©AFP
©AFP

Ovo je dan koji nikada nisam želeo da doživim...

Vreme čitanja: 1min | pet. 16.12.22. | 19:24

"Nije fer da je tako strašna bolest odnela čoveka od 53 godine koji se borio kao lav do poslednjeg trenutka", poručio je selektor Italije

Prijatelji za ceo život. Na takav se način može opisati odnos Siniše Mihajlovića i selektora Italije Roberta Mančinija. Kao igrači su nosili dresove Sampdorije i Lacija, a kasnije ga je legendarni Italijan na neki način povukao u trenerske vode, kada ga je imenovao za asistenta na klupi Intera.

Obojica su kasnije nastavili svojim trenerskim vodama, a prijateljstvo je bilo sve snažnije kako su godine odmicale. Zbog toga nema mnogo ljudi iz sportskog sveta kojima je tragična vest teže pala od Mančinija.

Izabrane vesti

"Ovo je dan koji nikada nisam želeo da doživim, jer sam izgubio prijatelja sa kojim sam delio skoro 30 godina svog života, na terenu i van njega. Nije fer da je tako strašna bolest odnela čoveka od 53 godine koji se borio kao lav do poslednjeg trenutka. Baš kao i nekada na terenu. I upravo tako će Siniša uvek ostati uz mene, čak i ako ga nema, kao što je bio u Đenovi, Rimu i Milanu, kasnije čak i kada je išao različitim putevima", poručio je Mančini.

Siniša Mihajlović je danas u Rimu izgubio bitku sa leukemijom, sa kojom se borio tri i po godine. Čitava fudbalska planeta se danas oprašta od legendarnog fudbalskog asa.


tagovi

Roberto ManćiniSiniša Mihajlović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara