Saul u duelu protiv Čelsija (Reuters)
Saul u duelu protiv Čelsija (Reuters)

Pao dogovor: Saul u Čelsiju!

Vreme čitanja: 2min | uto. 31.08.21. | 19:42

Plavci uspeli da dovedu veliko pojačanje

Posle višenedeljnih pregovora, grejanja i hlađenja, pokeršakih blefova, večeras je dogovor napokon pao. Saul Njigez se seli iz madridskog Atletika u Čelsi!

Plavci su uspeli da ispune veliku želju Tomasa Tuhela i da mu angažuju španskog vezistu. Saul stiže na pozajmicu vrednu 5.000.000 evra. S opcijom otkupa na kraju sezone za 35.000.000.

Izabrane vesti

Bilo je ovo bez sumnje najduže Saulovo leto u karijeri. Sve vreme je morao jednim okom da gleda oko sebe, a sa druge strane da čuva svoju poziciju u Atletiko Madridu. Posle svega, Jorgandžije su mu omogućile da ispuni svoju želju i zaigra u novom takmičenju.

Simeone nije uspeo da ga zaustavi, iako je jasno da mu je teško palo to što je bio svestan da menadžeri igrača uveliko rade na njegovom odlasku.

"Rekao sam mu sve što mislim i osećam, nema mnogo toga drugog. Igrao je otkad sam tu, krenuo je iz omladinskog pogona i zajedno smo generisali sve što je uspeo da uradi u svojoj karijeri. Sada ćemo videti šta će se dogoditi, a znamo da se mnoge stvari u fudbalu mogu desiti", rekao je Simeone posle utakmice protiv Viljareala, ali kao da je već bio svestan da ne može ništa da učini.

Saul se prvom timu priključio sa samo 17 godina i za devet godina prebacio cifru od 300 odigranjih mečeva za Madriđane. Već dugo traje njegova veza sa klubovima iz Premijer lige, a tokom leta je delovalo da će Mančester junajted biti ozbiljna konkurencija Plavcima, ali je prvak Evrope na kraju bio najkonretniji, pa je stigao do kapitalnog pojačanja.


tagovi

Saul Njigezletnji prelazni rok 2021

Obaveštavaj me

Čelsi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara