Osijek doveo još jedno veliko pojačanje: Stigao Mađar iz Hajduka

Vreme čitanja: 1min | uto. 23.02.21. | 13:50

I to bez obeštećenja

Osijek je nedavno izgubio veliki derbi hrvatskog prvenstva i propustio kolosalnu priliku da najavi smenu na vrhu tamošenjeg fudbala. Tim Nenada Bjelice i dalje ima ogromna tri boda manjka u odnosu na zagrebačke Modre, ali u Osijeku sve rade kako bi neprikosnovenom šampionu uskoro zagorčali život.

Još jedno kapitalno pojačanje doveo je Nenad Bjelica. Ugovor sa Osijekom potpisao je mađarski reprezentativac i doskorašnji član splitskog Hajduka Adam Đurćo. Osijek je iskoristio činjenicu da je brzonogom Mađaru istekao ugovor sa Hajdukom i bez obeštećenja ga doveo na Gradski vrt.

Izabrane vesti

Osijek je sa Đurćom potpisao ugovor do kraja ove sezone.

Mađar je došao u Hajduk tokom mandata trenera Željka Kopića 2018. godine. Stigao je na pozajmicu iz poljskog Pogona uz mogućnost otkupa ugovora. Đurćo je igrao sjajno tokom pozajmice, na 16 utakmica je postigao šest golova i upisao pet asistencija. Dovoljno da ga Hajduk otkupi za 450.000 evra.

Međutim, novi trener Damir Burić ga je otpisao, pa je prethodnu sezonu proveo na pozajmici u Puškaš Akademiji. Briljirao je u domovini, pa je na 35 mečeva postigao 15 golova i upisao još 12 asistencija.

Međutim, Puškaš Akademija nije mogla da ga otkupi. Novi igrač Osijeka se vratio u Hajduk i tokom ove sezone odigrao 19 utakmica i postigao tri gola.


tagovi

Hajduk SplitOsijek

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara