Osijek "bombarduje" po komšiluku, posle Bjelice udica bačena i zvezdi Dinama

Vreme čitanja: 2min | uto. 28.07.20. | 08:58

Milionski transfer na pomolu...

Mada su u spektakularnoj i šokantnoj završnici prvenstva Hrvatske pre nekoliko dana ostali bez kvalifikacija za Ligu šampiona, u Osijeku moral ne opada i spremna su nova velika ulaganja. Koliko juče kao bomba odjeknula je vest da klub sa Gradskog vrta želi za trenera Nenada Bjelicu i da mu nudi platu od 1.000.000 evra godišnje, a već evo ovog jutra Germanijak prenosi Sportske novosti koje tvrde da Osiječani nemaju nameru da prestanu da "bombarduju" po komšiluku.

Navodno, klupska uprava radi na angažovanju najvećeg, ili bolje reći najskupljeg pojačanja u klupskoj istoriji (Antonio Mance, trenutni rekorder plaćen je 1.300.000 evra), pošto je udica bačena Dinamovom Lovru Majeru (22)!

Izabrane vesti

Sportski direktor Alen Petrović nije imao problem da potvrdi celu priču:

"Moram da priznam, on je naša velika želja. A hoćemo li to uspeti da realizujemo u ovom trenutku, ne mogu da kažem. Tako kvalitetan igrač dobro bi nam došao", kazao je Petrović i time zagolicao maštu navijača. 

Ovakvo pojačanje iz redova rivala i šampiona države potvrdilo bi snagu i moć Osječana, barem na finansijsko-tržišnom polju. Ostaje pitanje koliku će odštetu tražiti Modri. Podsetimo, Majera su doveli pre dva leta za 2.500.000 evra i verovatno bi želeli da povrate najveći deo tog novca.

Osijek je juče potvrdio otkup Mervela Endokita iz Hetafea za 550.000 evra, trenutno radi na tome da isto učini i sa Igorom Silvom iz Olimpijakosa. Taj transfer trebalo bi da bude još veći od pola miliona evra.

Jasno da bi Lovro Majer došao kao kec na deset i predstavljao šlag na torti.


tagovi

OsijekLetnji prelazni rok 2020Hrvatska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara