Komentari na vest

Đorđević: Superliga ne ide iz Niša

P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Radnicki iz Nisa potpuno zasluzeno opstao a sad po pojacanja.
N

Nenad1246

pre oko 1 godinu

Aeenasport 8. Sramota. Koju će glupost da prenose na premijum i prvom. Aerena je sramota.

Bojan Urosevic

pre oko 1 godinu

Igra se poslednje kolo SERIA A I PRIMERA a ti bi pored takve utakmice kao pre gledao propali Radnicki Nis.
C

Coyger

pre oko 1 godinu

O cemu ce “veliki” novinar da pise kad mu ispadnu miljenici iz super lige?
D

Dare -Real sa Nisave

pre oko 1 godinu

Dusan je izuzetan novinar, a imao je i uz koga da uči i stasa, tako da vaša zajedljiva opaska nema nikakvog smisla osim da se obriše zadnjica! Pozdrav za Jocića od Reala sa Nisave.
Z

Zoran Pavličic

pre oko 1 godinu

Djordjevicu,ni ti sam neznas koji sastav ce izaci na teren dok ti ne daju ceduljče ovi iz uprave..Radnički nije vise klub koga respektuje fucbalska Srbija vec jedan veliki cirkus..zato bolje cuti jer i ti se deo tog cirkusa!!!
L

Linija111

pre oko 1 godinu

Jer Aca Jovanovic jos uvek sportski direktor,pre sezone rekao da imamo najbolju selekciju do sad,a sada se ne oglasava,ili ceka pocetak nove sezone da vrti istu pricu,a Caki iz skole samo izbacuje igrace za prvi tim.
d

durlanac02

pre oko 1 godinu

Super liga ne ide iz Nisa,ali Nis ide iz super lige,Radnicki vec odavno nije Niski jer vec duze vreme nema Nislija u Radnickom ,vise nije ni vazno dali ce da ispadne ili ostane i onako ima 50 gledalaca na utakmici to u Nisu niko vise i ne prati
B

Beks - NUFC

pre oko 1 godinu

Ako Radnički izbaci Indjiju, ja ću se javno izviniti na Mozzart Sportu. Nažalost, to se neće desiti. Radnički je u potpunosti rasturen, igrači bez samopouzdanja i želje, uprava na nivou vašarišta, stadion se raspada, navijači su odavno digli ruke... Znam šta pričam, živim u ovom gradu. Verujte mi ljudi - Radnički ispada!!!
O

Onaj tamo

pre oko 1 godinu

Apsolutno potvrđujem da radnički ispada dogovor je pao i pre prve utakmice da inđija uđe u superligu ali verovatno tamo neće ostati više od sezone svima koji misle da će utakmica biti napeta ili neizvesna predlažem da ne gledaju jer se zna sastav superlige za sledeću sezonu
G

GOL

pre oko 1 godinu

NAPRED RADNIČKI,OSTAJEMO U LIGI
d

dragan r.

pre oko 1 godinu

Bruka i sramota za klub takve tradicije, za grad koji je u staroj Jugoslaviji imao uglavnom stabilnog člana Prve lige, polufinalistu kupa UEFA 1982.. godine, da dođe u situaciju da se na ovkav način spasava ispadanja u niži rang. I to u ovakvoj konkurenciji, sa klubovima koji u vreme stare Jugoslavije nisu ni postojali, za koje je Radnički iz tog perioda Real Madrid lično. I što je najcrnje, pitanje je da li će se spasiti.
p

paprikar

pre oko 1 godinu

Ajmo Niškii do pobede
H

Holse

pre oko 1 godinu

Po indjiji se priča da je prodato,da se klub odustao od super lige...videcemo jel istina..ali nešto se desava...
G

Gost Meraklija

pre oko 1 godinu

Ma naravno, namesteno je. A ako Radnicki ispadne, onda je Indjija pobedila sistem, je l da? Isto ste pisali i pre prethodne utakmice pa smo videli rezultat. A i u toj utakmici je Indjija dala bukvalno sve sto je sutnula, tesko da ce toliko srece da ima ponovo. Radnicki je daleko kvalitetnija ekipa, e sad, da li ce da probije Indjijin bunker dovoljno puta, to je pitanje. Kec u Nisu!!!
V

VladaBg

pre oko 1 godinu

Ajde bre vise nemoj da raznosite abrove, pred svaku utakmicu Nisa, pustate price kako je prodato, a ono Nis izgubi. Vec 4 utakmica zaredom. Po vama Radnicki mora da izgubi, da bi vi rekli, eto ipak nije bilo prodato.
V

VladaNI

pre oko 1 godinu

Ti VladaBg nisi iz Beograda. Komentarises samo vesti Radnickog i branis upravu. A i ova reč "abrovi" je svakodnevnica u Nišu,ko je bar jednom bio zna.
V

VladaBg

pre oko 1 godinu

Znas kolko mene bole za upravu, nek ide i taj Toncev, mene zanima Radnicki Nis kao klub, jer smatram da Radnicki iz Nisa i KG, kao i Vojvodina treba da budu sampionski klubovi isto ko CZ i FKP da drzava ulozi u njih isto ko u ova 2 kluba, imali bi Ligu u Top 10, 30 derbija po sezoni, gledali bi kako CZ i FKP najzad prodju i grupu u LS, a ne da se samo radujemo serijskim duplim krunama, a u Evropi da nas pune. Neka i Nis i KG i NS osvoje nekad titulu, al zato u Evropi da kidamo
Л

ЛиманФКВ

pre oko 1 godinu

Толико говори о нашој држави чињеница да се перу паре по селима због нових стадиона, а трећи највећи клуб у земљи, други највећи град у земљи има стадион који не испуњава услове ни за најслабије европско такмичење, самим тим на твој реалан коментар да људи ставе 2 дислајка говори довољно и о људима у нашој земљи и зашто нам је локал-патриотизам на овом нивоу у земљи... Многи то желе, ал нажалост тешко да ће се титула видети ван Београда, бар још неких 10-15 година...