Partizan bez predsednika: Vučelić podneo ostavku

Vreme čitanja: 2min | sre. 30.08.23. | 12:46

Promene u Humskoj

U danu kada su navijači Partizana najavili veliki protest sa zahtevom da se smeni uprava fudbalskog kluba, jedna promena se već desila: Milorad Vučelić je podneo ostavku na mesto predsednika!

Prvi čovek crno-belih, koji inače mesecima gotovo da nije ni dolazio na stadion, potvrdio je za Novosti da se povlači sa funkcije, a kasnije je istu informaciju obelodanio i klub u zvaničnom saopštenju.

Izabrane vesti

U kratkoj izjavi za list u kojem je inače glavni urednik, Vučelić je rekao:

Vršio sam je (funkciju, prim. aut.) dugo godina radeći u okviru statutarnih ovlašćenja, a po najvećoj i najboljoj meri svojih mogućnosti. Teška srca i mirne savesti - više ne mogu. I zato podnosim ostavku na položaj predsednika i izražavam veliku zahvalnost svojim saradnicima i svima onima koji su mi, u ovim za Partizan složenim vremenima, pomagali“, naveo je Vučelić.

Dosadašnji prvi čovek crno-belih nekoliko meseci nije ni dolazio u klub, od dana kada je ponudio ostavku na funkciju, a koju Skupština Partizana, navodno, nije prihvatila. Prošle su bez Vučelića i prozivka igrača za novu sezonu, što se nikada nije desilo, pa promocija novih dresova, a nije ga bilo ni na utakmicama sve do nedavno, do meča sa Sabahom.

Na funkciju predsednika Partizana Milorad Vučelić je izabran u oktobru 2016. godine, posle velikih previranja unutar kluba i sukoba dve strane, jer je drugi kandidat za prvog čoveka crno-belih bio Nenad Bjeković. Za sedam godina koliko je bio lider kluba Parni valjak je osvojio jednu titulu prvaka Srbije i tri Kupa.


tagovi

FK PartizanMilorad VučelićMozzart Bet Superliga

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara