PAOK pokazao Zvezdi kako se igra u Pireju: Pedro će možda da visi (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 01.12.19. | 20:36

Šampion odneo veliki bod sa Karaiskakija – 1:1

Ako su respektovali Totenhem i Bajern zbog vanserijskog kvaliteta, onda protiv Olimpijakosa fudbaleri Crvene zvezde treba da izađu na teren, uvereni da mogu do boda koji bi značio evropsko proleće. Biće favorit grčki predstavnik u Ligi šampiona 11. decembra na Karaiskakiju, ali je večeras PAOK pokazao izabranicima Vladana Milojevića da protiv tima Pedra Martinsa može da se igra u grotlu Pireja. Posle klasičnog grčkog derbija, sa mnogo emocija i strasti i još više sitnih prekida, slađi bod otišao je za Solun – 1:1.

Olimpijakos je bio mnogo bolji rival u nastavku, zasluženo stigao do boda i na taj način izbegao ono o čemu se danim spekuliše u Grčkoj, sigurnu smenu Pedra Martinsa. Portugalac ni ovako neće biti spokojan, jer je ostao bodovno poravnat sa glavnim takmacom u šampionskoj trci, solunskim PAOK-om. Neće se taj podatak posebno svideti ni gazdi najtrofejnijeg grčkog kluba, Evangelisu Marinakisu...

Izabrane vesti

Olimpijakos je meč počeo u najjačoj mogućoj postavi. Iza napadača El Arabija, delovali su Masuras, Valbuena i Podence. Međutim, Martinsov tim  bio je vrlo ofanzivno neinspirisan. PAOK, na čijem golu je bio nekadašnji čuvar mreže Partizana Živko Živković, skratio je prostor domaćinu. Bio je praktično defanzivno perfektan. Olimpijakos u prvom poluvremenu nije uputio udarac u okvir Živkovićevog gola.

Sa druge strane PAOK je iskoristio Olimpijakosu manu koju demonstrira čitave jeseni. Slabo brane prekide igrači Olimpijakosa. Videli smo to u Beogradu, potom i Londonu, a i ove večeri na Karaiskakiju.

Igrao se 37. minut kada je Semedo zaboravio islandskog štopera Ingasona. Loše je reagovao i golman Sa, odbio je loptu na nogu defanzivcu PAOK-a kome je ostalo samo da utiša Karaiskaki.

Olimpijakos je igrao mnogo bolje u drugom poluvremenu. Umesto povređenog Masurasa u igru je ušao Al Hilal Sudani.

Pritiskao je Olimpijakos. Vršio pritisak. I konačno dočekao. Loše je situaciju procenio levi bek PAOK-a. Igrao se 64. minut kada je pomenuti bek Janulis kasno startovao i oborio Valbueenu. Isti igrač je stavio loptu na belu tačku i rutinski prevario Živkovića. Srpski golman nije imao nikakve šanse.

PAOK se odlučio da brani remi. I uspeo je u tome. Videćemo kakva će biti reakcija gazde Olimpijakosa...


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara