(©Starsport)
(©Starsport)

Pala još jedna trenerska glava: Rastali se Žigić i Mladost GAT

Vreme čitanja: 1min | pon. 01.08.22. | 22:22

Krenulo je sjajno, ali...

Počelo je fenomenalno, Mladost GAT je u prvoj utakmici u klupskoj istoriji u Mozzart Bet Superligi Srbije pobedila Radnik usred Surdulice (2:1), ali posle toga se nije nastavilo kako su se nadali u Novom Sadu.

Pomalo neočekivano, trener Branko Žigić je već platio ceh za osvojen bod u tri poslednja kola šampionata. Mladost GAT je obavestila javnost da se rastala sa dosadašnjim šefom stručnog štaba.

Izabrane vesti

„Branko Žigić više nije šef stručnog štaba Mladosti GAT. Zahvaljujemo mu se na svemu što je učinio za naš klub u ovih mesec i po dana koliko je sedeo na klupi. Želimo mu mnogo uspeha u daljem radu. Ime naslednika biće poznato u narednim danima“, stoji u saopštenju novosadskog kluba.

Žigić je seo na klupu Mladosti između dve sezone, kada je klub napustio Ljubomir Ristovski. Novajlija u ligi je posle pobede nad Radnikom izgubio gradski derbi od Vojvodine (4:0), pa je remizirao sa Voždovcem u Beogradu (0:0), da bi za vikend pretrpeo poraz od Čukaričkog u Novom Sadu (2:0).

Pre Branka Žigića bez kluba je ostao Aleksandar Linta, koji se posle dva kola rastao sa Radnikom, a Surduličani još nisu promovisali novog šefa struke. Iznad provalije prethodnih dana bio je i Ilija Stolica, trener Partizana, ali je „preživeo“ do daljeg...



tagovi

Branko ŽigićMladost Novi SadMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara