©Reuters
©Reuters

Parižani ne odustaju od Skamake, Sasuolo iz trećeg puta stigao do željenih 50.000.000 evra

Vreme čitanja: 1min | pon. 04.07.22. | 19:44

Šampion Francuske nada se boljem scenariju od onog sa Ikardijem

Fenomenalnom sezonom u dresu Sasuola Đanluka Skamaka je privukao veliu paćnnju na fudbalskoj pijaci, međutim uprkos interesovanju niza klubova konkretne korake preduzeo je samo Pari Sen Žermen koji ni posle dva negativna odgovora nema nameru da odustane od angažmana Italijana.

Inicijalna ponuda od 35.000.000 evra uz bonuse bez ikakve dileme odbijena je od strane čelnika Neroverdija čije apetite nije zadovoljila ni za 5.000.000 evropskih novčanica veća suma, pa će šampion Francuske i definitivno morati da izdvoji 50.000.000 evra koliko je Sasuolo odredio da vredi sloboda 23-godišnjeg fudbalera.

Izabrane vesti

Prema tvrdnjama Le Parisijena Pari Sen Žermen je spreman da ispuni zahteve italijanskog kluba te se očekuje da dogovod bude realizovan naredne nedelje, a francuski mediji ističu da je klub sa igraem već dogovorio lične uslove.

Uprkos negativnom iskustvu sa napadačima iz Serije A, s obzirom na to da je Mauro Ikardi ostavio bled utisak u prestonici Francuske u koju je došao u obeštećeje od 50.000.000 evra plaćeno Interu, procena Parižana je da Skamaka ima potencijal da izraste u vrhunskog centarfora i od golgetera rođenog u Rimu očekuje se da postane nova "devetka" kluba sa Parka prinčeva.

Angažman reprezentativca Italije predstavljao bi drugo pojačanje Pari Sen Žermena, pošto je prethodno dres šampiona Francuske zadužio Vitinja koji je za 40.000.000 evra stigao iz Porta.

Skamaka je u prethodnoj šampionskoj trci postigao 16 golova, a pre šanse u Sasuolu sticao je iskustvo na pozajmicama u Đenovi, Askoliju, Kremonezeu i Zvoleu.


tagovi

Đanluka SkamakaLetnji prelazni rok 2022

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara