Komentari na vest

Ovo se dešava jednom u deset godina: Bajern 90 minuta gazio PSŽ, šutirao 30 puta na gol i - izgubio (VIDEO)

I

Ikaaaa

pre oko 3 godine

Bajern ih je oducio od fudbala i u revansu ce ih pregaziti i naravno Bajern prolazi dalje u to ne sumnjam!!!
C

Cccc

pre oko 3 godine

Ne volim Neimara, nisam pristalica da milijarderi samo zato što imaju pare osvajaju ili pobeđuju u fudbalu, ali kad je Bajern u pitanju bez obzira ko je preko puta njih navijam za njega. Mrziiiim Bajern.
g

gostinjo

pre oko 3 godine

koga je bajern gazio. koju utakmicu ste gledali?
A

Allianz

pre oko 3 godine

Ati, šta si ti gledao?
P

Pakitoti10

pre oko 3 godine

U komentaru se ne pominju kolosalne šanse PSŽa da daju još koji gol, niko nije kriv Bajernu što najbolji napadač današnjice Mbape igra u PSŽ a ne kod njih, kad njemu dodaš Nejmara eto dobitne kombinacije, ako im se pridoda sledeće sezone Mesi, tu više pomoći nema.
a

as

pre oko 3 godine

Valjda su zbog Mbapea i Nejmara i osvojili LS prosle sezone.
Z

Zii

pre oko 3 godine

Ljudi moji, koji je ovo lek bio posle derbija. Kao da sam gledao vanzemaljce da igraju.
a

alenaki96

pre oko 3 godine

Tako je bre, Lepo sam rekao Psz daje najmanje 3 komada, Gazi do titule ne moze se namestanjem protiv doktora!
S

Sherlocked

pre oko 3 godine

Kako li je tebi teska svakodnevnica . Jeste , sve na svetu gde ti direktno ne ucestvujes je nekako namesteno. Paranoja je najveci oblik samoce.
B

Brooklyn Nets

pre oko 3 godine

Gazi ove neke breee! Ici c'est Paris <3

sporettiganj

pre oko 3 godine

Mabape je Mbape.... Neymar je klasa to sam znao.. dzabe to sto se on iznervira protiv Lila i glumi... dzabe to sve... on kad treba onda je bog fudbala ! Ali Navas.... au covece,uvek govorim da je Nojer najbolji na svetu i Navas ko da to cuje pa me uvek demantuje

sporettiganj

pre oko 3 godine

PSG igrao bez najvaznijeg Veratija i vise od pola utakmice bez kapitena ! Zasto to niko ne govori ???
j

jbg

pre oko 3 godine

Lewandolski, Gnabri, izasao Gorecka u prvom poluvremenu
1

1946

pre oko 3 godine

Stvarno je nevjerovatno da u tekstu nijednom niste spomenuli Keylor Navasa, čovjeka koji je čitavu utakmicu držao PSG u životu i čovjek koji je najzaslužniji večeras za ovaj rezultat Psg-a , i stvarno je šteta da se tako malo piše o čovjeku koji je toliko toga osvojio prethodni sezona( od Lp do nacionalnih titula) , ali ne bolje je pisati o Neueru , Alisonu , Ter stegenu Itd
T

Tik0

pre oko 3 godine

Au kakav tempo, kakva utakmica, ovo nakon derbija izgleda kao drugi sport. Koliko god da dominiras, tesko je kad imas preko puta Nejmara i Mbapea, to je takav individualni kvalitet.. Navas, nije mi jasno kako taj covek nije zvezda nad zvezdama. Najuticajniji golman u poslednjih deset godina, doneo je realu 3 ls, cuda pravi covek.

sporettiganj

pre oko 3 godine

Au kakva utakmica... kad PSG i Bayern igraju to je uvek potencionalno najbolja utakmica u godini ! Kakva borba, kakvi potezi.... koji intenzitet covece...... mislim da su pokazali "najboljim" englezima i spancima kako se igra fudbal !!
h

haha

pre oko 3 godine

igrali su nikad dosadnije finale brate pre samo par meseci

sporettiganj

pre oko 3 godine

Sudija pomogao Bayern dosta.. o tome niko ne prica, bar vi priznajte to koji ste gledali utkamicu !
b

bojank91

pre oko 3 godine

Ne kapiram zašto se poredi naša liga sa top10 klubova? Nisu ni naši budale, znaju oni ko su dobri igrači ali to košta. Fudbal nam je odličan!
U

Uh

pre oko 3 godine

Sendvic za klinju pa na online nastavu!
d

drobilica kicme

pre oko 3 godine

Kakva utakmica i kakav fudbal igra bajern svaka cast. Gledao sam nas derbi pre ove utakmice,dva razlicita sporta.
u

unitedalltheway

pre oko 3 godine

Cudno kako kazu svi da ih je Poketino unazadio. Prije bih rekao da covjek zna da igra protiv jedne od tri najbolje napadacke sile trenutno znajuci da ima fantasticne pojedince, pa se covjek odlucio igrat na brze kontre što je na kraju i donijelo zeljeni rezultat. Kakogod, bice zanimljiv uzvrati svih cetvrtfinalnih utakmica.
G

Gost123

pre oko 3 godine

Ni psg nije bio kompletan... ako budu igrali verati i markinkos revans bice drugacije.
p

pančevac

pre oko 3 godine

Tačno.
F

Faust

pre oko 3 godine

Ni Bajern nije kompletan, nije igrao najboĺji strelac Levandovski
K

KKK

pre oko 3 godine

Dva cista penala se ne sviraju cak se ni var ne gleda, igranje rukom u neprirodnom polozaju po svakom pravilu je to penal. Sinoc Dortmundu ponisten gol cist kao suza. Sta je zajednicko tu? U oba kluba su gazde arapi sa svojim prljavim parama. Ocigledno je Ceferinu leglo par miliona na racun!
a

alenaki96

pre oko 3 godine

Daj ajde ne lozi se poslednjiu 5 godina namestaljke teske protiv psz-a sad si nasao nesto da kenjas
K

KKK

pre oko 3 godine

Navedi mi na konkretnom primeru kad su to pokrali arape, osim one sramote sa uefinom mezimicom barselonom
E

Ej kkk

pre oko 3 godine

Pogledaj sta je sudija uradio sitiu protiv liverpula u cetvrtfinalu 2017 na etihadu pa komentarisi
S

Seoul

pre oko 3 godine

Psg će morati hitno da se uozbilji, jer ako se ovakav meč ponovi biće razbijanja
j

jbg

pre oko 3 godine

Gnabri i Lewa su falili, ne moze Moteng da zameni Lewu od onih 30 suteva leva bi dao 5 golova, promasio je sa Zuleom koji nije za ovu utakmicu gde ti trebaju brzi i pokretni stoperi, ali sledecu tekmu kida Bajern I jedan problem je u ovoj utakmici bio sto se ono brazilsko govno valjalo na svaki kontakt
u

unitedalltheway

pre oko 3 godine

Mozes ga zvat kako god zelis, voljeti ili ne, ali je majstor. To je cinjenica.
p

pančevac

pre oko 3 godine

Tvrdim da je Verati za PSŽ falio više nego Leva za Nemce. A tek Markinjos. Nejmaru kad se igra, jedan od tri najbolja na svetu. Očekujemo izuzetan revanš.
O

Opaaa

pre oko 3 godine

Tuga :(((
T

Tpb

pre oko 3 godine

Sta se sve ispromasivao Bajern pa ovo je nestvarno...Leva da je bio vcrs Bajern bi dao 5 komada, videlo se vcrs koliko on fali i znaci,isto tako i Gnabri.Po meni Flik nije trebao da vadi Gorecku u prvom pol,Dejvis je morao od pocetka. Sve u svemu atomski fudbal veceras,i nista ovde jos nije gotovo, jer nadamo se da ce mozda Leva nekom vraskom srecom uspeti da zaigra u revansu,ali bas bas tesko..Mia San Mia
k

ko zna

pre oko 3 godine

Mozete vi da pljujete Nejmara koliko god hocete, ali koliko je decko lagan, sut, pas, dribling ma decko zna znanje.

Falični Tom

pre oko 3 godine

Inače nijednu od ove dve ekipe ne volim ali strašna utakmica. PSG je izvukao na mišiće šta je hteo ali je Bajern mnogo bolja ekipa. Mnogo jak tim imaju i taj mentalitet im je usađen. Da non stop napadaju samo što su večeras imali protiv sebe Mbapea koji je strašna igračina već sad a jako je mlad i Navasa koji je odličan golman. Miler mi je fenomen. Neko ko mislim da nema dva mišića u telu a tako dobro kapira igru. Po meni Navas i Miler su trenutno najpodcenjeniji igrači trenutno.
p

pančevac

pre oko 3 godine

Uglavnom se slažem sa tobom, ali nije Bajern toliko jači od njih. Seti se finala LŠ, bili su barabar sa čak i jačim Bajernom. Vidi, dali su u gostima Barsi i Bajernu 7 golova, to je za respekt. u grupi Junajtedu 3 u gostima takođe. I igrača kao što je Mbape, nema nijedan tim, čovek je jezivo opasan, uz Nejmara i Di Mariju, to je ekipa kadra da svakog dobije.. Revanš može biti drugačiji.

Falični Tom

pre oko 3 godine

Možda se nisam dobro izrazio. Što se tiče igračkog kadra mislim da su mnogo bolji po meni čak i najbolji na svetu. Na svakoj poziciji imaju po jednog vrhunskog igrača a na nekim i po dva. Imaš Alabu koji može da pokrije štopera, beka i veznog, Kimiha bek i zadnji vezni, Pavar i Hernandez bek i štoper. Mnoštvo kombinacija može da se napravi sa tako raznovrsnim igračima.
D

Dvc

pre oko 3 godine

Zasluzio je Bajern bar da ne izgubi ovaj mec,bili su boljii i odbrana ih je kostala poraza. Verujem da ce im se u revansu vratiti za sve promasaje veceras
W

Wa

pre oko 3 godine

FM u stvarnom životu
@

@ssss

pre oko 3 godine

Bajern je najbolja ekipa u Evropi bez premca osvojili Ligu šampiona ili ne. PSG ima jake individualne koji mogu da dodaju do izražaja kada imaju prostora da igraju iz kontranapada. U nekoj pozicionoj igri Mbape ne bi bio dominantan jer mu trba njiva od jednog hektara da se zaleti. Odličan je igrač ali nikada neće biti na nivou jednog Mesija ili recimo Zube Ronald jer je tehnički lošiji od njih.
G

Gost113

pre oko 3 godine

Sane mnogo precenjen igrač. tu i tamo neki dribling, ali mnogo gresaka, setnje, odugovlačenja, nema završnog pasa...
A

Artur2

pre oko 3 godine

Da je murinjo bio na klupi psz a pisali bi bi kakavd doktorski mec murinja..psz kanta od ekipe jednog od ove dvojice da im maknes prosjecna ekipa.dagba,danilo,beker,dialo,gaja,draksler jad i tuga.
B

Baj baj

pre oko 3 godine

Bajern
A

Alo ljudi

pre oko 3 godine

Bajern je seoska ekspedicija.ko muve bez glave.ok je to napadas,napadas al kad ti se predje centar to ti je gol rodjace
p

pančevac

pre oko 3 godine

Seoska ekspedicija? Rođače? Evo to je nivo komentara 9-o godišnjeg deteta. O tome pričam, besmisleni komentari. Pazi ti te izraze...
A

Alo ljudi

pre oko 3 godine

Pa kakva si ekipa kad igras puni presing do centra bez ikakve taktike u juris.naravno da ces primati golove cim se kontra otvori.igraci kakvi su m bape i nejmar to da ne iskoriste?da je igrao verati i markinjos niti bi bajern napravio ovoliko sansi niti bi samo 3 gola primio.ne zavaravajte se statistikom.bajern je divlja ekipa
H

Hhh

pre oko 3 godine

Ipak je za njih London trening centar haha
A

Allianz

pre oko 3 godine

E kad ova deca krenu sa ovim komentarima, muka mi je
M

M.L.

pre oko 3 godine

Ne znam, citam dosta komentara ovde i sad je od jednom Bajern divlja ekipa koja ume samo da trci, okej falili su igraci na obe strane, ali ne mozete da poredite to sto je Farmerima falio Verati i sto je Bajernu falio Lewa, ja mislim da vi ne mozete da shvaatite koliko je to opasan igrac u sesnaest, van sesnaest, asistira, daje golove, otvara prostor. I bilo je par greski kod postave Zule nije trebao da igra mnogo je spor za napad Farmera, Devis je trebao od pocetka a Lukas na stopera sa Alabom. Onda prvi gol cista sreca da je lopta proklizala i Nojer je ispustio, mogu milion puta da mu sutiraju sad ne bi ga dali, to je istina. Bajern je imao dve situacije koje su mogle da budu penal, ali ni var nije gleda a zasto? Dosta onakvih penala je bilo dosudjeno. Prosto Bajern je bio vise ostecen od strane sudija i neigranjem dva vrhunska igraca, pa ko je objektivan slozice se sa mnom ko ne bas me briga Ali sledecu utakmicu Bajern dobija i uzima opet LS I sto se mene tice nek je osvoji milion puta samo da ne osvoji klub koji nemaja tradiciju i najveci uspeh mu je osvajanje lige.
M

Mirko876

pre oko 3 godine

Jeste i sreća al je PSŽ pokazao kako se igra odbrana,i golman i bekovi i svi..i nek prođe Bajern i neki ih ubije u Parizu,al su odigrali perfektno odbranu i sad i protiv Barse ..kao i prosle sezone kad su primili samo 4 gola do finala
R

Rakinjo

pre oko 3 godine

Au kakav tempo utakmice! Bez dileme dve ekipe koje trenutno igraju najbolji fudbal! Navas klasa od golmana, možda i najpotcenjeniji golman ikada po mom mišljenju! Bajern i pored ovog rezultata deluje kao da može da ih pregazi u Parizu, kako god nadam se još jednom spektaklu!
G

Geleeeeer

pre oko 3 godine

Ovo je bio praznik za oci nakon danasnjeg derbija... kakva utakmica
B

Brko

pre oko 3 godine

Top utakmica. Čestitke PSG-u na pobjedi. Svaka čast i Bayernu za povratak u meč nakon 0:2. Šteta zbog poraza, zaslužili su barem remi. Ali kad se ovako igra, ni poraz ne pada teško. Flick najavio jednu postavku, izveo drugu i pogriješio. Dvije izmjene u prvom poluvremenu su znak loše postavke. Dejvis je trebao početi, Hernandez i Alaba na štoperskim pozicijama i to je to. Ovako, žrtvovao je Goretzku i time stavio ogroman teret na Kimmicha. Tanka klupa zbog povreda i korone, Gnabry je falilo više od Lewe. Jedva čekam revanš, igrat će Bayern totalni fudbal.
p

pančevac

pre oko 3 godine

Sve tačno napisano.
Q

Qyqy

pre oko 3 godine

Ako bajern bude igrao ovako i sledecu utakmkicu prolazi sigurno
G

Gde prolazi

pre oko 3 godine

Autoputem???
p

pančevac

pre oko 3 godine

90% komenatara je nivo deteta. Izrazi "primiće peticu", "100% prolazi", "plastika"...em smara, em su debilni. Prvo, potpuno očekivano posed i šanse u korist Bajerna. Drugo, Pariz ekstremno opasan u kontrama i ima strašno brze igrače. Treće, Nejmar imao zicer kod 1:2. Itd...Ništa nije rešeno, biće izuzetna tekma, kao i ova. Rekao bih 55:45 za PSŽ upravo zbog ovog gola.
G

Gjghhg

pre oko 3 godine

Tvoj komentar smo cekali
r

roni

pre oko 3 godine

odvratan fudbal pariza,na kontru kao protiv barse u prvoj a kad treba akcija da se napravi nema ih na mapi. pregazice ih sane i koman u revansu.
H

Hah

pre oko 3 godine

Kada bi svi igrali isti fudbal ne bi bilo zanimljivo

Marko L

pre oko 3 godine

Ja nisam nikad gledao vecu dominaciju, a da im se ovoliko ne da... Ja ne znam kako su se ovi radovali golovima uopste od sramote.
t

tampiii

pre oko 3 godine

Nek osvoji ligu šampiona ko god, ali Bajern je najbolji tim na svetu i tu je tačka .
i

igimigi955

pre oko 3 godine

Kakav fudbal! Bravo za oba tima. PSG dao rano go, pa je zbog toga Bajern imao više šuteva i loptu u nogama, ali daleko od toga da PSG nije ništa pokazao. Dati Nojeru 3 gola iz 5 pokušaja, e... Kejlor Navas igrač utakmice.
O

Ogisamaxic

pre oko 3 godine

Nzm zasto je Bajern trazio penal u poslednjem minutu.Nije svaka igra rukom u kaznenom penal. PsZ sjajno odigrao uz faktor sreće i po mom mišljenju, jednog od najboljih golmana na svetu.
a

as

pre oko 3 godine

Pa naravno da niko (osim Suareza 2010.) ne igra namerno rukom u 16 - da li to znači da niti jedno igranje rukom zapravo nije penal? Ono u poslednjem minutu bi završilo u peterci da Erera nije rukom izbacio u kornu. Isto važi i za situaciju iz 60 i nekog minuta kada je Danilo igrao rukom u 16 (oba puta Lahoz dao žute igračima Bajerna). Čista navlakuša od suđenja, profesionalna deformacija španskih sudija kada vide bordo-plave ili bele dresove.
O

Ogisamaxic

pre oko 3 godine

Nisam ja rekao da nenamerno igranje rukom nije penal..vec polozaj Ererine ruke nije bio uopste dovoljan da bi se svirao penal.Za Danila okej,al bi se onda ,ako cemo terati mak na konac, mogao svirati i ono nad Nejmarom sto ga je neko nagazio(nmg da se setim da li je bio Sule ili Boateng)
a

as

pre oko 3 godine

Za to saplitanje se cak ni Nejmar nije bunio za penal, a on se buni za penal i kad mu kucna pomocnica ne stavi ciste peskire u kupatilo.
H

He's magic you know

pre oko 3 godine

Pochettino u inat Levy-u osvaja LŠ!!! Kakav crni Mourinho
9

951357

pre oko 3 godine

To samo pokazuje koliko je precenjen Totenhem. Jesu veoma jak tim, ali ne i sampionski. I nema to veze sa Murinjom i Poketinom, to su cinjenice.
H

