Paolo Maldini o Nastasiću: Sviđa nam se, videćemo za budžet…

Vreme čitanja: 2min | uto. 22.09.20. | 21:25

Direktor Milana ne krije da je srpski štoper opcija

Nikola Milenković je skup jer Fiorentina traži 40.000.000 evra. Vesli Fofana iz Sent Etjena ima ponudu Lestera od 30.000.000 evra. Herman Pecelja iz Fiorentine je opcija ali Viola traži 20.000.000 evra a on ne vredi te pare. Krsitofer Ajer iz Seltika košta 20.000.000 evra i ne uliva veliko poverenje.

Tako je iznenada kao realno rešenje Milanove potrage za štoperom iskočilo ime srpskog defanzivca Matije Nastasića. To je indirektno potvrdio i Milanov direktor Paolo Maldini. Jedan od najboljih defanzivaca svih vremena je juče nagovestio da se o Milenkoviću više ne priča, ali je večeras na pitanje o Nastasiću odgovorio:

Izabrane vesti

“Sviđa nam se. Kao i mnogi drugi dobri igrači. Ali moramo da vidimo da li kompaktibilan sa našim budžetom”, rekao je Maldini večeras.

Nastasić je već pet godina član Šalkea i ima ugovor do 2022. godine. Iako je prethodnih godina imao mnogo problema sa povredama, očigledno da ga u Milanu cene i sećaju se njegovih partija iz Fiorentine kada je blistao kao tinejdžer i kada je zaslužio transfer u Mančester Siti. Vetar u leđa transferu daje činjenica da je Nastasićev agent Fali Ramadani sa kojim su Milan i Maldini u dobrim odnosima i sa kojim su često sastančili prethodnih nedelja oko Rebića, Milenkovića, Jovića i još nekih njegovih klijenata.

Milan je u paničnoj potrazi za štoperom, ali ima limitiran budžet. Makar dok ne proda nekog sa liste za prodaju gde su Paketa, Krunić, Laksalt, Halilović, a moguće i Kalabrija i Musakio. Milan je planirao da čeka na priliv od prodaja pomenutih, ali nema vremena jer su Romanjoli i Musakio povređeni, Duarte je tek izašao iz povrede i Pioli od štopera ima na raspolaganju samo iskusnog Kjera i mladog Gabiju. Štoper je Rosonerima hitno potreban. To bi mogao da bude Nastasić ako Ramadani od Šalkea izdjestvuje pozajmicu s pravom otkupa za desetak miliona. 


tagovi

Matija NastasićPaolo MaldiniLetnji prelazni rok 2020

Obaveštavaj me

Milan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara