Filip Kostić (©Reuters)
Filip Kostić (©Reuters)

Orlovi povređenih krila: Kostić otpao za Norvešku

Vreme čitanja: 1min | ned. 27.09.20. | 11:54

Lazović i dalje van terena

Ostali su Orlovi bez krila pred put u Norvešku! Loša vest stigla je danas iz Nemačke: Filip Kostić neće moći da igra za reprezentaciju Srbije u Oslu 8. oktobra.

Krilo Ajntrahta se povredilo u petak na utakmici protiv Herte i morao je da izađe iz igre posle 15 minuta. Prve informacije su bile da Kostiću nisu pukli ligamenti kolena i da je to dobra vest, da ga ne čeka duga pauza. Ali, snimanje danas pre podne, ipak, nije ozarilo ljude u Fudbalskom savezu Srbije.

Izabrane vesti

Po rezultatima današnjeg pregleda, Kostić je istegao ligament kolena i to znači, kako je rekao sportski direktor Bruno Hubner, da ga čeka „nekoliko nedelja pauze“. A, okršaj Norveške i Srbije je za deset dana...

Po informacijama koje imamo, sve govori da nećemo moći da računamo na Kostića za Oslo“, potvrdio je Vladimir Matijašević, direktor reprezentacije Srbije, za MOZZART Sport.

Šansa na levom boku se tako otvorila za Filipa Mladenovića ili debitanta Mihajla Ristića, koji su dobili pozive za naredno okupljanje.

Problem ima Srbija i na desnom boku. Darko Lazović se povredio na utakmici sa Turskom i od tada je van terena. Prvenstvo Italije je počelo, ali srpskog krilnog beka nije bilo u sastavu Verone, pa postoji bojazan da bi selektor Tumbaković mogao da ostane bez obojice startnih bočnih igrača. Ipak...

Lazović bi trebalo da bude spreman za Norvešku“, kaže Matijašević.

Bar jedna dobra vest...


tagovi

Filip KostićVladimir MatijaševićDarko Lazovićfudbalska reprezentacija Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara