Ovakva Barsa se ne sme otpisivati! Moćni trio se poigravao sa Viljarealom (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 05.07.20. | 23:59

Veče fudbalske magije Mesija, Suareza i Grizmana - 4:1

Otpisali ste Barselonu u borbi za šampionsku titulu? Možda ste to učinili ipak previše rano. Jer kada igra na ovaj način kao što je to učinila večeras Barsa deluje potpuno nezaustavljivo. Kike Setjen je verovatno prvi put od svog dolaska na istom meču imao razigrani trio Mesi-Suarez-Grizman, pa je nijednog trenutka nije morao da strepi za osvajanje bodova - 4:1 (3:1).

Katalonci su od samog starta uključili turbinu, a ključni trenutak utakmice se dogodio već u trećem minutu meča. Đordi Alba je nakon svog karakterističnog prodora pokušao da uposli Grizmana. Francuz je želeo efektno da prosledi loptu u mrežu, ali je to umesto njega učinio Pau Fransisko Tores, pa spasa Asenha nije bilo.

Izabrane vesti

Lionel Mesi nije uspeo da se upiše u strelce, ali je čarobno komandovao igrom svog tima. Zabeležio je dve asistencije, a poništen mu je pogodak u 69. minutu posle reakcije iz VAR sobe. U finišu je pokušao i iz slobodnog udaraca, ali nije imao sreće. Na kraju je tačku na sjajnu Barsinu predstavu stavio Ansu Fati, na asistenciju vrlo zapaženog Albe.

Nakon gola Đerara Morena u 14. minutu delovalo je da Viljareal neće tako lagano položiti oružje na ovom meču. Ipak, magija je večeras bila u nogama gostujućeg tima. Mesi je u 20. minutu ostavio loptu na stranu Luisu Suarezu, koji je sa ivice kaznenog prostora poslao neodbranjiv udarac u protivničku mrežu.

Vrhunac majstorstva na ovom meču Katalonci su prikazali u poslednjim trenucima prvog poluvremena. Mesi je petom ostavio loptu za Grizmana, a ovaj sa mnogo osećaja lobovao večeras nemoćnog čuvara mreže Viljareala.

Pošto je sve bilo rešeno u prvom poluvremenu drugo je bilo klasična rutina za Barselonu. Mesi je silno želeo da se makar jednom upiše u strelce, ali mu se nije dalo, što znači da je ostavio municije za sam finiš sezone.

Barselona prišla Realu na četiri boda zaostatka i u sledećem kolu dočekuje prežaljeni Espanjol. Viljareal bi mogao ozbiljno da zaostane za pozicijom četiri, ukoliko Sevilja sutra savlada Eibar.

PRIMERA – 34. KOLO

Petak

Atletiko Madrid – Majorka 3:0 (2:0)

/Morata 29 pen, 45+4, Koke 79/

Subota

Selta - Betis 1:1 (1:0)

/Nolito 22 - Fedal 79/

Valjadolid - Alaves 1:0 (0:0)

/Fernandes 88/

Granada – Valensija 2:2 (0:0)

/Fernandez 59 pen, Fede 86 – Valjeho 63, Guedeš 68/

Nedelja

Atletik Bilbao – Real Madrid 0:1 (0:0)

/Ramos 73pen/

Espanjol - Leganes 0:1 (0:0)

/Silva 53/

Osasuna - Hetafe 0:0

Viljareal - Barselona 1:4 (1:3)

/Moreno 14 - Tores 3ag, Suarez 20, Grizman 45, Fati 86/

Ponedeljak

19.30: (2,85) Levante (3,30) Sosijedad (2,50)

22.00: (1,45) Sevilja (4,30) Eibar (7,75)

***kvote su podložne promenama




tagovi

Lionel MesiAntoan GrizmanLuis Suarez

Obaveštavaj me

Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara