Đorđe Despotović u pregovorima sa Legijom

Vreme čitanja: 1min | sre. 06.07.22. | 10:51

Moguće je da će Filip Mladenović dobiti društvo

Tiho se pominjao i prethodne zime i ovog leta Đorđe Despotović kao potencijalno pojačanje Crvene zvezde u špicu. Potencijali reprezentativac Srbije je čak imao i inicijalni kontakt sa pojedinim članovima stručnog štaba Dejana Stankovića, ali dalje od toga se nije odmaklo.

Ima i dalje ugovor sa Arsenalnom iz Tule Đorđe Despotović, ali posle ispadanja kluba u drugu ligu, vrlo je moguće da će ovog leta napustiti Rusiju.

Izabrane vesti

Nova destinacija snažnog napadača mogla bi da bude Legija. Klub iz Varašave je imao razočaravajuću sezonu. U jednom trenutku se činilo da će najveći poljski klub ispasti iz elite, ali je uspeo donekle da se podigne. I sezonu završi na desetom mestu uz osvojeni kup.

Jasno je su Legiji potrebna pojačanja u svim linijama tima. Za napad je targetiran Đorđe Despotović i već je preko posrednika uspostavljen inicijalni kontakt.

Jasno je da Legija može da zadovolji finansijske apetite Đorđa Despotovića.

Novi trener Legije Kosta Runjajić je, prema pojedinim informacijama, aminovao potencijalni dolazak Despotovića u Varšavu. Intenziviranje pregovora se očekuje naprednih dana.

Pre Arsenala iz Tule, gde je došao na insistiranje Miodraga Božovića, Đorđe Despotović je imao sjajan period u Rubinu iz Kazanja. Nosio je dres Orenburga, zapažen trag ostavio je i u Kazahstanu. 


tagovi

Letnji prelazni rok 2022Đorđe Despotović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara