Komentari na vest

Paket od pet zvezda nekada vredan preko 60.000.000 ponovo u hrvatskom fudbalu...

x

xxy

pre 4 meseca

Pa vračaju Hrvati Perišića koji neće ni da igra povređen,pa taj Rog prevara Mamićeva teška taj ni za Surdulicu nije.Vratili bre trubadure
m

matzv

pre 4 meseca

Nama je potrebno smanjenje lige pod hitno! Ovako nikako necemo moci da napredujemo. Hrvati vracaju svoje igrace a i igraci pristaju da se vrate a kod nas imamo primere da Radonjic, Ristic i ostali nece da se vrate u zvezdu, partizan itd. Trenutno Hrvatska liga realno nivo iznad nase, mora da se prizna. Trebaju nam jaka vojvodina, tsc i cuka a ne da se zvezda i partizan odvoje 15,20 bodova od ostalih, nije liga dovoljno neizvesna i samim tim slabo i ispracena.
t

to su sve

pre 4 meseca

ko se to od igraca vratio..sve iz povrede ili..liga je predugack jer nam je drzava i savez korumpiran.pa ne smeju izbaciti jednu surdulici iz lige..,ni njihovi rezulati u evropu nisi sjajni i sada pokusavaju posle 10 godina da uzmu titulu zbog previranja u dinamu..jos su i u eu...niti oni imaju stadione evropu smeju igrati samo u osijeku i splitu..dajte i risticu i ostalima da grade po vracaru i slaviji vratice se i oni..
C

Coco

pre 4 meseca

@matzv Tako je! Kvalitet prije kvantiteta. Banana lige ne smiju imati više od 10 klubova. Džaba sve kad se sastanu pa na političkom nivou, ovi ili oni izbore proširenje lige i tako svake godine. Naš problem je korupcija!!!
t

tuneki

pre 4 meseca

gube i oni malteskih ekipa,cuj njihova liga dobra