Komentari na vest

Oprez, Pešta je Zvezdina crna tačka

G

Gost 126 mb@dr.hyypia

pre preko 1 godinu

Tačno! Rezervisti, sram vas bilo kako ste igrali neodgovorno protiv Spartaka u II poluvremenu! Zašto se niste ugledali na sjajnog Bena koji je svih 90 minuta odigrao za pamćenje. Ne treba da vam bude niko primer, nego sami Ben, koji je 90 minuta izgarao, driblao protivnika, sprintao po terenu i odigravao duple pasove za udžbenike! Bravo za Bena i za onoga ko drži ovakvog Bena u takmičarskom timu! Na mnogaja ljeta!
о

окнарб

pre preko 1 godinu

И нерјешено и пораз нас оставља приковане за 4 мјесто.Мишљења сам да ће бити у Мађарској 3 1 или 2 о за домаћу екипу,а поједа у Београду је била само за утисак.Играмо топло хладно и то је највећи проблем
G

Gost123

pre preko 1 godinu

Misljenja sam da si navijac Partizana ipak...
O

Oprezno

pre preko 1 godinu

JA BIH BIO ZADOVOLJAN I NERESENIM REZULTATOM,I TO NAM ODGOVARA!
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

Koji si ti LUZER. Od kada smo mi to postali kao ČKEPI. Jel znaš ti za koji klub navijaš. Ja navijam za Evropskog i Svetskog Šampiona. Za klub koji je igrao bezbroj puta samih završnica Evro takmičenja. Za najveći klub Istočne Evrope. Kakav crni BOD. Ne igramo sa Sitijem. Zvezda je ovde pokazala da je za klasu kvalitetniji tim od njih. Ne idem Ja u Madjarsku da bi se nadao bodu. SAMO POBEDA.
P

Pibe92

pre preko 1 godinu

Koliko negativnosti u tekstu protiv Zvezde... Pustite njih da pricaju na terenu, manite se istorije. Sto se tice utakmice.. Zgazi ih sve lenja Srbobranska bitango.. Znam da mozes!
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

Već duže vreme je stvorena slika u javnosti da je Ferencvaroš neka dosta jaka ekipa. Ferencvaroš je na nivou JSDa, a mi smo i od jednih i od drugih bolji za klasu. Ja se više tamo plašim nas nego njih. Ako budemo igrali zatvoreno na bod, možemo i da izgubimo. Ako budemo igrali najbolje što možemo i sa željom da pobedimo, ubedjen sam onda u pobedu, jer smo bolji.
N

NAJVECI ZVEZDA...

pre preko 1 godinu

Puna podrska za Terzica i upravu,i veliki pozdrav za mog kolegu sa posla placenog bota Don Vita Corleona!
G

Gost 126 mb@Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

Ma, da, nema zime sa brzim igračima Sanogom, Kangom, Srnićem i Kangvom, u veznom redu! Oni su tako nadahnuti, sa puno ideja, pravi minuciozni dribleri na petoparcu, a tek kave su njihove asistencije do Pešića, gde im lopte imaju oči! Zahvaljujući asistencijama ovih znalaca, Pešić je u poslednje vreme imao bar tridesetak šansi!
P

Patkaa

pre preko 1 godinu

Ako su partizan mogao slaviti u nemackoj moze i zvezda u madzarskoj
G

Gost765

pre preko 1 godinu

Jel ti znaš razliku između Dz i Dj???
D

DS1989

pre preko 1 godinu

Ako hoces da pobedis izadjes sa istom postavom, sa istim sistemom i juris... Ako se Bukari oporavi obavezno da igra i to je cela mudrsot. Videlo se da smo za klasu bolja ekipa i ne vidim poentu bilo sta menjati... Mi smo po sansama i Monaco trebali da dobijemo al nije bilo srece dok je Ferencvaros trebalo po sansama da izgubi u Francuskoj ali su dobili... To je fudbal, to je sportska sreca eto neka u cetvrtak sreca bude na nasoj strani.
L

Liga sampinjona

pre preko 1 godinu

@DS1989 Dosta je zvezdu sluzila sreca dok je Milojevic Vladan bio trener .Neka jednom pokaze kvalitet ako ima ,a ne samo oslanjanje na srecu.
S

Sale555

pre preko 1 godinu

Ako odemo tamo da POBEDIMO, a ne po sada vec cuveni “dobar rezultat” ili u prevodu - remi, dobicemo ih ponovo i uzeti sva tri boda. Samo bez suludih eksperimenata sa 5 nazad i(li) Srnicem u prvih 11. Najjaci sastav, standardna formacija i u napad!
m

molim&&&&

pre preko 1 godinu

idemo napred bar bod da osvojimo ako neka kontra padne jer mi gol dati iz igre nemozemo jer za postizanje golova tim treba da ima napadaca a mi to nemamo . zali boze drzavnoh para prosutih za pesica i kulibalija ali je bitno da je terzic pyn. nadam se da ce neka kontra se istrcati preko mitrovicaili..i da se vratimomo sa pozitivnim rezultatom
D

DS1989

pre preko 1 godinu

Videli smo kako ne mozemo dati gol iz igre, dali smo 3 komada iz akcija i jedan iz penala pre samo 5 dana... Zali boze drzavnih para u nekom drugom sportu i nekom drugom klubu gde sunes milione pa te resertuje tim koji ce biti u donjem delu EL ...
O

OkosBokos

pre preko 1 godinu

Navijamo i nadamo se pobedi, normalno. Ekipa je stvarno odigrala odlicno i vidi se da smo bolji. E sad, uvek ono ali. Trenutak je bas zeznut, vec unapred slobodno racunajmo na bar 3 Kangina sutra sa 30+ metara koji ce biti ciste bacene lopte, Katai je na korak od toga da se totalno vrati sto znaci da ce tek sada solirati jos vise, Gobeljardo ocito ima brata blizanca koji zna fudbal i nadam se da ce on dodji i u Pestu a ne stari Gobelja koji po obicaju napravi glupost vrednu gola. Sve u svemu, kolko god sad svi mi bili naprzeni, nadam se da kapirate da ce u cetvrtak biti bas dosta soliranja i dokazivanja ko je novi gazda tima.
R

Rex

pre preko 1 godinu

pa ono, i ne bas
O

OkosBokos

pre preko 1 godinu

A kako ti to vidis momcino?
M

Marko1105

pre preko 1 godinu

Tradicija? Statistika? Te dve stvari, u fudbalu danasnjem (bolje reci: u fudbalu poslednjih 30 godina) ne znace puno. Kao sto je poznato, Zvezda je znala da pobedjuje i jedan Real Madrid, pa kad bi gledali susrete sa Madridjanima kroz tradiciju i statistiku vidili bismo da bi imala sanse danas da pobedi i/ili prodje dalje. Ali, kad se vratimo u realnost dolazimo do cinjenice da bi Zvezdine sanse za pobedu ili cak prolaz u nekoj nokaut fazi bio 5% sansi u danasnjosti protiv takvog protivnika. Da se ne lazemo. Iako bih i sam do poslednjeg sudijskog zvizduka verovao jer volim te boje, crvene i bele. Zelim da kazem da to sto Zvezda nema dobar skor sa ekipama iz Budimpeste apsolutno nista ne znaci. Mnogo toga se promenilo u svetu fudbala od svih tih nabrojanih utakmica. Posebno se osvrcem na poslednjih 5 godina. Zvezda pomera granice, to je najveca istina ovog vaseg teksta. Zato svim snagama i svom pamecu i koncentracijom u cetvrtak. Bolji smo i veci klub, igracki jaci, imamo trenera koji odlicno skautira protivnike...a na kraju i pokazali smo u Beogradu sta mozemo protiv njih. Nista tradicija i statistika. Samo jako, do koske i pametno od noge do noge. Zvezda!
H

Herakle

pre preko 1 godinu

Polako Ljudi. Igramo u gostima, orva utakmica je uslo sve sto smo sutnuli , oni iskoristili neke prilike da bolje odreaguju, zasluzeno smo dobili ali nije ovo nasa liga niti smo mi Evropska sila. Oni ce sigiuro drugacije igrati kuci, motivisanije, jace. Mora da budemo cvrtsti, brzi i uz dozu srece mozemo do rezultata. Dobro je sto imamo samopouzdanje posle prve utakmice ali to ne sme da predje u samozadovoljstvo i nadmenost. Skloni smo euforiji i padu posle poraza tako da pamet u glavu. Svidja mi se izjava Milojevica oko tima i taktike, da nemamo wing bekove vec moze da igramo 4-3-3, 4-2-3-1.
d

dr. hyypia

pre preko 1 godinu

MIloje je realan. Svidja mi se sto kritikuje rezerve jer ptotiv spartaka ti koji su usli nisu pokazali preteranu zelju za dokazivanjem. Treba dati vremena coveku, MILOJE to zasluzuje. Da ima ima znanje ima i da je dobar, dobar je trener....
S

Sal

pre preko 1 godinu

Jeste ušlo svašta ali nije baš da je sve. Imali smo još tri pristojne prilike koje su mogle da završe golom u prvom poluvremenu. Kataijev gol sa dvadeset metara - on kada se namesti tu, bez bloka direkt uz njega, to je pre gol nego što nije. Još je imao prvi kontakt i smirio je. Ono Kangino jeste nešto što se ne viđa često, ali eto mi imamo takav tim da bar tri igrača mogu da opale van 16 da uđe bez problema - Katai, Mirko, Kanga. Zato u 16 moramo da koristimo šanse, Pešić je imao okej šut iz okreta, Dragović sam glavom preko stative, drago mi je da je ovaj mali zakucao ono levicom, baš lepa minijatura. Ne vidim razlog da ih ne pojedemo taktički i fizički, da opet zaustavimo one njihove direktne pasove kroz sredinu za igrača iz drugog plana i naravno, borba će biti na bokovima. Onog njihovog pleja (koji nam nekako dade gol na kraju) smo dobrih 70 minuta odvojili od lopte i ostatka tima. E sad, nije Čerčesov od juče, ali nije ni Milojević, mislim da možemo da ponovomo dobru partiju i vratimo ae bar sa bodom, ako ne i sa sva tri. Najveće pitanje je dali će se vratiti Milunović i da li ćemo igrati sa 3 štopera, uz Rodića i Gobeljića na bekovima, ili žrtvovati jednog štopera (stvarno su sva trojica dobri), zarad 4 u zadnjoj liniji. Oni će sigurno izaći jače na Kangu i pustiti nam loptu opet, u nadi da iz tranzicije gde su najjači urade nešto. Mislim da smo generalno bolji i trebalo bi to i da dokažemo.