Komentari na vest

Panična kupovina ili beg u sigurnu luku? Vud u Njukaslu za 30.000.000 evra

G

Gost789

pre preko 2 godine

Takav iskusan igrač nam je trebao, napred Njukasl
H

Haubiiica

pre preko 2 godine

Proveren PL igrac, direktno oslabljen glavni konkurent za opstanak (Burnly) idalje pretplacen ali ima smisla, od neceg se mora poceti, ovakav igrac im je generalno trebao.
Y

Yaya Sanogo

pre preko 2 godine

Odlicno pojacanje za Newcastle, ali razmisljam da li ce mozda Burnley pokusati da dovede Mitrovica? Isti su tip igraca.
t

tataigre

pre preko 2 godine

Sad imaju drvenog čoveka na golu (woodmana) i drvo u napadu (wooda)
G

Gost1111

pre preko 2 godine

Postao je treci najskuplji fudbaler u istoriji za igrace startije od 30 godina posle Batistute i Ronalda za koje je neki klub platio.
C

Chris Wood

pre preko 2 godine

Wood je definitivno igrac za top klubove PL. Jak je kao tenk, odlican u svim segmentima igre, cak nije ni spor kad uzmemo u obzir njegovu visinu i tezinu. Dati dvocifreni broj golova u Barnliju 4 sezone zaredom je ogroman uspeh koji nije uspelo 90% napadaca klubova gornjeg dela tabele koji mnogo cesce napadaju.
G

Gost10000

pre preko 2 godine

pa sta, njima je bitno samo da prezive ovu da ne izgube godinu ili vise u cempionsipu jos i oslabili rivala. koga god sad barnli da dovede je macka u dzaku.
F

Fustalista

pre preko 2 godine

Odlican spic, raznosac. Cena je nekih 10 miliona pre 5,10 godina, tako da bez previse potenciranja vrednosti transfera.
D

Djan 98

pre preko 2 godine

Koliko god da ovo deluje suluda kupovina od 30m , s druge strane i nije. U borbi su za opstanak u PL dobice pojacanje koje zna ligu i moze da da golova da ih zadrzi u ligi plus su oslabili konkurenciju. Kupovina ne mora samo da bude da bi ojacao svoju ekipu nego da bi i oslabijo konkurentu.
B

Bzzz

pre preko 2 godine

Ogromne pare za prosecnog napadaca, covece, dati 30 miliona evra na Vuda iz Barnlija... Za te pare su mogli da dovedu Kavanija i Falkaa i da naprave tandem za naredne 2-3 godine, ili da dovedu neke igrace slicnog kvaliteta i malo mladje. Vud izgleda kao obezbedjenje a ne kao napadac.
G

Gost89

pre preko 2 godine

Očigledno da ne shvataš da je njima hitno trebao napadač, da im treba proveren igrač dokazan u PL-u. Nemaju vremena da dovode nekog mladog igrača jer će biti borba za opstanak do zadnjeg kopa. I bas ce Kavani na kraju karijere da dolazi u Njukasl i rizikuje da igra drugu ligu :D Za njih je ovo smešna suma novca
L

Lfcc

pre preko 2 godine

Vud je odlican igrac, i ako na leto dovedu boljeg napadaca, malo timova u Engleksoj ima bolju zamenu na centaforu od Vuda.
B

Blef

pre preko 2 godine

Kakvi Britanski panjevi se tamo prodaju za 20-40 miliona, šta je ovo.

maloletnida@gmail.com

pre preko 2 godine

Novi Zeland, momak. Ne može sa 15 god. da se komentariše PL...
a

asper

pre preko 2 godine

A kao Novozelandjanin ima vecu vrednost :D verovatno je mislio na igrace iz PL klubova, koji prodaju neke anonimuse kao da su pozlaceni...
q

qwertyuiop

pre preko 2 godine

@Asper Ako.je ovaj Anonimus i panj sta je onda Mitrovic ? A da on je nas pa je najbolji na svetu,a svi ostali su panjevi.
H

Hammers Srbija

pre preko 2 godine

Vud sigurno nije panicna kupovina, decko je igrac za top7 ekipa bez greske, moze da popuni rupu u napadu kad god cak i da igra prvu, dobar je i na zemlji i u vazduhu ovo je vrhunsko pojacanje za bilo koju ekipu a kamo li njukasl
G

Gost747

pre preko 2 godine

Druze, sta pricas, 30mil za njega? Koliko god da je dobar, ma daj..
H

Hammers Srbija

pre preko 2 godine

@Gost747 druze januar je, pretposlednji su, sigurno nece dovoditi nekog grejaca klupe za 5, 10m i nadati se da ce da proradi, ovako dovode proverenog spica dace 5-10 golova i to je to