Ognjen Ožegović (©Starsport)
Ognjen Ožegović (©Starsport)

Ožegović bi mogao na megdan Vojvodini

Vreme čitanja: 1min | sub. 24.06.23. | 12:43

Rikardo Sa Pinto želi u APOEL-u da obnovi saradnju sa srpskim napadačem

Svojevremeno su sarađivali u Crvenoj zvezdi (2013), a deset godina kasnije mogli bi Rikardo Sa Pinto i Ognjen Ožegović da se opet poklope na Kipru.

Portugalac je nedavno angažovan za trenera APOEL-a, umesto Vladana Milojevića koji je rešio da posle nešto više od šest meseci napusti klub, dok kiparski mediji navode da je srpski napadač meta kluba iz Nikozije, koji želi da osveži ofanzivnu liniju.

Izabrane vesti

Ožegović je prošlu sezonu odigrao u grčkom Volostu, gde je u 28 mečeva dao sedam golova i asistirao za jedan. Tokom karijere je 29-godišnji napadač promenio veliki broj klubova, među kojima su najzvučniji Crvena zvezda (u koju je došao kao dečak iz banjalučkog Borca) i Partizan, a nosio je i dres Vojvodine, Čukaričkog, Darmštata, Adane, Manise...

Ukoliko prihvati poziv APOEL-a, Ožegović bi mogao na megdan Vojvodini, pošto Novosađani igraju sa Kipranima u 2. kolu kvalifikacija za Ligu konferencije. Probudilo bi to lepe uspomene kod Ožegovića, koji je nastupajući za Lale leta 2015. u kvalifikacijama za Ligu Evrope pružio sjajnu partiju protiv Sampdorije u gostima, kada je bio dvostruki strelac u pobedi 4:0.


tagovi

Liga konferencijeAPOELOgnjen OžegovićFK Vojvodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara