Komentari na vest

Paljinjina suspenzija šansa za Lukića

P

Pedja108

pre 5 meseci

PIksi ne zove Luku Jovica, zato sto ne igra i samim tim nije za reprezentaciju. I to je sasvim normalno. Ali, isto tako, onda ne shvatam zasto zove Lukica, koji je clan prve postave. Pritom, nista u reprezentaciji pruzio nije, beskoristan igrac. I onda zasto svi hoce nas u grupi? Pa, naravno da hoce reprezentaciju ciji su svi igraci rezerve. I tako sede na klupi i cekaju da se neko povredi ili ima kartone pa ne moze da igra, da bi zauzeli njihova mesta.
J

Jovanic

pre 5 meseci

Bolje da zove Belica nego Lukica i Racica
S

Sega89

pre 5 meseci

Ne moze on da igra premier ligu…trči pod ručnom ima isti tempo u 1min.i 90min. a ni duel igra mu nije jača strana…alibi igrač koji će zaraditi milione a ni sam ne znam kako…
T

Tuneki

pre 5 meseci

grejac klupe u losoj eng ekipi,a kod nas igra stalno prvu postavu i skandalozno igra ne samo on,i Racic i Djuricic pre svega
G

Gostyyy

pre 5 meseci

Racic? On ni ne igra. Gde si ga ti video da igra? Slazem se da ne treba da ga poziva, ali ono. Djuricic isto, pustio ga na poslednje dve, pre toga na klupi sve vreme. Ali se svakako slazem da ga ne treba zvati.
S

Stefan199330

pre 5 meseci

I kad u takvoj ekipi nema mesta, jer realno i nije neki igrac, a u reprezentaciji igra standardno pa kako onda od reprezentacije ocekivati nesto?! A u nasem drzavnom timu takvih ima mnogo.
H

Hajdee..

pre 5 meseci

Lukic je dosao na nivo PLa u Torinu, i aklimatizovao se prosle godine. Treba da uzme startno mesto ove godine. Da makar dodje na nivo Luke Milivojevica(bez slobodnjaka) i bice super za reprezentaciju.. Naravno za to mu trebaju utakmice u nogama.
Ž

Žgane

pre 5 meseci

Verovatno jedan od najgorih igrača u pl. Dečko jedino zna da vrati loptu nazad do štopera ili da neki da uputi neki alibi pas prvom do sebe.
A

Akoo

pre 5 meseci

je tako neka trči ko konj i daje kratke pasove samo.
w

wefef

pre 5 meseci

kakva njegova pl nema on kvalitet za pl
U

Ujka Zitko

pre 5 meseci

Ovi nasi reprezentativci cekaju neciju suspenziju,da bi dobili priliku da igraju😂😂😂😂