""
""

Pala tri potpisa u Arsenalu! Sme li Venger da se otvori za još dva važnija?

Vreme čitanja: 2min | čet. 12.01.17. | 11:40

Novi ugovori za kapitena, napadača i sve boljeg vezistu

Malo dobrih vesti i za navijače Arsenala. Tačnije, malo više! Čak trojica fudbalera Tobdžija potpisala su jutros nove ugovore sa klubom iz severnog Londona. U pitanju su zamenik kapitena Loran Koščenli, napadač Olivije Žiru i sve bolji vezista Fransis Kokelan.

Trojica Francuza su se obavezali da će na Emiratima ostati do juna 2020. godine, što je svakako povoljna okolnost i za njih i za klub. Još se ne znaju finansijski detlji nove saradnje, odnosno koliko novca su dobili za to što su pristali da ostanu u Arsenalu.

Izabrane vesti

Podsetimo, Koščelnom i Kokelanu dosadašnji ugovori su važili do leta 2019, dok bi Žiru 2018. postao slobodan igrač.
Izuzetno smo zadovoljni što su se tri važna člana našeg sastava obavezala na dugoročnu saradnju. Kokelan je napravio vrhunski napredak na polju tehnike poslednjih nekoliko godina, jer je svakodnevno posvećen radu. Žiru je još kompletniji igrač nego što je bio kad smo ga doveli, a Loran je ključni fudbaler naše prve postave i verujem da je jedan od najboljih defanzivaca današnjice. Na osnovu svega rečenog, ovo su dobre vesti za nas“, zadovoljan je trener Arsen Venger.

Pred njim je, ipak, daleko važniji posao, a tiče se produžetka ugovora sa još dvojicom, možda i ključnih igrača Arsenala. Reč je o Aleksisu Sančezu i Mesutu Ozilu. Sedmicama traja saga da li će čilenanski napadač i nemački vezista pristati na uslove koje im nude Tobdžije, odnosno da li je klub spreman da im ponudi 120.000 evra na ime nedeljne plate.

Opet, mnogi kažu kako Venger „ima zmiju u džepu“, pa ćemo videti hoće li se otvoriti ovoga puta.


tagovi

Premijer ligaOlivije ŽiruMesut OzilLoran KošćelniFransis KokelanEvropaEngleskaArsenalArsen VengerAleksis Sančez

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara