Komentari na vest

Pari Sen Žermen nedeljnom platom od 600.000 evra mami Pogbu na Park prinčeva

Y

Yika

pre gotovo 3 godine

Das za ovog brava 600,000 mesečno
n

neko zvoni

pre gotovo 3 godine

Psg ako dovede pogbu to je iz marketinskih razloga. Dečko godinama pokazuje da ga više interesuje frizura nego fudbal. Bukvalno se raspada polako u junajtedu, sa povremenim bljeskom kao pre neki dan i tako u krug. I sta ce im onda? PSG-u treba kreator svetske klase tipa pirlo, modric itd. U sredini imaju samo neke korektne igrače ili drva, ali nemaju tehničara tog kalibra. A i ovo dovođenje staraca pred penziju ne znači ništa, a kamoli automatsko osvajanje ls. Dosta drugih klubova su ili iste jačine, a možda i jači kolektivno.
P

Pjer

pre gotovo 3 godine

Da li postoji neki fer plej, kako oni mogu da se razbacuju sa tolikim prama na plate, a recimo evo barsa probija limit, a ne znam da je neko imao toliku platu koliku imaju ovi igraci u PSG, ai da je imao to je Griezman, Pique, Jordi Alba… kad pogledas umtitijevis 10 miliona godisnje je sica naspram ovih 6-7 koji ima po 30 miliona i ko zna jos koliko ima verati, marqinos..
M

Misko123

pre gotovo 3 godine

Da li je normalno da se za trcanje za loptom plati 2,4 mil.eur. mesecno..ovaj svet je odavno zreo za neki asteroid...
M

Ma da...

pre gotovo 3 godine

Buraz kada imas para sve ti je dozvoljeno. U Srbiji da ponizavas radnike, gazis po pesackim prelazima, kupujes lazne diplome. To u Evropi ne prolazi. Ali ako imas toliko para da ti treba strucna pomoc u brojanju istih e onda mozes eto da kupis Svetsko prvenstvo u fudbalu, delegaciju da te ne kazne za fer plej, UEFU da naprave zakon koji tebi odgovara... samo su ti tada nebo i smrt granica... u slucaju Bezos i Maska i nebo vise nije granica...
d

drago10

pre gotovo 3 godine

ma ja ću od sebe dati još deset evra mesečno samo da ode

Wolfasin

pre gotovo 3 godine

Pogba bi trebalo da ostane jer je Premijer liga za klasu jača od Francuske. Plus sam siguran da bi sa nekom od toliko zvezda u timu došao u konflikt.
f

franjo 24041902Gost

pre gotovo 3 godine

nema od tog posla nista Pogba ostaje u Manchester unitedu duze vreme nije on dzabe placen 105000000€😈🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿❤️💪

MILAN1989

pre gotovo 3 godine

Koliko bih voleo da ne osvoje ni jedan jedini trofej narednih 10 godina.Gotivio sam ih pre 10-ak godina,bili su mi nekako simpaticni.Presusice i ta nafta pa cemo ih videti
N

Nekad aktivni Cigan

pre gotovo 3 godine

Finansijski fer plej na delu. Što bi se reklo "jer smo tako u mogućnosti" :)
G

Gost93

pre gotovo 3 godine

jel Perez kupovo zlatnu loptu Ronaldu?
J

Jaffa keks

pre gotovo 3 godine

@Gost93 Ne znam da li je kupovao Ronaldu Zlatnu loptu, ali prilicno sam siguran da je namestio da je ne dobije 2018. godine. Modric je bio odlican te sezone, ali bilo je igraca koji su vise zasluzili.
d

drago10

pre gotovo 3 godine

nešto kao što je snajder zaslužio kad je inter sve osvojio, a messi je dobio?! ili kao što je ribery zaslužio kad je bayern sve osvojio, a messi je dobio?! ili kao što je xavi zaslužio kad je barcelona sve osvojila, al eto messi je umesto njega dobio
@

@ssss

pre gotovo 3 godine

Drago10 kad saberem sve ove Zlatne lopte koje si nabrojao dolazim do zaključka da po tebi Mesi ne bi trebalo da ima ni jednu Zlatnu loptu.
B

Brko

pre gotovo 3 godine

drago kralju, 2013. zlatnu loptu je osvojio kristijano penaldo, potpuno nezasluzeno. Ribery je trebao uzeti zlatnu loptu te godine, tripla kruna sa Bayernom i nevjerovatne partije.