He's magic you know

pre oko 3 godine

@951357 Ne, to pokazuje da je Pochettino sa skromnim finansijama napravio čudo. Tottenham svakako po finansijama nije u rangu timova kao što su Chelsea, Man City/United, Real, Barca, Bayern, Juve, ali su sportski dostigli taj nivo pod Pochettinom. Polako, biće opet.
n

na ra vnoooo

pre oko 3 godine

To je LS to je fudbal, bolji ne pobeđuje uvek!!! To u drugom sportu nije moguce da neko nekog ovako urnise i izgubi mec, ni u jednom drugom sportu!!! Ja vece razbijanje nisam vidio odavno, a pamtim dugo. Ovo da se zavrsilo 10 : 3 ne bi bilo iznenađenje.
L

Luk1

pre oko 3 godine

Vise je zasluzio PSG nego Celsi veceras. Cudno vece.
G

Gost1204

pre oko 3 godine

Bajern bolja ekipa nema sta, proce dalje, a psz-u zelim da katarska drzava da jos 1 milijardu, pa malo je ovo da osvoje ligu sampiona
H

Hah

pre oko 3 godine

A uredno je kada Chelsea prljavim parama Abramovich kupi
Z

Zvezdara11050

pre oko 3 godine

A sto Bajern i Barselona uzimaju pare iz pokrajinskog budzeta to ti je ok? A sto neko da svoje licne pare u klub jer to zeli to ti nije ok.
a

as

pre oko 3 godine

Bajern i pokrajinski budzet - hahahhahahahhahahahaha.
Z

Zvezdara11050

pre oko 3 godine

Pa kad si tako pametan ajde reci ko je vlasnik bajerna ili hoces ja da ti kazem?
a

as

pre oko 3 godine

Bajern je AD ciji je vecinski vlasnik Audi (40ak %)
Z

Zvezdara11050

pre oko 3 godine

A Barselona se finansira od klupskih clanarina posto su u vlasnistvu navijaca?
a

as

pre oko 3 godine

Barselona se finansira iz ogromnih sponzorskih ugovora i kredita za koje garantuje država Španija. Real i Barselona bi bili ugašeni da posluju u bilo kojoj drugoj državi, jer niko osim španaca nije toliko lud da garantuje za dve finansijske crne rupe.
m

mr21

pre oko 3 godine

psg-nant 1 1:2 za 11.000 psg-lil 1 0:1 za 26.500 bajern-psg 1x 2:3 za 9.000 sve najgore im zelim u zivotu
H

Hahahahhaha

pre oko 3 godine

Sta oni imaju sa tvojim Kladjenje idi radi nesto pokreni se nemoj bacati novac u kladionice i onda pricati da je namesteno zato se zovu igre na srecu
G

Gostfića

pre oko 3 godine

ko je rekao da je namesteno padavicaru? samo su jadni
G

Gugi

pre oko 3 godine

Objektivni ste, nema sta
a

aa

pre oko 3 godine

sramota ovakva igra psz-a,poketino ih je unazadio...Srecom po njih sto Levandovski nije igrao,od 31 suta covjek bi sam dao 3 gola
Ć

Ćorava koka

pre oko 3 godine

Bayern prolazi dalje 100%!
L

Lazar111111111

pre oko 3 godine

Hhahah da prodje. Jesi ti gledao utakmicu? Oni su kao strela bez siljka, cim nena Lewandovskog nema ni golova. Psg ih ubio na kontre, takonce biti i u Parizu
a

as

pre oko 3 godine

Lahoz imao svoj mali šou večeras. Miriše na petardu Bavaraca u Parizu.
G

Gost 22

pre oko 3 godine

Ovo je po statistici kao Barselona-Seltik :D
G

Gost300

pre oko 3 godine

U zivotu nisam vidio da je neko nekog ovako raznio,a izgubio,PSG ima nekoliko vrhunskih individualaca i samo na njihov kvalitet se cupaju,nikakve igre,nista posebno...
G

Gost93

pre oko 3 godine

Pariz je odigrao koliko i trebao i jos pobedio
V

Vrlaz

pre oko 3 godine

Strasna utakmica. Bog i golman ih sacuvali. Ako ima pravde u Parizu ce izgubiti 5-0.