Palasovi navijači prete cepanjem karata, ne znaju koliko ume Nemanja Nikolić

Vreme čitanja: 1min | pet. 24.01.20. | 15:52

Orlovi navodno zainteresovani da dovedu iskusnog napadača

Gde god da je igrao redovno je tresao protivničke mreže. Nemanja Nikolić je svuda bio omiljen, na stranu to što u Srbiji nije bilo nikog da prepozna njegov talenat, pa je fudbalsku sreću tražio preko reprezentacije Mađarske. Ali sad je možda došlo vreme da Nikolić pod stare dana konačno zaigra na velikoj sceni, pošto lokalni mediji pišu da je za njegove usluge zainteresovan Kristal Palas!

Londonski klub bi ovog januara mogao da ostane bez Kristijana Bentekea, koji je navodno i na listi Totenhemovih želja posle povrede Harija Kejna, pa timu Luke Milivojevića nedostaje podrška za startnog špica Džordana Ajua.

Izabrane vesti

A Nikolić je slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor sa MLS ligašem Čikago Fajerom i deluje kao idealan izbor, bez obzira na to što navijači po društvenim mrežama prete cepanjem sezonskim ulaznicama. Razmažena londonska publika ipak nije impresionirana igračem iz MLS lige.

Možda bi trebalo malo da se strpe sa takvim pretnjama, jer ipak pričamo o čoveku koji ne na 507 utakmica postigao 291 gol. U Čikagu na 104 utakmice 56 golova. Pa nek i jeste nivo ispod Premijer lige ipak nije igrač koga treba potceniti.

Posebno ne u timu koji je na 22 utakmice dao svega 24 gola. Doduše, Dženk Tosun je stigao da to malo popravi, ali Nikolić bi sigurno imao šta da doda.

(FOTO: Reuters)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara