Orlići za Rusiju i Brazil: Četvorica iz Partizana, jedan iz Zvezde, a i Loznica ima reprezentativca

Vreme čitanja: 1min | pet. 28.05.21. | 13:53

Selektor Živković pozvao 26 igrača

Imaće mlada reprezentacija Srbije izazovne kvalifikacije za Evropsko prvenstvo, pošto će biti u grupi gde su jaki rivali Francuska i Ukrajina.

Probaće Orlići da se spreme za te mečeve kroz dva jaka testa u prvoj polovini juna. Najpre će u Staroj Pazovi odmeriti snage sa Rusijom (6. jun), dok će na istom mestu dva dana kasnije igrati protiv olimpijske selekcije Brazila.

Izabrane vesti

Selektor Zvonko Živković objavio je spisak igrača na koje računa za dve te dve utakmice, na kojem je 26 fudbalera. Zanimljivo je da mladog reprezentativca od danas ima i Loznica.

Od igrača koji su standardni na spisku izostaće povređeni Zlatan Šehović, Boris Popović i Slobodan Tedić, kao i Sava Aranđel Čestić i Ivan Ilić koji su prekomandovani u A tim.

Na spisku selektora Živkovića su:

Golmani: Aleksa Milojević (Bačka), Miloš Gordić (Mačva), Lazar Slavković (Teleoptik).

Odbrana: Svetozar Marković (Olimpijakos), Dimitrije Kamenović (Čukarički), Danilo Mitrović (BV Linc), Damjan Daničić (Dinamo Zagreb), Marko Bjeković (Vojvodina), Uroš Drezgić (Čukarički), Milan Ilić (Loznica), Nikola Marjanović (Proleter), Filip Bačkulja (Juniors, Austrija).

Sredina: Dejan Tetek (Reding), Armin Đerlek (Aluminij), Mihajlo Nešković (Inđija), Lazar Pavlović (Partizan), Ivan Milosavljević (Voždovac), Dejan Zukić (Vojvodina), Mirko Topić (Vojvodina), Aleksa Janković (Voždovac).

Napad: Milutin Vidosavljević (Čukarički), Andrej Ilić (Javor), Željko Gavrić (Crvena zvezda), Nemanja Jović (Partizan), Nikola Štulić (Partizan), Filip Stevanović (Partizan).


tagovi

mlada reprezentacija SrbijeZvonko Živković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara