Ernan Krespo (Reuters)
Ernan Krespo (Reuters)

Ostaje jedino da se Ernan Krespo skine, uđe i postigne gol... Drugog rešenja nema

Vreme čitanja: 2min | čet. 01.07.21. | 04:51

Nula u derbiju dva najpopularnija kluba iz Sao Paula

Mažestoso ili Veličanstveni derbi je večeras bio karikatura svog pompeznog nadimka.

Krointijans i Sao Paulo su odigrali očajnu utakmicu koja i nije mogla da se završi nikako drugačije nego najnepopularnijim rezultatom – 0:0.

Izabrane vesti

Iako Korintijans ne igra dobro na početku sezone, Sao Paulo je još gori i ima jedan od najgorih startova u istoriji kluba. Zato se i nije moglo očekivati da Trikolori pobede na Itakeri gde nisu znali za trijumf na poslednjih 14 gostovanja.

Sao Paulo je uoči sezone kovao velike planove i obećavao juriš na titulu. Na klupu je seo slavni Ernan Krespo posle odličnih rezultata u Defenzi i Hustisiji. Zadržan je Dani Alves, iz Kine su stigla zvučna imena Miranda i Eder, a Krespu su dovedeni zemljaci Benitez i Rigoni... Svi oni su igrali i večeras, a rezultat i celokupan bilans je poražavajući. Sao Paulo ne zna pobedu osam kola, a ovo večeras je bila čak peta utakmica na kojoj nije dao gol. Neverovatno s obzirom da ih vodi nekada jedan od najboljih napadača sveta.

Ceo meč je bio tvrd i ne baš zanimljiv. Korintijans je u prvom poluvremenu imao prečku Žila i situaciju kada je protivnički defanzivac Bruno Alves igrao rukom ali neubedljivo da bi sudija pokazao na belu tačku.

U drugom poluvremenu je Krespo uveo Rigonija koji je malo razmrdao ekipu ali nedovoljno za gol ili pobedu. Poneka polušansa na obe strane i na kraju 0:0. Po pasivnosti u poslednjih desetak minuta se stekao utisak da su oba tima bila zadovoljna remijem jer je strah od poraza bio veći nego glad za pobedom.

BRAZILSKA SERIJA A - 8. KOLO

Sreda

Fluminense - Atletiko PR 1:4 (1:1)

Fortaleza - Šapekoense 3:2 (0:2)

Baija - Amerika Mineiro 3:4 (1:2)

Internasional - Palmeiras 1:2 (0:1)

Četvrtak

Santos - Sport Resife 0:0

Korintijans - Sao Paulo 0:0

Žuventud - Gremio 2:0 (1:0)

/Paulinjo 28, Peišoto 83/

21.00: (1,82) RB Bragantino (3,50) Seara (4,60)

23.55: (1,75) Atletiko Mineiro (3,45) Atletiko GO (5,20)

Petak

01.00: (6,50) Kujaba (3,90) Flamengo (1,55)

***kvote su podložne promenama



tagovi

Ernan KrespoSao PauloKorintijans

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara