(© Reuters)
(© Reuters)

Ovo je otišlo predaleko: Zbog jedne rečenice život Kamila Grabare je u opasnosti

Vreme čitanja: 2min | čet. 21.09.23. | 12:26

Jezive poruke na adresu poljskog golmana i njegove devojke

Delovalo je da će biti veče slavlja, a pretvorilo se u besanu noć za Kamila Grabaru. Poljski golman među stativama Kopenhagena je 90 odsto utakmice dobro branio i činilo se da bi zbog njegovih intervencija danski predstavnik mogao da preživi pakao Istanbula, da bi u završnici savladan dvaput, te sa gostovanja Galatasaraju nosi samo bod (2:2).

I – ružne uspomene. Gotovo jezive. S tim što ih je sam inicirao, objavom na Instagramu:

Izabrane vesti

„Zaslužili smo da osvojimo sva tri boda u ovoj us... rupčagi, ali to je život“.

To što je kasnije preprevio „rupčaga“ u „utakmicu“ nije mu vredelo, jer su ga turski fanataci bombardovali porukama mržnje. Objavu je prokomentarisalo više od 5.000 ljudi,uglavnom navijača Glaatasaraja, koji su em razočarani početkom grupne faze Lige šampiona, em ovakvim rečnikom Grabare, koji im je i dan pre meča podigao pritisak rečenicom da u Turskoj najbolje navijače ima Fenerbahčea, jer je to saznao u razgovoru sa zemljakom Sebastijanom Šimanskim, pristiglim ovog leta iz moskovskog Dinama (u međuvremenu bio na pozajmici u Fajenordu).

-------------------

Igraj novog Prognozzera - osvoji do 100.000 dnevno sa NULA dinara uloga.

-------------------

U eri kad se svaka reč meri, čovek više ne sme da izrazi ni emocije i mada je Grabara, prema oceni mnogih preterao, kako tek konstatovati što su Turci, osim Kamila, napali i njegovu devojku Dominiku Robak. Na njenu adresu stiglo je oko 300 poruka, od kojih su neke otvorene pretnje smrću!?

Zato je rešila da ih objavi javno. Uz, nažalost, standardni vokabular kako je „k..“ i slično.

Uništićemo ti familiju! Ubićemo ti muža i tebe, samo nas čekaj. Reci Kamilu da će uskoro biti mrtav. Znamo da živite. Uskoro će se rućne stvari desiti njemu i njegovoj porodici. Bolje vam je da se zaštitite, tražićemo vas u Kopenhagenu i budite sigurni da ćemo vas naći“, samo su neke od užasnih poruka upućenih Robakovoj.


tagovi

KopenhagenKamil GrabaraGalatasarajLiga šampiona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara