Komentari na vest

Ozbiljan peh za Zvezdin napad: Pavkov ne igra protiv Brage

n

neshha

pre preko 2 godine

Ako je vec tako,onda Lazetic u prvu postavu.Ionako nam treba za nedelju da bude bonus!
V

VecaBgd

pre preko 2 godine

Kakav bre Lazetic, ovakve utakmice igraju najiskusniji, znaci Ben u spic i cao. Za malog Lazetica ima vremena, neka se dokazuje u ping pong ligi, ovo je ipak Evropa pa makar i Braga.
Z

Zvezdas padalica

pre preko 2 godine

Ambissssss
M

Mekmanaman

pre preko 2 godine

Dioni je kad mu sabereš sve minute u Evropi odigrao tri utakmice i dao dva gola, treba da mu se da šansa. Kvalitet ima sigurno jer da nema ne bi igrao tolike godine francusku ligu. Falko je odigrao deset utakmica i dao 4 gola, od toga je tri počeo kao starter i nijednu nije odigrao celu. Mišljenja sam da im treba pružiti šansu i malo ih istrpeti. Bena ako će stavljati da igra jedino u špic jer on krilo ne može da igra, previše je spor.
R

RUMENIge

pre preko 2 godine

Sve crnje od crnje vesti o Zvezdi, bilo da je kosarka ili fudbal u pitanju...
0

0211

pre preko 2 godine

Ej ali obavezno Kanga i Ivanić imaju kovid, eventualno Katai.
A

Apoel

pre preko 2 godine

Borjan - Gajic, Degenek, Dragovic, Rodic - Sanogo, Kanga, Ben, Ivanic, Katai - Lazetic!!! Dioni, Risairo, Falco i ostali sa klupe. Vidim ovde komentare za malog Lazetica, decko ima 18 godina, jak je, visok i dovoljno brz za svoju konstituciju a pricate jos je zelen, nije za seniorski fudbal... Pa sve vrhunske ekipe u evropi imaju po 2, 3 takva klinca koji redovno igraju samo kod nas je mlad i nije dorastao a najveci talenat na svojoj poziciji... Reci cu samo pogledajte Salzburg juce protiv Sevilje, jedan igrac 34 godine i dvojica po 24, ostalih osam 17, 18, 19 ili 20...
S

Sima Arauho

pre preko 2 godine

Ma nema brige!Tu je NAJBOLJI STRELAC STRANAC U ISTORIJI FUDBALSKE LOPTE NA OVIM PROSTORIMA EL FARDU BEN!
K

KLOKI

pre preko 2 godine

HA,HA,HA STA SAM JA REKAO U SUBOTU STA AKO SE PAVKOV POVREDI!?NE ULAZIM U MENADZERSKA POSLA,STAVITE VUKANOVICA,NE OVE STRANCE KOJI MORAJU DA ODRADE IZGLEDA MENADZERSKI DEO UGOVORA.PO MOME I DERBI PRIPADA PARTIZANU DAJ BOZE DA GRESIM.DIONI NIJE CENTARFOR,FALKO IGRA NA POGRESNO MESTO A I SEBICNO,ZIVKOVIC JE BRZ,PA I SRNIC ISTO BEN NIJE SPIC VEC IZA NJEGA.LAZETIC NEMA ISKUSTVA U EVROPI JOS JE FALILO DA SE LEVI BEK POVREDI! TAMO CE DA ROTIRAJU.
b

bugiber

pre preko 2 godine

x-x
R

Realnoo

pre preko 2 godine

Jos jedna bleda partija zvezde
T

Terzic madjija

pre preko 2 godine

SLIKU TVOJU LJUBIM,SAPCEM TVOJE IME.............
G

Glavni

pre preko 2 godine

Meni su bitni vecinski glasaci. Odricem se ruzne proslosti.
J

Juujuuu

pre preko 2 godine

Zvezdina skuplja klupa nego prvi sastav
E

E Terzicu

pre preko 2 godine

Nasto smo mi spali da kukamo za Pavkovim,a onolike mil.eura spiskaste. Neka nam je bog u pomoci. Volim Zvezdu ! UPRAVA NAPOLJE !
B

B.B.

pre preko 2 godine

Opet neke price o povredi.Opet neki alibiji da ne bi igrao Pavkov,jer po dogovoru sa menadzerima Dioni,Risario moraju da igraju odredjeni broj utakmica u Evropi. . .kako bi ih menadzeri sto pre negde udomili,a Terza i Mrkelan dzepove napunili. . .Mr's iz Zvezde
R

Realno123

pre preko 2 godine

Koliko vidim oni ce u startnu Lazetica u spic. Napalice ga, motivisati i izvesti u drugom poluvremenu jer se nece primjetiti. Bolje bi bilo da pocne Dionibu spicu pa u drugom udje Risario a Ben ode u spic. Risario mi je vise krilo.
7

777

pre preko 2 godine

Ne verujem da ce igrati Lazetic 100 nece. Mislim da ce igrati Dioni a da ce Zivkovic uci u drugom poluvremnu
S

Saklaman

pre preko 2 godine

Doveli falka i dionija, ovog metlom terali i sad je peh sto ne igra? Daj odlucite se vise
S

SvvV

pre preko 2 godine

Ljudi moji dioni je protiv proletera pokazao da nije u stanju trenutno ni ustopovat loptu kako treba ni pogodit prazan gol. Steta za pavkova. Ja bih tog mladog lazetica ili lazica ne znam kako li se vec preziva gurnuo u vatru ili bih igrao gurnuo vukanovica ako je jos u klubu
7

777

pre preko 2 godine

A jel si gledao utakmicu Zvezda Napredak gde je Lazetic igrao prvu postavu? Nije se video pa ga Deki brze bolje izvadio da bi dobili i pobediamo jedva 1:0 daleko je Lazetic jos od tog nivoa a daj boze da postane top igrac ali trenutno je to jako tanko. Dioni protiv Proletera je odigrao solidnu utakmicu i radio je sve dobro sem zavrsnice, daleko od toga da ga hvalim razpcaran sam sa njim ali mali Lazetic stopere Napredka nije mogao da otrese a ne stopere Brage koja je jedna od najjacih odbrana u Portugaliji.
9

951357

pre preko 2 godine

Bolje da pocne kombinacija Falko-Ben ili Dioni-Ben, ova druga je jos i najbolji izbor. Ali mi se cini da ce da gurnu Zivkovica i Bena ili da se glupiraju sa Lazeticem i Benom/Zivkovicem.
B

Berardi10

pre preko 2 godine

Daje ga mocni Risairo !
B

Bata Kanda

pre preko 2 godine

A vala nek počne Dioni utakmicu i da konačno vidimo valja l' čemu ili da ga šalju u Grafičar.
G

Gostttt

pre preko 2 godine

bolje odma u graficar, nije mi jasno kako je on dosao do neke ld liga 5,spor bez zelje realizacija 0... bolje da smokrstovica istrpeli ako nista mladji je...
D

DRAX

pre preko 2 godine

ĆORČO, PA DOSAD NISI VIDEO...
G

Gost83

pre preko 2 godine

Pa sto niste doveli napadaca?!? Kako ste mislili uopste u Ligu Sampiona bez napadaca? Dioni nije klasican spic/centarfor...
V

Važi, brt

pre preko 2 godine

A da su doveli napadača ti bi rekao zašto pretrpavaju poziciju napadača i pitao bi se kad će svi dobiti šansu. Hehehe
D

Dejan Pizon

pre preko 2 godine

Dioni u napad dobro je da je Pavkov povredjen,sta bi bilo da je neko od bekova ko bi onda igrao,uostalom hteli su i Dionija da se otarase ko bi onda igrao napad,kakav smo prelazni rok odradili bolje da se pokrijemo usima.
R

Rogilo

pre preko 2 godine

Zar ovo nije smesno? Bas sad da se povredi pred derbi pa ako Partizan mora osvojiti titulu dajte im je odmah nemojte ovo da radite.
D

Dell

pre preko 2 godine

Čekaj ovo je tek zalet, sada će Ivanović, Kataji i Kanga da dobiju koronu. Uvek isti scenario...
R

Ris

pre preko 2 godine

Nisu se povredili: Katai,Ivanić ili Kanga. Baš je Pavkov taj zbog kojeg Zvezda gubi derbi.
@

@Ris

pre preko 2 godine

Zvezda ce da izgubi jer sistem želi tako?
G

Gost123

pre preko 2 godine

Izgleda da je ovo ta sezona u kojoj ce Terzicev lopovluk i pilicarski planinski mentalitet da dodju na naplatu...
K

Koma

pre preko 2 godine

Nije ovo ta sezona, moraće da se strpe i Samrok i Rumenige.
h

humska__pfc

pre preko 2 godine

Terzicev lopovluk ce da dodje do izrazaja , ako ne osvojite titulu pa morate u LK kroz 3 kola, a zarada minimalna, budzet 30m mora da se pokrije, a nikoga ne moze te da prodate.. Najvece pare koje su dobijali za Ivanica 1,5 m ovo vam je ziva istina, zato se i produzava ugovor kad vec ne mogu da prodaju koliko traze bar neka ostane, a i Ivanicu odgovara ima platu sad 600000 kad potpise novi ugovor imace i vise.. E tada ce te vide ti sta je Terzic sve radio.. ovo ne pisem navijaci, a vi misli te sta hoce te, brzo ce te se osvetiti, al ce biti kasno.
R

Rex

pre preko 2 godine

Ben!
S

Shhbxssb

pre preko 2 godine

Ne smemo da izadjemo sa Dionijem. Gurni Risaira Zivkovica kao devetku, ima motoriku, samo jednom Kanga da ga spoji sa golom
P

PedjaPFCCCC

pre preko 2 godine

Jao nema EVRO Pavkova sta cete sad ? Kako cete sad bez njega ?
G

Gost123

pre preko 2 godine

Vi druze za celu istoriju kluba nemate igraca koji je dao dva gola Liverpulu i gol Milanu))))) 95% legendi vaseg kluba nije igralo prolece u Evropi sa Partizanom!!!! Poslednja pobeda u KS/LS ostvarena davne i drevne 1983-e.......
V

VRANjANAC DS 1989

pre preko 2 godine

Zini da ti kažemo kako ćemo.
S

Simić

pre preko 2 godine

Osoba rodjena istog dana kada je Partizan poslednji put pobedio u Kupu Evropskih šampiona ili Ligi Šampiona danas ima 38 god. Čisto da se vratite u realnost o tome koliko ste veliki klub ili institucija kako sebe nazivate.
n

nba

pre preko 2 godine

nisam znao da je peh kad ne igra 2 metra drva hahaha
V

Vuc

pre preko 2 godine

Ne on samo reseta Liverpul,Milan i slicne velikane sto vasi mogu samo da sanjaju.
m

mikan_zec

pre preko 2 godine

Ranije bacis mikana od 18 god u vatru i on eksplodira ako je igrac za velika djela, aj da tako kazem. Znaci onoga mikana od 17 direktno u spic i neka lomi.
e

ecka siti

pre preko 2 godine

Gobelja u napad. . .
2

23190

pre preko 2 godine

A lik sa nikom Džabe ste krečili očekuje da će da da Pavkov gol.
M

Miskotaa

pre preko 2 godine

Pavkov je najbolji napadac Zvezde u ovom trenutku. Ali sta se desava stalno sa njim? Jesu se ogresili puno puta, ali evo sad mu dadose priliku i primat u napadu i odmah povrede, deseti put tako. Dva meseca ne moze da poveze da se ne povredi. Kostace mnogo sto nije doveden napadac iz Norveske Ohi na vreme. Znam da svi bombarduju onom pricom da ga Molde nije hteo pustiti i da nema tih para, meni to vredja inteligenciju i svako ko u to poveruje nije bas cist. Da, im je data prava cifra, bio bi on vec tu. Istina je da nekom magijom nema para. Nadam se da ce se izgurati ovih pola godine nekako na kvalitetnu sredinu koja zna sa loptom. Dioni je jos uvek nespreman, ja rekreativac bih se brze spremio. Ima covek statistiku od 4 gola na 60 utakmica u Francuskoj, jeste to jaka i tvrda liga, ali braco to je statistika solidnog stopera, a ne napadaca.
G

Gost e

pre preko 2 godine

Sta se palite sa Ohijem, ovde cete ga prizivati posle dve utakmice kao i svakog koji je do sada dosao.Nama ni Ronaldo ne bi odgovarao.
V

Vuc

pre preko 2 godine

Prava cifra je 3 miliona evra za igraca kome istice ugovor za 6 meseci. To ni Djuric ne bi prihvatio i ostali bivsi pravosnazni osudjenici kao Karadzic npr.
r

raaraa

pre preko 2 godine

Ma lažu bre bitange. Ohi nije došao sada zato što su tražili 500.000 za obeštećenje. Deset puta manje od onoga što smo izgubili ispadanjem od Šerifa. Za Dionija si isto u pravu, a verovatno ga plaćaju duplo manje od onoga što je uknjiženo pa druga polovina u džepove i u stranku.

ANALIZA

pre preko 2 godine

Ohi je morao da bude već sad tu. Nije Pavkov najbolji napadač Zvezde već Ben.
M

Muskotaa

pre preko 2 godine

@Gost e Cemu ta optuzivanja i to koristeci lazi? Sto bih ja licno prozivao Ohija posle dve utakmice, cak i da se ne snadje?! Kazem da transfer coveka koji je dao 20 golova u 17 ligaskih utakmica ima smisla. Pa makar bila i liga Republike Irske. A ne pristojna liga Norveske, gde najjaci klubovi jesu slabiji od Zvezde i Partizana, ali je liga jako ujednacena.pa kako bude, bude. Sta tek reci za ovog sto stvarno veruje u pricu da je Molde trazio 3 miliona za igraca koji ima jos 6 meseci ugovora.
9

951357

pre preko 2 godine

Mistota, u pravu je Gost e. Cim neko dodje ako ne da 5 golova na prve 2 utakmice, odmah krece pljuvafina i teranje. Mozda ti to ne radis, ali citas valjda komentare, vidis da 80% navijaca to radi.
M

Miskotaa

pre preko 2 godine

@951357 Nazalost radi, citam komentare, obicno se iznerviram, danas Novak pobedi, najbolji je ikad, sutra izgubi, pa ga pljuju. Pre pola godine se smejali Tuhelu kao treneru, Zorzinju kao igracu, danas su majstori i jedan i drugi. Sve znam brale menja se misljenje od utakmice do utakmice, to ni ne uzimam za ozbiljno jer to rade mediokriteti. Zato nisam komentarisao u tom stilu nego samo kazem da mnogo vise logike i smisla ima dovesti igraca koji je u Norveskoj dao 17 golova na 20 utakmica ove sezone, nego nekog ko je u Francuskoj dao 4 na 60 utakmica. Pa i Van La Para dade 3 ili 4 gola u Premijer Ligi. Desava se. Ne tvrdim unapred da bi Ohi igrao kao Anri, nego samo kazem da transfer u startu ima mnogo vise smisla od Dionija. To sam pisao i tad i dobio sve minuse, sad dobijam sve pluseve, gde ces veci dokaz kako se ovde menja misljenje.
9

951357

pre preko 2 godine

@Miskotaaa - Slažem se sa tobom, u principu jeste tako. Ali je isto tako važan i nivo takmičenja, snaga, tempo i brzina koji se igraju u tom takmičenju, kao i profil igrača. Sa Dionijem konkretno smo mi krivi, jer smo doveli profil igrača koji nam se ne uklapa u koncept igre. Nije on kriv što igra kako igra, već što mi ne igramo tako da možemo da iskoristimo njegov tip igrača, niti se u većini utakmica Zvezde može iskoristiti na način na koji treba. Dakle, greška sportskog sektora.
s

steta........

pre preko 2 godine

nije mi jasno kako se povredio, dioni ili Ben u napad