Adrijan (Foto: Reuters)
Adrijan (Foto: Reuters)

Pao paraf na Enfildu: Adrijan ostaje u Liverpulu

Vreme čitanja: 2min | pon. 14.06.21. | 16:40

Španski čuvar mreže potpisao novu saradnju

Stigao je Adrijan u Liverpul kao slobodan igrač pre dve godine, angažovan je kao alternativa za Alisona Bekera. Odlično je obavljao svoj posao, uspešno menjao Brazilca kada je bilo potrebe, zadovoljan je svojom ulogom, te je na kraju doneta odluka da ostane deo tima sa Enfilda.

Izabrane vesti

Nije poznato na koliko se godina vernosti 34-godišnji čuvar mreže obavezao, izvesno je samo da će biti alternativa za Alisona i naredne sezone. Iako je angažovan kao druga opcija, uspeo je da upiše 24 nastupa.

"Oduševljen sam. Veoma sam srećan što ostajem u klubu. Ovo je najpre nagrada od klua za naporan rad koji sam uložio od kako sam potpisao pre dve godine. Izuzetno cenim poverenje kluba, trenera i svih u u ovoj situaciji. Zadovoljstvo mi je što ostajem u Liverpulu, koji je ogroman klub, ali pritom i porodičan. Posebno mesto za svakog igrača, zaista se osećam privilegovanim".

Bio je deo ekipe koja je osvojila Premijer ligu, Svetsko klupsko prvenstvo i UEFA Superkup. Nadalje bi mogao da bude i treća opcija, s ozbirom da je u poslednje vreme često priliku dobijao mladi Kviven Keleher. Ostaje mogućnost da Irac ode na pozajmicu, pa bi u tom slučaju bivši golman Vest Hema ostao prva Alisonova alternativa.

Španski čuvar mreže je karijeru počeo u Betisu, za prvi tim je debitovao pre devet godina, ali se zadržao samo jednu sezonu. Usledio je transfer u redove Čekićara, za koje je branio u šest narednih godina. Do prvih trofeja u karijeri došao je upravo u dresu Redsa.



tagovi

AdrijanLiverpul

Obaveštavaj me

Liverpul

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara