Ralf Farman (© Reuters)
Ralf Farman (© Reuters)

Ovi ljudi stvarno nemaju sreće: Golman Šalkea polomio rebro

Vreme čitanja: 1min | uto. 23.02.21. | 19:09

Gužva u ambulanti

Poslednji na tabeli sa minimalnim, gotovo nikakvim, šansama da se spasu. U igračkoj, rezultatskoj i finansijskoj krizi. Sad i kadrovskoj, jer se na sve probleme Šalkea nadovezao još jedan. Ostao je bez prvog golmana.

U derbiju Rura, kad ga je Borusija iz Dortmunda preslišala (4:0), čuvar mreže kluba iz Gelzenkirhena, Ralf Farman je povredio rebro i zamenjen je već u 32. minutu. Tri dana su trajala ispitivanja težine povrede, da bi se u utorak veče Rudari oglasili saopštenjem kojim potvrđuju da je 32-godišnji Farman povređen i da će „neko vreme pauzirati“. Niko nije siguran dokle, ali je izvesno da će na gostovanju Štutgartu, u subotu poslepodne.

Izabrane vesti

Farmanova zamena, Frederik Ronou ima probleme sa preponama, pa će među stative iskusni Mihael Langer (36), već četvrtu sezonu član nebesko-plavih, a za to vreme starter samo na dve utakmice.

Koliko ekipa švajcarskog stratega Kristijana Grosa nema sreće pokazuje podatak da su naš Matija Nastasić, povratnik iz Ajaksa Klas Jan Huntelar i Mark Ut podvrgnuti posebnom tretmanu individualnih treninga, dok su Kilijan Ludevig, Salif Sane i Gonsalol Pasijensija mesecima odsutni zbog povreda. Za duel na Mercedes benc areni neizvesni su Škordan Mustafi, Nabil Bentaleb, Metju Hop i Sead Kolašinac.

Teško vreme na Feltins areni.



tagovi

ŠalkeRalf Farman

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara