Komentari na vest

Otpisan poslednji konkurent, Milojeviću čist put do Atine

Delija

pre oko 3 godine

Veliki si Miloje!!!
S

Sani Boj

pre oko 3 godine

Ja sam se samo našalio . Crveno beli teror u kosarci i fudbalu jos uvek traje, ali ne na sportski način, vec drugim netodama. . Milojevic i Radonjic nigde ne mogu biti treneri osim u Srbiji, vidim svu se otimaju za njih.
D

Drvo

pre oko 3 godine

Teroriše vasi Borac Čačak pa se na to ne žalite
G

Gost12

pre oko 3 godine

Milojev klub u Arabiji ne isplacuje plate igracima vec tri meseca, i to je jedini razlog zasto je Miloje otisao!!! U fudbalskom svetu to svi znaju!! A vi grobari necete imati nikad trenera koji ce napraviti sa vasim klubom rezultate kao Miloje sa Zvezdom!!!
G

Gorstak

pre oko 3 godine

Trenercina samo kad igra nameštena prvenstva. To sto se pacenici zaludjuju pokazuje koliko su licemeri. Uspon u kosarci i fudbalu je vezan za istorijski datum kad smo po recima Covketa počeli da živimo bolje, ali je prethodno Partizan morao biti doveden do uništenja. Traje to još, ali sve ima svoj kraj .
L

Lupanja bez

pre oko 3 godine

Covek je prosao u LS dva puta od prvog kola kvalifikacija, u LS uzeo u grupi sa PSG-om, Liverpulom i Napolijem 4 boda, drugi put u LS bio blizu treceg mesta, da Zander ne napravi penal verovatno bi smo bili treci ispred Olimpijakosa. U LE takodje usao od prvog kola, prosao grupu i nakon toga u 1/16 finala igrao egal dvomec sa CSKA. Tako da ta prica da je pravio rezultate samo u Srbiji i da je igrao samo namestene utakmice ne pije vodu.
B

Beken Bauer

pre oko 3 godine

Namesten mu je bio I Kup u kojem je pobedio groblje kad je bio u Cuki.
S

Sani Boj

pre oko 3 godine

Gromada od trenera,
B

Bar Kohba

pre oko 3 godine

Ovo mu je najbolja opcija, nadam se da će se vratiti u Grčku jer poznaje ligu i ima potencijala kao trener da napravi dobru priču.

Mr 007

pre oko 3 godine

Milojevic i Radonjic su unistili crno beli svet u fudbalu i kosarci.Milojevic je ostavio Stankovicu da ih potpuno ugasi,a Radonja je video da mora da se vrati,da bi ih potpuno ugasio i poslao u Rumuniju.
Л

Ложач

pre oko 3 godine

Ипак су их више уништиле две најјаче космичке силе у универзуму, ТОЛОВА и ДУЛОВА КАРМА
S

Sima Arauho

pre oko 3 godine

Nema tamo Kokeze....
c

cccc

pre oko 3 godine

Pa ti ocigledno nisi pratio rezultate Milojevica u Grckoj kada si tako pokusao da ga spustis, Ali sta reci o grobarskim glupostima
N

Neca Golubovic

pre oko 3 godine

Ti nisi Sima ti si Zivko.
H

Hill

pre oko 3 godine

Legenda Crvene zvezde. Covek koji je na klupu seo u pravo vreme, kad nam je takav trener najvise trebao. Velika zahvalnost svih zvezdasa, za rezultate, odnos, ponasanje.. Klub je danas 50 na uefinoj listi, najvecim delom bas zbog njega. Kada je osetio da vise ne moze, da nema energije i snage da nastavi, sam je ustao i ustupio svoje mesto drugom. Mogao je da ostane i uzme titulu koju je prakticno vec obezbedio, ali odlucio je da stavi klub ispred licnog interesa i ostavi Dekiju vremena da se spremi za kvalifikacije. Tako odlaze veliki ljudi i veliki zvezdasi.
P

PoPo

pre oko 3 godine

AEK? Hahahaha
Л

Ложач

pre oko 3 godine

Шамрок? Хахахахахха
Š

Šta je...

pre oko 3 godine

.. Čovke u košarci, to je Miloje u fudbalu. Tačka na crno beli svet.
J

Jozef K

pre oko 3 godine

PP aparatom, drmanjem koseva, Simonovom kradjom pehara, kosarkom 3 na 5, Beronovim cetvorokorakom, Brankom Lazicem... stavljena tacka na F4ove Evrolige, titulu prvaka Evrope, 4 evropska trofeja, 13 vezanih titula, +41 u poslednjem odigranom derbiju, NBA turneju, Rebracu, Danilovica, Paspalja, Danilovica, Djordjevica, Žoca, Divca, Duleta, Dudu Ivkovića, Drobnjaka... To moze samo u glavama FMP pristalica.
Š

Šta je...

pre oko 3 godine

... Čovke uradio vama, jednog dana će se proučavati na fakultetima.