Komentari na vest

Ovo je ta sezona - u Bolonji će se igrati Liga šampiona!

M

Mighty Red

pre oko 1 mesec

Neka dođu u grupu sa Liverpulom, dobro došli. Talijani s njihovim silnim predstavnicima će se ulupati uskoro skoro kao i mi. Imaju 4 predstavnika garantovana u LŠ, a nemaju kapaciteta za više od dvoje, ali eto, UEFA časti. Evo primera: zamislimo da ih takve, kakvi su sad, prebacimo u PL i da tamo izbore plasman u prvih 5 za LŠ. Lično mislim da se niko ne bi plasirao, možda samo Inter. Ova Bolonja nema šanse da bi bila ispred Brajtona, Vulvsa, Fulama, Njukasla, za A. Vilu da i ne govorim. Isto se odnosi i na Nemce i Francuze, po dva uvrh glave. Zbog toga će Superliga nastati, ali na tlu Engleske i zvaće se PL. U roku od nekoliko godina UEFA mora iznaći modus da iz nje ide 8 ekipa u LŠ ili će oni zaštititi sebe. Već sada je tamo velika šestorka, a A. Vila, West Ham, Njukasl hoće u to društvo isto. Bara će biti s toliko mnogo krokodila da će početi da iskaču iz nje.
D

Dzoe

pre oko 1 mesec

Ne casti UEFA decko, to je zasluga. Ti ocekujes da oni imaju dva predstavnika u LS po kvalitetu? Pricamo o Interu - finalisti LS, pricamo o Romi - finalisti LE i pricamo o Fiorentini - finalisti LK, i svi oni prosle godine. Nemoj vise o fudbalu, nije za neuke.
M

Može li

pre oko 1 mesec

Najbolje da damo englezima 10 predstavnika jer imaju neograničen budžet ,može?
Z

Zoii

pre oko 1 mesec

Kada je Italija imala "7 sestara" ostatak sveta je mogao da ponudi samo Real, Bajern i Mancester kao donekle ekipe koje mogu da pariraju. Ostale ekipe su bile olupine teske. PL koju danas spominjete kao nesto nevidjeno je preplaceno takmicenje koje je miljama udaljeno od onoga zlatnog doba Serije A. Tada je tih 7 ekipa imalo da ponudi 3-5 kandidata za zlatnu loptu, a i ostatak lige po minimum jednog...ti celu PL ligu danas da pretreses ne mozes nacin 2 igraca za Zlatnu loptu i ta 2 bi dosla zbog pada kvaliteta globalno. Taj Njukasl napraviste jednim od najboljih timova sveta pa ih Milan posprda. I to Milan koji prozivljava teske trenutke. Ok, uzeli su primat po novcu, ali nema tu izrazitog kvaliteta kao sto mislite. Tu je mnogo vise napumpanih cena nego kvaliteta. Dovoljno je reci Ricarlisnon 60, Megvajer 90, Antoni 100...Takve igrace u Seriji A kupis za 5-10 miliona i zato nema pompe...
P

PL fan

pre oko 1 mesec

Meni pričaš ovde o nekome ko zaslužuje snagom LŠ, a ne da ih UEFA ugurava po ključu i navodiš velikane kao što su Roma i Fiorentina. Ni za vreme Berluskonija nisu bili velikani. Ja se ne razumem u fudbal, a tvoj argument je Viola?
P

PL fan

pre oko 1 mesec

Za 2 - 3 godine PL će imati desetoro braće i svi će biti bogatiji od tih 7 sestara, šta ćemo s tim?
Z

Zoii

pre oko 1 mesec

Opet si promasio poentu...oni mogu biti bogatiji, ali ni za 100 godina kvalitetniji. To sto napucavaju cene ne znaci da dovode suvi kvalitet kao sto je tada bilo.. Od najboljih 20 golmana sveta 18 ih je bilo u Seriji A. Tako ti je bilo za stopere, veznjake, napadace, trenere...a na sve to dodas fantasticne navijace, a ne indijce sa calmama na glavu koji snimaju 90 minuta i navijaju sa " oooo" i "goll"
D

DDF

pre oko 1 mesec

Sva najveca prijatna iznenadjenja Djirona,Bolonja,Stutgart,Brest,Aston Vila nece igrati LŠ sledece sezone...posle pauze stize rezultatski"sunovrat"svih pomenutih timova u zadnjih 8-9 kola,mnogima mesto u LE bice tesko da sacuvaju
A

Alex20

pre oko 1 mesec

Mislim da gresis,sto se tice Bolonje,Djirone a i Stutgarta,pogotovo sto Italijani kao i Englezi imaju po 5 predstavnika za Ligu Sampiona,samim tim,Bolonja je 90 posto tu,ostalo cemo videti.
S

Spqr

pre oko 1 mesec

Ponosan bi bio Duce da vidi svoju Bolonju😀P.S. Ne, nije Lacio bio njegov klub iako je oduvek 1/1 fasisticki i jedini pravi rimski.
G

Goxxx902

pre oko 1 mesec

Sta bre lupetas, kakav Duce? Bolonja je najkomunistickiji klub u Italiji...
x

xnxx

pre oko 1 mesec

a ja panem bolonju 2&2+ za 63 hiljade tygaaaa
T

Top Gun

pre oko 1 mesec

Gde su pljuvači Tijaga Mote? Ne tako davno pisalo se da Mota nema pojma itd.
N

NR

pre oko 1 mesec

Kriju se!
M

Moree

pre oko 1 mesec

Ja se sećam da si ti to pisao,dobro se sećam kao da je juče bilo kako čovek po imenu Top Gun pljuje Motu
i

iskreno

pre oko 1 mesec

bolonja bi bila totalno osvezenje u toj novoj ligi sampiona (superligi) bogatasa cisto onako iz inata
x

xdxdxd

pre oko 1 mesec

Nema mesta za Bolonju pored nase zvezdane, ipak je ona medju prvima dobila poziv xd
V

Vlada01

pre oko 1 mesec

Bolonja ima još 9 tekmi do kraja,ako Roma dobije Sasuolo što je očekivano,ponovo se vraća na 3 boda,a tu je i Atalanta na 4 ako dobije Violu.Mala je to razlika,a puno tekmi,niko ne može tvrditi da li će Bolonja u LŠ,sve je otvoreno.

elmagico

pre oko 1 mesec

+ Roma docekuje Bolonju
A

Alex20

pre oko 1 mesec

Ok,sve i da to tvoje ima smisla,svakako ne mozes tvrditi da ce Atalanta i Roma sve pobedjivati,Roma mora da padne sa ppbedama,mora ta aura De Rosi da se zavrsi,tako da smem odgovorno da tvrdim,Bolonja je novi clan Lige sampiona.
b

bologna

pre oko 1 mesec

Institucija! 7 Skudeta, prelep stadion, ogromna armija navijača, sjajan grad, elegantni dresovi, zgodne žene. Eh samo da mi je jedna jedina sezona!
a

add

pre oko 1 mesec

smanji bajke
l

lupo

pre oko 1 mesec

I ako mi je ubedljivo najdraža vučica od svih klubova, išao sam na Olimpiko i sa Curvom Sud na gostovanja, ali je ove sezone Bolonja zaslužila da bude ispred Rome! Svaka cast