(© FK Partizan)
(© FK Partizan)

Osvajačice olimpijskih medalja u Partizanovim dresovima

Vreme čitanja: 1min | ned. 15.08.21. | 17:39

Crno-beli misle na Milicu Mandić i Tijanu Bogdanović

Crno-bela poridica kao lajtmotiv svih u Humskoj. Bilo gde i bilo kad, ljudi u Partizanu ističu privrženost sa svim sportistima, a da to nije samo krilatica, već da se fudbalski klub, kao jezgro sportskog društva, stara o svima vidi se na poslednjem primeru.

Kao osvedočenim navijačima Partizana, Milici Mandić i Tijani Bogdanović, crno-beli su poklonili crno-bele dresove kao mali znak pažnje posle velikih uspeha na Olimpijskim igrama u Tokiju. Mandićeva je osvojila zlatnu, Tijana bronzanu medalju u tekvondou, a kako su obe privržene Partizanu obradovale su se darovima.

Izabrane vesti

Dresove Milici i Tijani uručili su portparol Biljana Obradović i Gorana Pandurović, savetnik na pravnim poslovima. I to u Vrnjačkoj Banji, gde je u toku tradicionalni Letnji tekvondo turnir Galeb, koji u hotelu Zepter okuplja kadete, juniore, seniore iz 24 države. Među 300 učesnika najveću pažnju, privukle su olimpijke, Milica Mandić i Tijana Bogdanović.

U znak dugogodišnjeg prijateljstva sa Tekvodno savezom Srbije, koji svake godine pripreme organizuje u Vrnjačkoj Banji, čelnici opštine Boban Đurović i Ivan Radović, poklonili su Milici, Tijani i selektoru Draganu Joviću satove.


tagovi

FK PartizanMilica MandićTijana Bogdanovićtekvondo

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara