega da ode u ovom prelaznom roku, ali ni to nije hteo. Što se nas tiče, mi smo već završili celu priču. Doveli smo dvojicu novih golmana (Gortera i Pasvera)“, rekao je Overmars.

On je dodao da neće pustiti Onanu da ode po svaku cenu.

„Ako bude hteo da nas napusti na zimu, to će moći jedino za neki pristojan novac. U svakom drugom slučaju će nam se putevi razići na leto, kada će mu isteći ugovor“, zaključio je Overmars.

Operativac Ajaksa je otkrio da je Lion taj klub koji je želeo da ovog leta kupi Onanu, ali iako su se klubovi dogovorili, golman je odbio da promeni sredinu.

Sad holandski i italijanski mediji tvrde da Andre Onana, koji je inače i dalje na suspenziji UEFA zbog dopinga i ona mu ističe 4. novembra, na korak od dogovora sa Interom i da mu je cilj da se u Italiju preseli narednog leta.

 


tagovi

AjaksAndre Onana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara