Komentari na vest

Panatinaikos u pregovorima sa Vladanom Milojevićem

Z

Zole

pre oko 3 godine

Jak mi klub hahaha, na nivou Vojvodine. Daleko je Klark Kent od Marka Nikolica po trenerskim kvalitetima. Zato jedan vodi Lokomotivu sa uspehom a drugog su najurili iz S.Arabije. Zapamtite Milojevicu je grcka liga plafon, taj njegov anti-fudbal nikom ne treba, nisu vlasnici ludi
D

Džabe ste krečili

pre oko 3 godine

Nisam voleo fudbal koji je Miloje tražio i igrao sa Zvezdom, pogotovo smo derbije igrali katastrofa i ako smo imali dosta jači tim od JSDa. Ali poštujem, i hvala na rezultatima. Srećno u daljoj karijeri i životu.
B

Bar Kohba

pre oko 3 godine

Svejedno je da li će preuzeti Aek ili Panatinaikos, biće među tri prva tima Grčke lige, konkurentan za titulu i LŠ ili LE. On je dobar trener, Nikolić isto, prepucavanja su već odavno postala degutantna.
s

svdkvlj22

pre oko 3 godine

srecno, legendo!!! samo hrabro

Aha

pre oko 3 godine

Srecno sefe! Hvala za Titule,LS,LE,proleca u Evropi,pobede nad Evropskim i Svetskim sampionom,hvala sto si manjinu ostavio u debelom minusu, i dalje imaju traume od tebe sefe.
K

Kurajber od Tetke

pre oko 3 godine

Kakvi smo mi Srbi zapravo deb***, vređamo Marka Nikolića sa jedne strane, drugi vređaju Milojevića sa druge strane kako rade u nikakvim timovima, kad ono pogledaš, obojica idu u neki veći evropski klub za par godina...A kad pogledaš kako se drugi narodi ophode prema nama i kako nas tretira Evropa da smo stoka genocidna, onda se zapitaš što nam je ovako, i što se uopšte svađamo
s

sdaasdsad

pre oko 3 godine

Da nema navijaca zvezde,ne bi bilo prepucavanja.Ipak su oni s'oka
M

Ma jok

pre oko 3 godine

Celavi prepotenko je na silu iz pomoc kukanja,grebanja,pretnji,drzave,saveza,sudija,navijaca..ukrao Zvezdi Titulu,a posle pobegao kao p.....a,a dok je bio trener po Srbiji bukvalno molio manjinu da ih trenira,dok je Miloje dosao kao gospodin i od oronulog tima kome si ukrali Titulu i tima koji je izgubio finale Kupa napravio masinu i na kraju je i otisao kao gospodin i nikad nista nije rekao lose za manjinu i nikad ih nije provocirao,e u tome je razlika!
@

@Ma jok

pre oko 3 godine

Vidi ovog hahahaha crkni od muke, al prihvati da je i Nikolić odličan trener