Oštre reči Điđija Bekalija: Glup sam što dajem pare, mi smo bezvredan klub, odoh u penziju

Vreme čitanja: 1min | pet. 22.07.22. | 11:14

Gazdu FCSB iziritirao poraz od Saburtala

Teški dani za FCSB, odnosno nekadašnju Steauu. Godinama slavni rumunski klub ne može da stigne ni do evropskog proseka, što se videlo i u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencije.

FCSB je poražen od gruzijskog Saburtala, što je posebno iziritiralo kontroverznog vlasnika rumunskog kluba Điđija Bekalija. On je odlučio da više ne troši novac, i spreman je da proda klub.

Izabrane vesti

”Mislim da smo bezvredni. Zaostali smo i sa igračkom vrednošću i sistemom priprema i treninga. Previše smo glupi. Već sam doneo odluku. Prestaću da se bavim fudbalom. Vratiću novac koji sam uložio i reći zbogom. Mi nemamo nikakvu vrednost”, poručio je Bekali.

Posebno je Bekali bio ljut na igrače.

”Da dajem novac da neki igrači igraju fudbal? To je to, ove gluposti su gotove. Odlazim u penziju, samo ne mogu da odem preko noći. Ne zatvaram, ali više ne dajem novac. Ako možemo da rastemo sa igračima iz akademije, super. Ako nađem kome da prodam klub, prodaću ga. Ali nemam nikoga. Ko će dati toliko novac?”.

Deluje da se kontroverzni biznismen nije šalio.

”Ima igrača koji su zaboravili da igraju. Koman, za kog sam dao milione, ne može nikog da dribla. Oktavijan Popesku nije više onaj kog sam poznavao. Razgovaraću sa igračima. O čemu da razgovaram sa trenerom? Igrači sede na terenu i posmatraju svoje rivale. Pogledajte koliko su trčali”.


tagovi

FCSBĐiđi Bekali

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara