Havi Grasija (©AFP)
Havi Grasija (©AFP)

Osmorica otišli, nije došao niko: Grasija preti Valensiji ostavkom posle samo dva meseca

Vreme čitanja: 2min | uto. 06.10.20. | 12:50

Sastanak sa predsednikom kluba Anilom Murtijem očekuje se tokom dana

Vrlo dobro je Havi Grasija znao gde dolazi. Znao je da na Mestalji vlada potpuni haos i opet je krajem jula pružio ruku Peteru Limu, vlasniku broda sa kojeg svi beže glavom bez obzira – dobro, pojedini su i oterani – i posle nešto više od dva meseca španski stručnjak bi mogao da napusti Slepe miševe.

Klub su napustila osmorica igrača, većina vrlo bitnih članova startne postave u prethodnoj sezoni. Međutim, nekadašnji trener Votforda mogao je da nasluti takav epilog. I pre nego što je stigao na kormilo ekipe, znao je Garsija da će klub napustiti Dani Pareho, Fransis Kokelan, Feran Tores, Rodrigo, Kristijano Pićini, da Ezekel Garaj neće produžiti ugovor neće produžiti ugovor, te da će se Haume Kosta i Alesandro Florenci vratiti svojim klubovima nakon isteka pozajmice.

Izabrane vesti

I oko toga nema spora. Problem je to što mu uprava nije obezbedila adekvatne zamene. A želeo je makar štopera i centralnog veznog (jurio Etjena Kapua do poslednjeg dana prelaznog roka). Od ideje da pazari i novog napadača ubrzo je odustao.

Ne znam da li je Korona (tehnički sekretar) sto odsto svestan svega što se dešava. Nadam se da će neko razgovarati sa mnom po pitanju odlazaka i dolazaka. Pokazao sam veliko interesovanje nakon što sam uvideo predloge kluba, moguće opcije, ali nakon što sam video kako je klub zapravo reagovao, shvatio sam da ovo nije mesto na kome mogu da nastavim, jer ne vidim rezultat“, rekao je Grasija.

I sada se oseća prevareno. Uprava se pretvarala da traži pojačanja, ali na kraju nije dovela niti jedno. Stoga Španac želi da razgovara sa predsednikom kluba Anilom Murtijem pre nego što donese odluku o napuštanju kluba. Sastanak je zakazan za danas, a Grasija je u međuvremenu odradio trening sa ekipom. Da li i poslednji znaćemo u narednim satima...


tagovi

Havi GrasijaValensijaPeter Lim

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara