Komentari na vest

Pandorina kutija otvorena na Teatru snova: Ima li kraja posrtanjima?

c

cipirippi

pre 3 meseca

mislio sam odgledati meč ali neću , više mi je postalo neugodno da gledam kako ih svi redom trpaju i koliko očajno igraju, iz nekog respekta prema njima kao velikom klubu čak mi ih je i žao koliko su nemoćni a ništa ne menjaju
Z

ZV

pre 3 meseca

Old Traford is falling down,dudududududu,Ten Hag is a fucking clown,dudududududu.....

Bojan Lordinho

pre 3 meseca

Delovalo je kao da ce to biti pocetak boljeg perioda,dok nije shvaceno da je taj brod otplovio sa Fergijem...DOK GOD CELAVI SEKTASI setaju Old Traford-om,tu srece nema! To je tako toksicna porodica da su jezivi...Do pre nekog vremena bih raspravljao ovde o United-u,kako nije sve crno,u stvari je crnje nego sto izgleda.Ten Hag nesto pokusava ali druuuuuze...svi vidimo da nije bas tako,nema tu ni sloge,ni borbe,ni zelje,ni motiva,svi preplaceni,nikom se ne igra,talenti propadaju,Bruno kapiten,covek se folira i seta 80 min,onda jedna dobra lopta u 4 tekme i opet iznova.Ok,smetao je Ronaldo,Sancho...pa cekaj majstore,ovi luduju,zurke,ludila,kao SLUCAJ ZATVOREN...Kao i meni,zelim i svim nauvijacima United-a da nam Bog pomogne sa novim direktorom i Retklifom pa da vidimo i bolje dane nekako 🥁
A

Andre

pre 3 meseca

Jedna dobra lopta u četiri tekme od Bruna? Kaži mi da ne gledaš United bez da mi kažeš da ne gledaš United. Bruno ima najviše stvorenih šansi u ligi, u redu je da ne gotiviš lika ali ne moraš da lupetaš neistine.

Bojan Lordinho

pre 3 meseca

Andre, nisi ti meni interesna sfera burazeru sa tim klinackim bez da mi...a da mi... Gledaj iz svog ugla,i komentarisi sa postovanjem tudjeg misljenja,ludo je vreme,prijateljski savet...Pozdrav.
A

Andre

pre 3 meseca

@Bojan Lordinho ironično, jer si više si ti ovde klinac sa takvim nebulozama od komentara koje samo kod klinaca i čitam. Lik koji po statistici najviše stvara u ligi a ovamo lupneš nešto da veze s vezom nema, barem proveri na google prvo da se ne bi brukao. Iskren savet.

Bojan Lordinho

pre 3 meseca

Andre Brate,pa jel ti vidis pluseve na komentaru?? I ti jedan pametniji i bolje vidis od nas dvadeset? I meni kazes da pisem nebuloze...evo,realno... (btw,od 97' navijam za United)
2

24.04.1902.

pre 3 meseca

Objasni nam ovde dobri covece koji su to celavi sektasi? Nemoj bre da lupetas ovde gluposti! GGMU!!
v

vendeta

pre 3 meseca

Preplaćeni i razmaženi "fudbaleri"... doći će glave mnogim ekipama i kvalitetu fudbala. Da je više discipline, ne bi bilo ovoliko problema. Primaš 300k na nedeljnom nivou, a ti negoduješ i unosiš nemir... Uovori koji štite ove "fudbalere" su jako loši.
m

moni

pre 3 meseca

ima kraja, kada se odluči da se otera ten hag...sramota je šta se tu sve radi...čovek je sujetan...