Osman Bukari i predstavnica naše kompanije Jelena Zrnzević
Osman Bukari i predstavnica naše kompanije Jelena Zrnzević

Osman Bukari dobio nagradu od kompanije Mozzart i prosledio je za lečenje Igora Savićevića

Vreme čitanja: 1min | sub. 25.02.23. | 17:05

Brzonogi Afrikanac 50.000 dinara usmerio na lečenje dečaka obolelog od autizma

Veliko priznanje dobio je krilni napadač Crvene zvezde Osman Bukari koji je proglašen za najboljeg igrača 22. kola Mozzart Bet Superlige, s obzirom na to da je bio nezaustavljiv u meču sa Čukaričkim.

Već smo govorili o tome da je brzonogi Ganjanin bio najbolji fudbaler crveno-belih kada je reč o duelu sa Čukaričkim, na osnovu statističke platforme InStat, međutim, za Bukarija je usledilo još jedno priznanje. Ne samo da je bio najbolji fudbaler Crvene zvezde na tom meču sa dva postignuta gola, već je proglašen za igrača čitavog kola.

Izabrane vesti

 Bukariju je nagrada uručena od strane kompanije "Mocart" pred sam početak utakmice u Ivanjici, a ona iznosi 50 hiljada dinara i biće usmerena za lečenje Igora Savićevića. Nagradu ispred kompanije Mozzart Osmanu Bukariju je predala predstavnica naše kompanije Jelena Zrnzević.

Igor Savićević je dečak čiji je razvoj tekao uredno do druge godine, kada se stanje iznenada promenilo. Govor je počeo da se smanjuje, pojavili su se problemi sa sluhom, kao i u kontaktu sa spoljnom sredinom, nakon čega mu je dijagnostikovan autizam.

 Pozivamo sve ljude da pomognu Igoru i pošalju SMS sadržine 1407 na broj 3030, kao i uplatama na:

 Dinarski račun: 160-6000001511351-67. Devizni račun: 160-6000001511809-51


tagovi

kompanija mozzartOsman Bukari

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara