Mislav Oršić (©Reuters)
Mislav Oršić (©Reuters)

Oršiću bruji telefon, pozivni broj je iz Italije

Vreme čitanja: 2min | sub. 20.03.21. | 13:29

Agent uveliko u kontaktu sa više klubova

Bruji Evropa o Mislavu Oršiću. Tri komada u mrežu Totenhema, nije to mala stvar.

Dinamo je izbacio Pevce iz Lige Evrope, već je počeo da kuje planove kako da eliminiše i Viljareal na narednom koraku, ali Oršiću telefon ne prestaje da zvoni. Sve češće je na ekranu pozivni broj iz Italije.

Izabrane vesti

Kako otkriva Oršićev menadžer Branko Hucika za Kalčomerkato, on je uveliko u konktaktima sa više italijanskih klubova. Tako je bilo i pre Totenhema, a sada su se linije usijale.

Ja sam u kontaktu sa nekoliko klubova iz Italije. Mislav ima 28 godina i sigurno je da ne bi odbio da se vrati u Italiju“, kaže Hucika.

Oršić već ima iskustva sa Čizme, pošto je bio član Specije u sezoni 2013/14, koja je tada igrala u Seriji B. Istina, odigrao je tada samo 11 mečeva.

Iskustvo iz Italije je pomoglo Oršiću, iako je zasluživao da više igra. Ali, tada je bio mlad, nije znao jezik, morao je dosta taktičkih stvari da nauči. Barem su mu takve izgovore u klubu davali“.

---------------------------------------

Ako imaš nalog na sajtu mozzartbet.com, proveri ga svakog ponedeljka jer možda te čeka sjajno bonus iznenađenje! Ne zaboravi, ponedeljak postaje tvoj srećan dan uz Happy Monday Bonus.

---------------------------------------

Stvari su se promenile otkako se Oršić posle putovanja po svetu vratio u Hrvatsku i zaigrao za Dinamo. Het-trik protiv Totenhema je samo kruna njegovih sjajnih igara u prethodnom periodu.

On je najbolji strelac tima u svim takmičenjima tri godine unazad. A, čak i nije klasičan napadač, nego krilo. Het-trik protiv Totenhema je bio neverovatan, Mislav je bio veoma srećan. Ali, da budemo iskreni, on duže vreme igra sjajno, ne zaboravimo da je prošle sezone postigao het-trik protiv Atalante u Ligi šampiona“, podsetio je agent Hucika.

Pitaće se, naravno i Dinamo. Poznato je da Modri ne puštaju svoje najbolje sinove za male pare.


tagovi

Dinamo ZagrebMislav Oršić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara