©MN Press
©MN Press

Ozbiljan peh za Zvezdin napad: Pavkov ne igra protiv Brage

Vreme čitanja: 1min | sre. 15.09.21. | 08:39

Golgeter iz Begeča propušta start grupne faze Lige Evrope, a najverovatnije i večiti derbi

Čini se da više nema nikakve dileme. Napad Crvene zvezde biće drastično oslabljen protiv Brage (18.45, RTS 1), pošto Milan Pavkov neće biti u stanju da igra na ovom meču, a teško je očekivati da će moći da se oporavi i za 165. večiti derbi, piše Sportski žurnal.

Pavkov je zablistao u dvomeču sa Klužom, u međuvremenu je postigao gol i protiv Čukaričkog, postao je prva opcija Dejana Stankovića u špicu napada, ali pre svega je nebrojeno puta dosad dokazao da mu posebno prijaju velike evropske utakmice. Ipak, na meču proteklog vikenda protiv Proletera osetio je snažan bol u kolenu, pa je napustio teren u 62. minutu. Povreda očigledno nije teže prirode, nije ni bilo velikog otoka, ali je vrlo nezgodna i ne sme se žuriti sa povratkom.

Izabrane vesti

ČETVRTAK, 18.45: (2.35) CRVENA ZVEZDA (3.35) BRAGA (3.30)

Osnovni problem za Stankovića u ovom trenutku je to što nema drugog raspucanog napadača. Lois Dioni od dolaska u klub nije ušao u pravi ritam, Rišairo Živković je stigao tokom reprezentativne pauze i odigrao svega 45 minuta protiv Proletera iz Novog Sada, dok mladi Marko Lazetić nema dovoljno iskustva.

Možda bi moglo da dođe i do pomeranja u timu, pa da Mohamed el Fardu Ben počne na Pavkovom mestu, ali napadača sa Komora Stanković daleko više voli da koristi kao drugog špica, nego kao najisturenijeg.


tagovi

Milan Pavkov

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara