Ono kad ti najveći rival skine kapu: Niko nije tako nadigrao Siti, čak ni moj Liverpul

Vreme čitanja: 1min | pon. 09.12.19. | 23:31

Džejmi Karager pohvalno o Mančester junajtedu

Četiri dana fudbalske raspodije na Tearnu snova. Ne sanjaju navijači Mančester junajteda, stvarno je njihov tim bio bolji i od Totenhema i od Mančester Sitija.

Dva derbija, dve čiste pobede i odmah se klima u klubu menja. Da je urađeno nešto veliko svedoči i to što je timu Olea Gunara Solskjera priznanje odao i večiti neprijatelj Crvenih đavola, Džejmi Karager, legenda Liverpula.
Ono što sam video u prvih 30 minuta derbija je najbolje izdanje bilo kog tima protiv Mančester Sitija u poslednje tri sezone“, jasan je u poruci bivši štoper Crvenih.

Izabrane vesti

I ne, nije se ugrizao za jezik, iako je njegov klub, koji toliko voli, naneo štetu Građanima u daleko bitnijem takmičenju pre dve sezone.
Jeste, dobio je Građane i Liverul na Enfildu (u Ligi šampiona 3:0, op. au), ali ovo je bilo u gostima. Kad je meč počeo činilo mi se da je taktika Junajteda pogubna, ali ono je bio Mančester u najboljem izdanju. Kvalitetan fudbal u maksimalnoj brzini, sto na sat“.

Podsetimo, Solskjerov tim trijumfovao je 2:1, golovima Rašforda i Marsijala.
„Čak i da je Siti igrao na svom maksimumu, opet bi imao poteškoće protiv onako dobrog Junjteda. Na poslednjem derbiju, jednostavo, Junajted je bio sa druge planete“, dopunio je Džejmi Karager.

(FOTO: Reuters)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara