©Reuters
©Reuters

Parižani spremili zahvalnicu i za Galtijea: PSŽ sa novim trenerom u narednoj sezoni

Vreme čitanja: 2min | sub. 03.06.23. | 01:51

Izvesno je da će na Park prinčeva ovog leta stići novi strateg

Epizoda Kristofa Galtijea na klupi Pari Sen Žermena će se završiti subotnjom utakmicom protiv Klermona na Parku prinčeva, tvrdi Lekip. Prema navodima istog izvora, epilog koji se neretko pominjao u prethodnom periodu definitivno će biti realizovan i da je to upravo jedan od razloga zbog kojih je vlasnika kluba šeik Tamim ben Hamad al-Tani u Parizu ovih dana

Bivšeg trenera Lila i Nice sa Parižanima je prošlog leta potpisao ugovor na dve godine, ali će do rastanka doći na pola puta, posle prve sezone, te će se potraga za njegovim naslednikom, osmim trenerom u eri aktuelnih vlasnika, intenzivirati narednih dana.

Izabrane vesti

Galtije je na klupu PSŽ-a stigao posle rastanka kluba sa Maurisijom Poketinom, a prestonicu Francuske će napustiti sa titulom šampiona Francuske, drugom u trenersoj karijeri pošto je pre dve godine isti tron osvojio i sa Lilom.

Senku na Galtijeov učinak bacila je eliminacija u osmini finala Lige šampiona protiv Bajerna iz Minhena (0:1, 0:2), a sam strateg je na nedavnoj konferenciji bez dileme odgovorio na pitanje koje mu je najgore sećanje do sada u Parizu.

"Dvostruki poraz protiv Bajerna, to je sigurno. Usledile su utakmice u kojima smo bili veoma, veoma dobri. Najbolje je biti šampion Francuske od prvog do poslednjeg dana, ali ovo neće biti dovoljno u očima čelnika Pari Sen Žermena", kazao je tada Francuz.

Podsetimo, ovog leta Park prinčeva napustiće i Lionel Mesi i Serhio Ramos.


tagovi

Pari Sen ŽermenKristof Galtije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara