Lutovac (© Star sport)
Lutovac (© Star sport)

Partizan bez Lutovca na Soči: Desni bek ne igra zbog smrtnog slučaja

Vreme čitanja: 1min | čet. 12.08.21. | 13:39

U prvih 11 će, sva je prilika, Marko Živković

Nesreća za Aleksandra Lutovca i problem za stručni štab Partizana. Fudbaler crno-belih neće biti na raspolaganju Aleksandru Stanojeviću za revanš sa Sočijem zbog smrtnog slučaja u porodici. Bivšem članu Rada i mlade reprezentacije Srbije preminuo je otac, zbog čega je automatski ispao iz konkurencije za susret trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija.

Lutovac je bio projektovan da počne duel u Humskoj od 21 čas, međutim, u pohod ka plej-ofu crno-beli će morati bez njega. Imajući u vidu da je Aleksandar Miljković odradio samo jedan trening posle povrede zadnje lože, a da se Marko Živković pred kraj prošle sedmice požalio na lakšu povredu, u Partizanu su pred dilemom kome da ukažu poverenje u meču velikog uloga. Pretpostavka je da će zube morati da stisne Živković, pre svega jer je u ritmu, pošto bi bio preveliki rizik vraćati Miljkovića u prvih 11 posle tri sedmice pauze, koliko je prošlo od povrede zadnje lože na susretu sa DAC-om iz Dunajske Strede.

Izabrane vesti

Podsećamo, i ovaj meč, kao i prvi u Rusiji, propustiće krilni vezista Nemanja Jović, dok se Filip Holender oporavio od udarca u zglob zadobijenog na treningu pred gostovanje u Novom Pazaru i trebalo bi ga očekivati na klupi. Baš kao i Sejdubu Sumu, za koga je predviđeno da odigra poslednjih pola sata, zavisno od kretanja rezultata.

Prvi meč Sočija i Partizana završen je 1:1.


tagovi

FK PartizanLiga konferencijeAleksandar Lutovac

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara