Dušan Đorđević (©Starsport)
Dušan Đorđević (©Starsport)

Đorđević posle prve pobede Napretka: Konačno, došao je kraj i negativnoj seriji

Vreme čitanja: 2min | uto. 30.08.22. | 23:40

Trener Kruševljana je dugo čekao na trijumf u Mozzart Bet Superligi

(Od dopisnika Mozzart Sporta iz Kruševca)

Šesti uzastopni poraz u Mozzart Bet Super ligi zabeležila je ekipa novosadske Mladosti u Kruševcu (0:1). Time i ne čudi što trener gostiju, Aleksandar Linta, nije bio puno raspoložen za priču sa novinarima.

Izabrane vesti

"Čestitam domaćinu na pobedi. Nemam šta da zamerim svojim momcima. Utakmica je bila tvrda, takmičarska, sa dosta psihološkog naboja, sa dosta prekida, a iz jednog takvog smo primili gol. Žao mi je što trud mog tima nije urodio nekim golom, koga smo možda po prikazanoj energiji zaslužili", rekao je Linta.

Sa druge strane, dugo čekani trijumf za četu Dušana Đorđevića stigao je tek u 9. kolu šampionata, Napretkovom osmom.

"Konačno! Osećaj mi je da se neka strepnja uvukla u Napredak. Negativna serija traje od prošlosezonskog plej - ofa. Naravno da je jednom morala da se prekine. Znao sam da neće biti lako, nije ni bilo. Mladost ima kvalitet u svom sastavu, predvođena je odličnim trenerom. Utakmica je, kako je rekao kolega Linta, zaista bila tvrda. Ništa čudno s obzirom na ulog za oba tima koja su u krizi. Jedan gol je mogao da odluči pobednika i to se desilo. Mi smo dali pogodak iz prekida, možda smo još neku akciju mogli da krunišemo golom. Nije sad to važno, bitno je da smo uspeli da vratimo sami sebi veru da, iako potonula, ova ekipa ima kvalitet. Sada nam preostaje da, sa malo više optimizma, pogledamo u budućnost", reči su šefa struke kruševačkog Napretka.



tagovi

Dušan ĐorđevićAleksandar LintaNapredak KruševacMladost Novi SadMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara