Otvoreno tržište za srpske igrče: Miletić i Vukadinović bi sledeći mogli u Rusiju

Vreme čitanja: 1min | sre. 22.06.22. | 10:04

Nastavlja se egzodus srpskih igrača u najveću državu na planeti

Rusko tržište je ovog leta ozbiljno otvoreno za srpske igrače, a seriju odlazaka mogli bi da nastave dosadašnji defanzivac Partizana Nemanja Miletić i sada već bivši ofanzivni vezista Vojvodine Miljan Vukadinović.

To je u razgovoru za tamošnji Čampionat otkrio srpski menadžer Bojan Ostojić.

Izabrane vesti

"Prema mojim informacijama, postoji nekoliko interesovanja za srpske igrače. Konkretno, Nemanja Miletić iz Partizana i Miljan Vukadinović iz Vojvodine. Oni sada privlače pažnju ruskih klubova, ali ne znam da li će to interesovanje prerasti u nešto više", rekao je Ostojić.

Olakšavajuća okolnost za obojicu iskusnih igrača je to što su im istekli ugovori, pa bez prepreka mogu da ugovaraju lične detalje saradnje za zainteresovanim stranama. Miletić (31) se u svom drugom mandatu u Partizanu zadržao samo jednu sezonu. Zvanično je parafirao 1. septembra kao slobodan igač i odigrao 32 utakmice u svim takmičenjima bez postignutog gola.

Miljan Vukadinović je bez sumnje bio jedan od najboljih igrača Vojvodine u prethodne tri sezone. Došao je u januaru 2020. godine iz Napretka, a za dve i po sezone zabeležio je 78 nastupa, postigao 22 gola i ostvario 10 asistencija. Odlično krilo već ima staž u insostranstvu, s obzirom da je igrao u Češkoj za Mladu Boleslav i Slaviju iz Praga, a čini se da je sada došao idealan trenutak za novi iskorak u karijeri.


tagovi

Miljan VukadinovićNemanja Miletić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara