Komentari na vest

Partizan bez predsednika: Vučelić podneo ostavku

G

Grobar8888

pre 8 meseci

A ja sam mislio da je Partizan sa predsednikom ako on podnese ostavku :)))))) Jedva cekate da objavite crne i pesimisticke vesti za Partizan. Sve prevodite u crno kada je u pitanju Partizan za razliku od sarenila kada cu u pitanju sve vesti vezane za Crvenu Zvezdu
K

Kon

pre 8 meseci

Kalašture kokoti i kojekavi tzv grobari svojom podrškom Vučeli i Vazuri provociraju i misle da će neko nasesti na fore iz zabavište. Deco mama vas traži, domaći niste uradili.
N

Nedeljko Kokot

pre 8 meseci

Najbolje resenje u ovom trenutku je da Vazura preuzme funkciju od Vucelica i bude prvi covek kluba,covek je sposobniji od njega za 10 klasa i ima punu podrsku grbara!
M

Mile led

pre 8 meseci

Puna podrska za gospodina Vucelica,Vazuru i celu upravu od svih pravih grbara sa juga!
N

Nije Vucelić..

pre 8 meseci

..ni vukao konce u Partizanu, kao, u ostalom, ni ovaj drugi.
N

Ne nego

pre 8 meseci

ko ih privlaci,ajde bre vise sa tom teorijom.
K

Kostafson

pre 8 meseci

Ode Mr. Burns bez Smithersa??Hmmm
M

Magic box

pre 8 meseci

Otiš'o je Vučela, ostala je tuga (Vazura) .... (završiti stih po sopsrvenom izboru) npr. neće vas po lepom pamtiti grobari sa juga !
F

Fenomeni

pre 8 meseci

Tek kada ode Vazura sa vodecim ljzdima iz OS sa Kraljem na celu bice potrebno minimum 5 godina da Partizan bude ozbiljan klub.A ove sve procesuirati i zabraniti im bilo kakvo bavljenje fudbalskim pislom
S

Svet ostaje ne mladima

pre 8 meseci

Napokon Mega Vazura da preuzme klub samostalno. Biće bolje, ali proces rekonstrukcije treba vremena.
S

Stari Pantelija

pre 8 meseci

Zaboravio si i juniora da povedes sa sobom!
m

mikac678

pre 8 meseci

Vučela se nije nešto ni pitao i ako ko treba da podnese ostavku to je Vazura, bukvalno lik je i predsednik i direktor Partizana već godinama i za sve što se desilo Partizanu on je kriv. Šteta što ne postoji makar moralna odgovornost kad već ne postoji krivična za sve što je rađeno Partizanu zadnjih desetak godina
G

Gost442

pre 8 meseci

Samo još i Vszuru da ispratimo. Onda treba početi, što se kaže, od temelja. Potrebno je dovesti legende Partizana, Peđu Mijatovića, Slavicu Jokanovića, Ivana Tomića i ostale koji bi mogli da podignu tim iz pepela. Vreme je da se očisti i napokon sredi FK Partizan.
D

Deyan X

pre 8 meseci

Zasto Vucelic podnosi ostavku, bez da spomene njegovog prvog saradnika Vazuru? Zasto Vazura se ne oglasava, celi dan? Gde su delegati iz Skupstine da i oni odu. Vreme je prave cistke. Vreme je da politika i politicki igraci budu odstranjeni iz PFC-a, jer ovo sto su uradili u zadnjih 3-4 godina je prava katastrofa.
P

Pa dobro

pre 8 meseci

mozda je i nesto dobro uradio. Nemojte samo deblje i kamenje na Vucelu.
A

Apsolutno NE!

pre 8 meseci

Jeste, dobro je uradio za svoj devizni bankovni racun i za promet nekretnina u inostranstvu.
д

да, да...

pre 8 meseci

...а која је разлика у резултатима између Вучеле и Остоје? 😂😂😂 Један легенда, други изгнаник. Зашто?
N

NASTAVAK SLEDI

pre 8 meseci

"Jedna lasta ne čini proleće. A ni jesen jedan cvet uveli."
2

2424254

pre 8 meseci

za sedam godina jedna titula uspeh u pm
b

batabane

pre 8 meseci

Daleko od toga da je Vučelic nevin u pogledu urusavanja Partizana,ali gl. krivac Vazura ostaje,i ne pomišlja da ode.Još nije do kraja unizio Partizan,i stavio katanac,
m

metalika moj dobar

pre 8 meseci

vazuru ce vatrogasci morati da odvajaju od fotelje , da seku fotelju da bi ga izvukli
M

Mare Najlepsi

pre 8 meseci

Istina je da je ostavka kovertirana ali NIJE usvojena. Neće nama čika Mile nidje!

Zvezda ispred svih!

pre 8 meseci

Komsije, da castite 🙂
A

Alexx

pre 8 meseci

Jedino što je istina i što mu verujem jeste da odlazi teška srca.
a

abrakadabra

pre 8 meseci

Odlazi kad je štetu već načeo za ovu sezonu. Odgovornost za prošlu da smo ekipa koja je donela bodove da imamo dva predstavnika u LŠ i da nameste da budemo jedva 4ti - definitivno kompletna uprava i sportski sektor zajedno sa trenerom treba da podnese ostavke.
?

?

pre 8 meseci

Да наместе да будете четврти? Па ово је болесно. Ви који овако размишљате сте јако болесни људи и треба да идете да се лечите, ако уопште има шансе за то.
G

Goran 88

pre 8 meseci

Ništa to ne mijenja dok god ne ode uprava kompletna i dok se ne izbace politički kadrovi Sns i Sps-a, tek onda češljanje finasijskih knjiga i skeniranje pravog stanja stvari. Bio sam u Nedelju na stadionu protiv Javora i malo je reći u kakvom je stanju stadion,slika i prilika urušenog kluba. Nadam se boljim vremenima našem Partizanu
p

pfc

pre 8 meseci

Kada bi se vratio Mijatovic, para ce da fali ali bar klince da selektiramo i sacekamo 2-3 godine.
r

realan 2

pre 8 meseci

Torcida svako malo menja upravu i dzaba im... bitno je i ko ce da dodje....
G

Gost nezvani

pre 8 meseci

ovde pomaže samo privatizacija svih klubova, da se vlasnik sekira za svoj kapital, a ne da budu krave muzare za hohštaplere na vlasti.
a

ajmo redom

pre 8 meseci

Sledeci vazura,pa svi ostali,menjaj sve
G

Gost45

pre 8 meseci

Sad me zanima ko ce doci umesto njega a da nije ostoja poslusnik kako vi to kazete. Samo nemojte da se zavaravate da ce doci "legende" kluba jer od njih necete imati ni zute pare. Oni nebi ulozili svoj evro pa taman da je ne znam sta jer znaju da je to propast i gubitak. Samo ij pogledajte kad treba da plate muziku po restoranima,nisu bas "siroki". Dakle,ko umesto poslusnika koji placa navijace da teraju sps i kluba?
I

Iskreni partizanovac Cane

pre 8 meseci

Cekaj bre,majka ti stara!Pa jel treba da podneses izvestaj i kazes sta ostavljas nasledniku!?OVO NEMA NIGDE,smatraju ovaj narod ovcama,kradu otimaju pljackaju i onda kad ih i nateras da odu,daju sturo saopstenje bla bla bla i cao!GDE JE ODGOVORNOST CASNI I MORALNI VUCELICU???
G

Grga Cvarak

pre 8 meseci

Nema sta da smatraju. Nas narod jesu ovce. Vidi se iz prilozenog. 7 debelih godina je ova osoba bila na celu kluba i klub je svake godine bio sve gori i gori. Ne bi ni sad otisao da mu neko nije rekao da je vrijeme da ide.
P

Preža

pre 8 meseci

A ko snosi odgovornost za srozavanje kluba, ili samo ostavka i to je to? Kakva je klupska kasa, koliki su dugovi kluba ...?
s

slavuj

pre 8 meseci

Ostadosmo bez još jednog V, nakon Vuletića ode i ovaj Vučelić, još čekamo da treći V ode i tada možemo reći da je klub prebolio karcinom i da će se početi oporavljati. Kompletna skupština se takođe podrazumijeva. Više ne smije biti greške jer je klub previše urušen. Nadam se nečemu novom i novim ljudima sa kapitalom da klub prodiše i da se bukvalno skine sa aparata. Restart kako u klubu tako i među navijačima da se iz kluba eliminišu kriminalci i profesionalni navijači koji žive od kluba .
n

nemam pojma

pre 8 meseci

Potpuno saglasan. Da se oteraju kriminalci svih fela, političkih, reketaši, dileri, huligani. Revizor da preglada sve knjige, utvrdi ko je koliko krao, pa predati na sud. Valjda vam je jasno što su se onako tukli za fotelje, teško je to zaboraviti. Ogroman je to novac bio u pitanju.
M

Milantom

pre 8 meseci

Bar da Vazura ostane....
D

DonKyo

pre 8 meseci

Ovo nists ne znaci dok ne ode i Vazura
v

vlajko jagodinac

pre 8 meseci

Vidiću, jel pratiš ovo? Treba početi od dna.
č

čupavo

pre 8 meseci

Navijači, sakupljate novce za porez i struju. Samo tako ćete skinuti katanac, koji stoji otškrinutbveć godinu dana.
R

Raša P

pre 8 meseci

Ako ste opozicija pa dovedite nekog iz opozicije. Tu ima baš dosta milionera.
F

Fudbalista

pre 8 meseci

Samo ovakvo saopstenje od "medijskog maga". Prpa izgleda, velika? Da nije politicar pa da mu porucim - pojesce te savest narenih par godina. Ovao dzaba mi, nema on to. Pojesce ga strah, nije zavrsio do kraja.
m

munte

pre 8 meseci

Sve sam razumeo. Samo nisam znao da toliko ima tupih navijača partizana. Ali pokazali su to mesecima unazad.
J

JužniFront

pre 8 meseci

Vučela ostani!!! Voimo te!!!
C

Che t

pre 8 meseci

Grobljani ne odustaje sada od protesta! MEtla i za Gmazuru i za UO, za sve... Za početak. Neko mora da odgovara za sve!A nakupilo se...
D

Dragan Z.

pre 8 meseci

Radio je u skladu sa svojim mogucnostima... koje su za sportski klub velicine Torlaka iz Kumodraza ogromne. Ali za FK Partizan vise nego nedovoljne. Nije mogao da zastiti Fk u FSS, ostavlja klub sa najvecim dugom u istoriji. Steta je sto ga Udba nije postavila da bude predsednik kluba koji su osnovali a ne Partizana.
4

44444

pre 8 meseci

Sto bi rekao nas narod "zvaka za seljaka".Mi smo kao naivni a Vazura sljam je kao pametan.
R

Rasspad

pre 8 meseci

Ovo je raspad sistema, gde onaj katanac?
M

MilojkoNr1

pre 8 meseci

Hm , dosao 2016 na " vlast" i od tada, gle cuda krece brodolom Partizana, sto neko rece, nakrao se , unazadio Partizan i pazi sad ovo " mirne duse i ciste savesti" pa majku ti....

Goja Goja

pre 8 meseci

Отишо си Вучела,остали смо пети,тебе више нема,бићемо и шести.
S

Srbija Majka

pre 8 meseci

I ode covjek tek tako...a sada ti uzmi vruc krompir pa ga guli dalje. Tako to kod nas funkcionise...nema nikakve odgovornosti. Nemozes otici dok ne podneses izvjestaj i Partizan ne preceslja revizorska komisija...pa utvrdimo kako je poslovala ova garnitura na celu sa njim. Mislim da ce biti puno posla za tuziteljstvo ako budu pusteni da rade po slovu zakona...ali posto je sve povezano sa politikom i svi imaju oraha u dzepu...i naravno su dio sistema, onda samo ocekujem da se pojave novi paraziti i da nastave tamo gdje su stali predhodni...samo sa novim kravatama i uniformama. Ovi ce naravno dobiti neko ministarstvo koje nije toliko aktuelno i zastupljeno u javnosti...cisto da ih kroz dvije godine ne izgubimo iz vida...dok im se ne nadje novi klub.
m

metalika moj dobar

pre 8 meseci

bas tako od reci do reci.On ce podmazati negde nekog i povuci se u hladovinu da trosi ovo sto je isissao iz klubske kase . Dokaza nece biti jel oni rade kroz kes.Nisu toliko naivni ...Menadzer im dovede krs igraca oni ga pretplate ,taj isti menadzer ih cascava sa kesom tako da nema dokaza i tako se ispumpavaju pare iz kluba. Zato musa Ndzaj, kalulu,kulibali, la prevare i ostalo a vi se rodjaci i dalje lozite na koeficijent.Posle ovih doci ce isti samo sa drugim parfemom . Srbija ...tu posten ne moze da radi ,nece dugo. Reci ce mu "nikad nsi bio nas" jel nece da placa, kupuje bubnjeve,daje dzabe karte,placa advokate ...takav nam ne treba
B

Bida

pre 8 meseci

A sta ceka vazura i ostali
m

muve

pre 8 meseci

Čeka da se dogovorite na protestu, koga ćete da postavite na njihova mesta. Pošto ste muve bez glave.
g

gost77

pre 8 meseci

grobljari jedini spas vam je da vratite sasu ilica ali na mesto predsednika ne kao trenera i da pustite coveka da radi svoj posao, ali u zemlji srbiji to je tesko da neko radi svoj posao jer vam stize neko opet sa partijskom knjizicom
k

kvalifikanti

pre 8 meseci

Ko su zamene? Zna li se ili će navijači da glasaju do petka.
r

referendum

pre 8 meseci

Referendum navijača :)
N

Nostradamus

pre 8 meseci

Nedić će biti novi predsednik
M

Mop

pre 8 meseci

Plačem. Suza suzu lije
Z

ZVE ZDA Š

pre 8 meseci

Neeeeeeeeeeeeeee :-(
S

SUŠTINA

pre 8 meseci

Grobari, zapamtite da je ovaj podneo ostavku nakon što ste najavili izlazak na ulice i blokiranje centra Beograda. Nadam se da vam drugi put neće trebati 6 godina. A sada da, nakon ovoga, vidimo šta čekaju Vazura, Kralj i Skupština kluba, ko će na njihova mesta i jednog dana - ima li razloga da im se sudi.
B

Brrrr

pre 8 meseci

Hhahhahhahah,da,da,da,neko se strašno uplašio blokade centra od strane njih 247,koje bi oteralo 15 pendreka !!!
m

mozak

pre 8 meseci

Jesi ti za predsednika. Koga predlažem ili daj smeni sve pa o novina ćemo za mesec dva.
m

metalika moj dobar

pre 8 meseci

ma ko ce od nas normalnih da ide na taj protest ? mi bi isli al tamo da me postrojava neki lik sa megafonom i da slusam njegovo neobrazovanje "braco..." koja smo bre mi braca ? nisam u nicijoj ekipi ne dilujem gudru koja bre braca ...
S

SB

pre 8 meseci

Gde si bre krenuo matori? Prvo da odgovaras nama sutra a ako bog da i pred sudom
s

smešni

pre 8 meseci

E, baš će tebi da odgovara, axaxa.
G

Goust

pre 8 meseci

Dodjes, ukrades, odes.. I nikom nista.. Srbija za ovakve majka..
D

Dinara91

pre 8 meseci

Da bi se tužio idući direktor cim ima uvid u neka posla mora da prijavi sumljive pa da se pokrene postupak ali koliko vidim vazura se zaljepio za stolicu nece od tog ništa biti dok se cjela garnitura ne promeni pa je onda i opet pitanje ko bi to uopste preuzeo.
N

Nastavak

pre 8 meseci

I tako kroz celokupnu karijeru.
h

hshsh

pre 8 meseci

baš tako i onda če doći novi i ista priča , ništa bolje nije ni u drugim klubovima,koji služe samo za izvlačenje para
k

kolega sa faxa

pre 8 meseci

a vazurici sta je sa njim, kad izlazi on iz kluba...realno je da nastavi one svoje studentske ekskurzije da organizuje
M

MILAN GALIĆ

pre 8 meseci

U Srbiji zive budale.I zreba da vas siluju.Bolje niste ni zasluzili.Pa pogledajte covek sa ponosom odlazi a niko da kaze stoj.Mora neko i da odgovara.Ne.Videli da je Srpski narod udare pa sto da im vratimo pare.Zar ne.Bas mi milo sto vas pr..ju.
G

Gost45

pre 8 meseci

E sad k'o da gledam. Dolazi ostoja da pokupi i ono malo bede sto je ostalu u fk da nabavi ta nba pojacanja zoc efektu i onda da zakljuca stadion. Osim,ako ne proguta onu izjavu da je kosarka isplativija od fudbala pa zasedne sad malo on. A da se nebi puno pitali ovi zeksovi,da,ostoja je clan partije i kao sto vi kazete poslusnik,sto vucela nije bio jer je vucela sps i nikada nije dozvoljavao partiji da mu preuzme klub. Pokusao ostoja na silu preko partije ali nije vredelo. E sad cete da pravite vucelu od blata,ja vam kazem!
t

torbicis

pre 8 meseci

Eto vama Vucelica, slobodan je u izboru nove sredine!!! Ne tražimo ni obestecenje!!!
g

grastion

pre 8 meseci

Ovim potezom se nadaju da mogu da smire besne navijace i da ce manje ljudi doci na protest, nece vam ovo nista pomoci bando lopovska svi kolektivno sutra letite iz fotelja
S

Simić

pre 8 meseci

A inače će vas biti 100.000 na protestu. Ahahahahaha...
E

Esex

pre 8 meseci

Ruzic dolazi na mesto vucele...lalat dolazi na klupu kragujevca..samo se za vazuru nista jos ne zna jel je delio kajmak sa bitnim facama pa bi svi oni da se to nastavi...

Proficap

pre 8 meseci

Ali, skupstina nece prihvatiti ostavku, i eto Vucele na celu jos 9 godina.

Mihailo Vukovic

pre 8 meseci

Sjaši Kurta da uzjaše Murta!
4

456

pre 8 meseci

Vilson, Djenepo, Diomande, drzte gace.
B

Bsi

pre 8 meseci

Evo ga još jedan od milion insajdera koji ima informacije iz prve ruke.
V

Vazura ostaje

pre 8 meseci

Trazili ste ostavku, dobili ste je 🤣🤣🤣
В

Вазура

pre 8 meseci

Отиш'о си Вучела, остала је туга, увек ће те волети гробари са југа.
G

Gaj Kasije Longin

pre 8 meseci

Hahaha, skupština neće prihvatiti ostavku!
V

Vuletiću ne vraćaj se

pre 8 meseci

Neka svaki navijač Partizana ne zaboravi da je Vladimir Vuletić taj koji je omugućio ovakav statut i da sada još samo 48 ljudi mora da podnese ostavku da bi Partizan bio slobodan!
s

slavuj

pre 8 meseci

U pravu si za Vuletića koji je pravio Statut kluba da ostanu doživotno i on i ostali. Svi koji su u tome učestvovali zajedno sa skupštinom koja je usvajala statut , svi napolje i da im se zabrani pristup stadionu čak i kao gledaocima. To su neprijatelji kluba.
b

budvanin

pre 8 meseci

Reci te mi da sanjam, nesto mi je nemoguce ili je obavio misiju unistavanja Partizana. Da nece i prijatelj Vazura s njim pod misku sa svim Kraljem i Ilijevim. Ajde pa da dodje neko normalan i da nas vadi iz ovih govana.
č

čisto

pre 8 meseci

Nemate vi normalne. Ko god da dođe vi kažete Vučko je kriv. Tako da pre će biti da smrdi unutra
S

Statler

pre 8 meseci

Na koga misliš pod "normalan"?
0

035

pre 8 meseci

GOSPODIN I SMEKER
R

Raša P

pre 8 meseci

Ružić je bez funkcije!!! Vlasnici JSD se neće promeniti
g

golemac

pre 8 meseci

Ruzic je dan nakon ostavke dobio posao kao Dacicev savetnik i to sa duplo vecom platom nego sto je imao kao ministar.
P

Partizan Prvi

pre 8 meseci

Kome smeta jak Štitizan ?!
Z

Zvlat BG

pre 8 meseci

Deda je otišao, ali unuk nema nameru!
D

DakaCZ

pre 8 meseci

Zezam komsu grobosha da casti,kaze dajem rucak i gajbu piva i skace u vis :)))
s

srka

pre 8 meseci

I sledeći koji bude došao, neće nama valjati. Niko nam nikada nije valjao. Nema te uprave od koje su navijači Partizana dobili podršku. Nema trika da se to desi.
R

Raša P

pre 8 meseci

Tole je jedini krivac jer ste umislili da ste gromada!!!
g

gist556

pre 8 meseci

A ko će vama biti kriv kad pukne balon što ste umislili da ste Bajern?
B

Bida

pre 8 meseci

Tole je digao pfc za 4 godine mandata a tvoj klub ima predsfenika u fss samo 70 godina i znas sam koliko namestenih titula
m

markossss

pre 8 meseci

@b.grobar Kakav duljaj, on je svesno pre par meseci, kao clan skupstine, glasao da Vucela ostane, i uvukao se gmazuri u dupe. Direktno im je on svojim imenom (kao i Petric pre njega) omogucavao opstanak! Jer, gmazura i vucela znaju da ga navijaci postuju ( i ja sam ga veoma postovao pre sedanja na gmazurinu klupu) i igraju na tu kartu! Ako nije bio u stanju da sagleda situaciju oko sebe u klubu i da vidi ko unistava klub, i kome daje podrsku, onda je malouman i kao takav nije podoban za trenera! Pusti ti price da nije on, ne bi niko vodio klub, pa neka ne bi. Pre bi ovi ostali bez argumenata i pre bi se poceo desavati njihov raspad (uprave) i ponovni preporod Partizana! Ovako je pomogao da se agonija rastegne u nedogled!
G

Ghostwalker

pre 8 meseci

Nadu mi daju ovakvi komentari da ipak ima jos normalnih ljudi u Srbiji ,sposobnih da razmisljaju svojom glavom, da sami donesu zakljucak sta se radi i kako se radi.
B

B. Grobar

pre 8 meseci

Sta da ti kazem prijatelju. Ako si u mene video nekog ko brani ove koji vode Partizan, onda treba pod hitno da odes, kod ocnog lekara, a ovog ispod tebe bih poslao kod drugog. Ovako, ako ti i ovaj ispod niste shvatili, ko unistava Partizan, onda je izlisno da pricamo o bilo cemu. Dozvolicu sebi malu neskromnost i reci cu ti ovo: jos pre deset godina sam predvideo bas sve sto se desava sa Partizanom u ovih deset godina. Imam svedoka kome sam ovo rekao. Veliki Grobar iz Beograda. Ako ti nesto znaci, licno poznajem Duljaja od 1997 godine kao i mnoge druge bivse fudbalere iz bivse Jugoslavije. I opet cu ponoviti: sramota je da stavljate Duljaja u isti kos, sa bilo kim iz kompletnog rukovodstva Partizana, tacnije, to je greh. Nego, ako bi hteo da mi odgovoris na ovo pitanje: da li si ti napisao rec protesta kada je Milosevic bio postavljen za sefa struke, da li si napisao rec protesta, kada su vracali Pantica, Obradovica (ne iz aspekta kvaliteta).....Ja jesam, prijatelju, i to zestoko . Verovatno znog toga sto ne mogu da mislim svojom glavom.
m

markossss

pre 8 meseci

@b.grobar Gde sam ja napisao da si ti za upravu? Ili iz cega si zakljucio da ja licno tebe povezujem da si za upravu! A to sto ti licno poznajes Duljaja je super, ali ne menja situaciju jer dela (njegova, da me opet pogresno ne razumes) govore za sebe. I da se razumemo, ja sam veoma postovovao Duljaja pre nego sto je seo na gmazurinu klupu. Sada, kad se iz aviona vidi da ovi iz uprave unistavaju klub (ili po necijem nalogu kao sto aludiras, tj lebdeceg Duha, kakogod), a on im daje podrsku i svoj autoritet, i izmislja neverovatne, cak decije, da ne kazem idiotske, izgovore posle svake rezultatske katastrofe. Gde je odgovornost, ali prava? A ne Dukijeva floskula: JA preuzimam odgovornost! Sta je to, znaci li sta, imaju li te reci kakvo znacenje, tezinu, konsekvence? Zna li on sta uopste znaci pojam odgovornosti? Ima li on imalo mozga da vidi sta se desava oko njega u klubu, da klub konstantno propada, bas zbog tih kojima on daje svoj autoritet i ime da se skrivaju iza njega? Koga stiti i zasto? Je li otet, sta, ne razumem, pa mora da radi po direktivi? ili je mozda necim ucenjen? Sta mu znaci dajem upravi da odluci sta ce sa mnom! Zasto, kome, govnjivoj upravi? Ima li on svoj stav, karakter, svoje ime? E pa druze ako ti ne vidis ovde njegove nedoslednosti i neprincipijelnosti i odgovornost za stanje, onda ne znam sta vise da ti kazem. Ovde se radi o opstanku kluba!
S

Sudija Picilkas

pre 8 meseci

Noćima ne mogu da spavam, noću se budim godinama, imam traume. Pre ću dočekati penziju nego titulu. Dok mi ispadamo od omladinaca Norsjelanda, Zvezda igra treći put u pet godina u LŠ, i to iz trećeg šešira.
K

Korleone lidbo

pre 8 meseci

Hahahah smesn si Korleone.
Q

Q

pre 8 meseci

@Sudija fake nick Tek sad neces moci da spavas Chaki lidubo, kad Partizan dobije novu upravu i jake sponzore. Tad cemo se tek nacitati tvojih komentara ovakve ili slicne sadrzine.
M

Mile led

pre 8 meseci

@Q. Očigledno ti nije jasno, Bil Gejc da vam dodje titulu nećete videti narednih 15 godina.
R

Repac Plandiste

pre 8 meseci

Jedino kvalitetno resenje za novog predsednika FK Partizan je Zeljko Pantić. To ce uz ostavku Vazure biti najvažniji zahtev sutrašnjeg protesta. Sa ovim su se složili...
W

Wij

pre 8 meseci

Nisi ni zanimljiv ni duhovit kada apsolutno svaki komentar zavrsis sa "Sa ovim su se slozili"
R

Repac Plandiste

pre 8 meseci

Dobro posto ti Sa ovim su se složili... Nije zanimljivo evo sve: Sa ovim su se složili krizni štab, kineski strucnjaci, brat Si, Vladimir Vladimirovič, postovani cjenjeni i uvazeni Vladan i Vuleta Popović iz Podgorice.
B

Baxter88

pre 8 meseci

Hahahhahaahaahaahhahahahhahha pa vama i treba taj pacijent na celu da bi bili kompletni cirkus! Vec imate Sladjanu, Severinu i Kalulululululua(Dzej Ramadanovski)
M

Mop

pre 8 meseci

Aj cuti malo. Sa tobom se neko slozio. Dosadan si vise.
n

notknow

pre 8 meseci

Sad ce Ostoju da prebace u Fk, tu ima love,pa kad krene stopama Vucele i Vazure biće svašta.
v

vs vlada

pre 8 meseci

Toga se plašim.
T

TralaLalat1

pre 8 meseci

A meni jedno nije jasno kod vas grobara, onaj ko vam je postavio ovu upravu i svaku drugu upravu u bilo kom klubu i bilo kom sportu u ovoj zemlji postaviće i novu u vašem fudbalskom klubu, pa čemu se onda radujete? Danas čitam smenjen glumac iz one serije jer je pljuvao velikog vođu, ovo više nema veze sa sportom ovo je zadnji čas da svi ustanemo protiv ovog zla. Idu izbori, nadam se da će svaki grobar glasati protiv onog za koga veruje da mu je uništio klub
x

x1122

pre 8 meseci

Tako je ,sad ce isti takav da zameni ovoga
k

kup

pre 8 meseci

Ovo je samo jeftina predstava zna se već koga....onaj koji se pita za sve, od otvaranja čokolada do fabrika...
S

Simić

pre 8 meseci

A vi kao moćni i lojalni navijači sve to pratite iz svojih domova i udobnih fotelja...
d

dule99994

pre 8 meseci

pogledajte stanje u Partizanu i u Drzavi. Pametnom dosta. Molim doticne gane da se osveste mi smo skandirali i protiv Ostoje dok Zoc nije zamolio da se stane. Opozicija smo svakome kad to budete mozda vam se vrati sreca ovako samo kranovi i spedicije stotine ljudi i porodica ste unistili zbog dila sa av
M

Mjv

pre 8 meseci

Opozicija ste opoziciji
G

Gosten

pre 8 meseci

Gde ste bili opozicijo protiv zatvaranja i maltretiranja ljudi? Isterivanja ljudi iz stanova? Vi ste opozicija dok ne budete prvi. Kada ste prvi sve vam je potaman. I zasto ne blokirate KK vas jer ne zelite pare od ove vlasti? Ah da,tu vam pase sve
R

Raša P

pre 8 meseci

Zašto vas je Žoc zamolio. Da ne bi neko zatvorio slavinu.
C

Chivasa

pre 8 meseci

Tako bi i prestali protiv Vučele i Vazure, samo da je neko zamolio. Opozicija, a svim klubovima rukovodioci iz vladajuće stranke...
k

komedija...

pre 8 meseci

Skandirali ste mu jer je pustio Delije u Arenu?! smesni ste i zalosni
I

IQ

pre 8 meseci

A ovaj drugi sto gviri iz loze da ga ne pogode jajetem 😂🤣 ?
S

SUNĐER BOB

pre 8 meseci

Ne kaže se gviri nego viri...strašno..
L

Lažni car

pre 8 meseci

Sve teške teme!
Z

Zema

pre 8 meseci

Sve je to farsa a Milos Vazura?
J

Jaa

pre 8 meseci

On ostaje naravno, on smatra da dobro radi posao, i da niko nije bolji.
S

Smislov

pre 8 meseci

"Više ne mogu." Nisi ti mogao nikada, jer si kao mediokritet činio sabotažu, a jednom ćemo saznati da li je bio umišljaj ili nehat. Štetu si napravio kao uragan, samo što ovaj nije trajao par dana i već 6 godina.
F

FikiKiki

pre 8 meseci

Ode fosil
4

446

pre 8 meseci

Trener Slavisa Jokanovic,predsednik Emir Kusturica ionako je to protokolarna funkcija,sportski direktor Mijatovic..I mirna backa,niko ne bi smeo da krade klub sa takvim lljudima na celu il bi mu otezan posao bi punooo..ALi ne sprema se nama novi Vucela novi Vazura ako ode ovaj..Spreman je onaj pisho an sve i nece stati.
E

Emilio Butragenjo

pre 8 meseci

Ma kakav Kusturica i Mijatovic, Mijat zivi i radi u Spaniji, i nema nameru da se vraca ni u Partizan ni u Srbij, to je on sam izjavio. Za direktora Dane Lazovic, sportski direktor Tomic, predsednik Bata Mirkovic, skaut bilo ko umesto Cirkovica, trener Paun ili Jokan pa da vidis kako ce da krene.
g

grobarinjo

pre 8 meseci

Lepo rece jedan komentar napolje i ova bagra sa pinka kakav bre mijatovic i ostali
D

Djape45

pre 8 meseci

Sad se ceka da Ostoja postavi nekog svog i da se prave ludi kako nemaju pomoc od drzave
v

vs vlada

pre 8 meseci

Ako se postavi neko Ostojin to bi bio kraj Partizana
D

Def

pre 8 meseci

Realno bio je nebitan jer sve konce vuce Vazura.Ceo upravni odbor je Vazurin tako da i ranije se znalo da Vazura moze da smeni Vucelica kad je hteo.Opet ne menja cinjenicu da ce se pamtiti kao unistitelj Partizana.Sto bi rekao jedan covek takvi ne uzivaju dugo u penziji.
S

SSSR

pre 8 meseci

Ostavka ala Ilijev.
j

jaa

pre 8 meseci

Partizan je morao proći kroz sve ove loše trenutke sve zbog ega jednog čoveka.
F

Fifika

pre 8 meseci

Da,morao je zbog osvete i istih stvari koje je drzava(tadasnja vlast) radila Zvezdi i hapsila njene ljude.Ocigledan REVANSIZAM.
4

40+

pre 8 meseci

ON NIJE NI SMEO DA bude TU
R

Raša77

pre 8 meseci

Najzad ode jedan predsednik... Osta još jedan...
D

Direktor fotografije

pre 8 meseci

Nije jos jedan, osim Vazure, ostali su Vazura, Kralj i Cirkovic. A u strucnom stabu Misa Filipovic, Nadj, i Duljaj. Sve to treba najuriti i protest odrzati.
B

Bogoljub Gagic

pre 8 meseci

Otisao je Vucela ostala je tuga uvek ce te voleti Grobari sa juga.Sad kad Bjeka i limar preuzmu mozda budete drugi.
J

Janko Jankovic-Lister

pre 8 meseci

A sto ne prvi? Kad vec kazete vi sa severa da nam se svi sklanjaju, sudije pomazu, imamo najveci budzet... I zbog svega toga, logicno bi bilo da budemo prvi, a ne drugi. Oh wait...
B

Bogoljub Gagic

pre 8 meseci

Pa Zvezda vam se nece skloniti,eto ti odgovora zasto ne prvi.
m

menjaj

pre 8 meseci

Pa uz svu pomoć koju imate vi ste jadni. Možete menjati sve u upravi. Uvek će vam biti AV kriv. Ne znam samo do kad će takav kakav je da vam finansira struju, porez, penale i kazne koje imate i još uz to da vam sipa državne novce u vašu rupu i bunkere bez dna.
Z

Zack LeNight

pre 8 meseci

Jadni mi i nas klub ako je Vucelic vodio klub najbolje sto ume.
R

RV

pre 8 meseci

Kupi se "bitango" sijeda, zavio si nas u crno bez imalo bijela. To isto važi i za onog glavonju što mu je ista ko cocin bubanj. Biće težak oporavak ali bar da vama vidimo leđa.
J

Jaaaaaa

pre 8 meseci

Neeeeeeee 😔
m

marcos llorente

pre 8 meseci

Ako mene sećanje dobro služi, ovako nešto se već desilo pre par godina. Bila je neka frka oko Vučele, navodno trebao da se povuče. Povukao se na neko vreme, pojavio odjednom i rekao "MOŠA!".
S

Stari Pantelija

pre 8 meseci

Hvala k…. !
B

Barakuda

pre 8 meseci

E sad treba zahvaliti duhu koji lebdi, jer je u konsultaciji sa njim Vucelic i podneo ostavku. To malo ljudi zna, ali je suvise ocigledno.

Bojank91

pre 8 meseci

šteta
M

Mihajl

pre 8 meseci

Volim Partizan crno bele boje, volim Štitizan kao oci svoje
V

VS Vlada

pre 8 meseci

Sada je bitno da nam ne podvale Ostoju lopova.
F

Fußballspieler

pre 8 meseci

Da li je to podneo ostavku onaj koji je molio skupštinu da ga smeni jer nije u njegovom stilu da daje ostavke? Ovo ništa bitno ne menja jer on se i ne pita ništa u klubu kao i Toza Mijailović kao predsednik Zvezde, naročito od kako je imao koronu i jedva preživeo. Sve da odu svi oni iz kluba i da dodju najbolji ljudi sa najboljim namerama, prvo moraju da počiste ruševinu koju ovi ostavljaju iza sebe i moraju da nadju pare da klub normalno funkcioniše. Nema njima oporavka za narednih 5-10 godina.
M

Mihajl

pre 8 meseci

Ajmo miting podrske za Vucelica da ostane
F

Fadilj

pre 8 meseci

Ostani Vučelaaaaa
Z

Zašto...

pre 8 meseci

... nijedan državni funkcioner nije došao ni na jednu jedinu evropsku utakmicu Partizana od 2014. do danas???
S

Sta je objektivnost

pre 8 meseci

Zato ste pre toga imali premijera koji je pre toga bio predsednik partizana. U to vreme ste toliko namestali utakmice da su se one i prekidale kada su protivnici zbog ociglednog namestanja napustali teren.
т

тифо

pre 8 meseci

који ће вам ђаво? Све разумем, али ако се код нас политичка багра скупља у ложи, шта ће вама та мука?
N

Nenad1246

pre 8 meseci

Što bi? Naviklo to da bude jedino ljubimče pa sad kad je podjednaka lova frka vam.
M

Ma ajde

pre 8 meseci

@Sta je objektivnost Za vreme tog premijera Zvezda postala evropski i svetski prvak. Za vreme tog predsednika Zvezda dobila "sponzora" od 5 miliona evra godišnje, do sada 70 miliona. A oni koji su napustili utakmicu su to uradili jer su njihovi navijači na čelu sa svojim predsednikom novosadskim mafiozom nisu mogli da se probiju kroz beogradsku gužvu i zakasnili na početak utakmice. Inače je na toj utakmici sudija grešio na sve strane, 4 greške na štetu Vojvodine a 3 na štetu Partizana. Jel imaš još šta, da ti odgovorim.
S

SSSR

pre 8 meseci

Ma ajde@ma ajde šta nam napriča dobri čoveče.
z

zgemba 82

pre 8 meseci

Srecno svima koji slave
M

Milojko Arsenić

pre 8 meseci

Možete da protestvujete koliko hoćete, možete da dovedete za predsednika Florentina Pereza, titulu nećete videti narednih još 10 godina...
S

Sudija Picilkas

pre 8 meseci

Znamo Korleone odnosno Nele 007, hvala sto si nas podsetio na to koji klub prosto mora biti sampion. Cim je upisan poraz, odmah kao nadoknada za to stize neka Isidora da pojaca napad ahahaha.
d

drgreg

pre 8 meseci

Mijatovic za Predsednika!
M

Ma ajde

pre 8 meseci

Al si ti naivan. Pa ovde je najmanje pitanje sporta i fudbala. Sve je politika. Na čelo Partizana će doći neko koga postavi onaj koji se za sve pita.
A

Ajkn

pre 8 meseci

Badava ostavke kada fudbaleri imaju po dve leve, ne mogu da trce, a Partizanova skola moze da proizvodi igrace samo jos za Surdulicu. Doce nova uprava, novaca ni dalje biti nece.
@

@ajkn

pre 8 meseci

Do juce pljuvali upracu i trazili da ode, sad ode predsednik kukate na igrace, ko je sledeci kriv, marsovci ili udruzenje pakistanskih radnika elektrodistribucije
P

Pa

pre 8 meseci

Nešto se mora menjati, činjenica je da je ova uprava za 8 godina osvojila 1 titulu i promenila 11 trenera.
A

Ajkn

pre 8 meseci

Krivi su Marsovci koji veruju da Vucela i Vazura igraju na terenu i koji ne vide koliko je Partizan postao smotan na svim nivoima, od nerada na treninzima, loseg skautinga od petlica do prvog tima, od nestrucnosti. Od cega da dodje zaokret? Ko ce da pomogne da postane bolje, baba Vanga?
М

Марлоне

pre 8 meseci

Тако то иде, напуштају брод који тоне, а који су претходно избушили својим уграђивањем у многобројне уговоре играча и продају играча. Дајте финансијску ревизију пословања и да ли су се понашали домаћински, да видимо те резултате рада.
M

Mile led

pre 8 meseci

Podrška za Vučelu i Vazuru od prvih Grobara sa južne tribine.
G

Grittex

pre 8 meseci

Hteo si reci ovako: podrska za Vazuru i Vucelu od delija sa severne tribine? Hajde Korleone, nemoj da se predstavljas kao partizanovac, ja cak ni pod gasom ne bih rekao da sam zvezdas, jer mi je jeziva i sama pomisao na to.
L

Logitech

pre 8 meseci

A Vazura?
M

Majku ti sve ludo

pre 8 meseci

Citam grobarske komentare pa to je komedija nad komedijama, Oni misle da je neko poslaoo Vucelica da unistava fk partizan a covek u klubu od 90' a isto pricali za Ostoju limara sada im je Limar dobar a Vucelic unistava klub
P

PD

pre 8 meseci

Bitno da ti nisi komedija sa svojim razmišljanjem kako je tako nešto nemoguće u Srbiji
e

epox76

pre 8 meseci

Vučelić je u Partizanu od 2014 a ti si lažov!
V

VS VLAda

pre 8 meseci

Ostoja je gori od Vučele, poenta je da ne podvale Ostoju, jer onda ni ova ostavka nema smisla.
P

Partizan zauvek Prvi i Jedini

pre 8 meseci

Partizan nikad vise ne sme dozvoliti da bude drugi, treci, cetvrti ili bilo gde, sem da bude uvek i zauvek prvi. Partizan ako nije prvi, to je vec dovoljan dokaz da ga neko unistava.
J

Jel

pre 8 meseci

To citiraš Mrkelu?
Z

Zijani

pre 8 meseci

E šteta
r

realnopart

pre 8 meseci

Sad ce da dodje drugi koji takodje nece da osvoji titulu dve,tri godine pa ni on nece da bude dobar i opet bojkot i tako u krug.
n

nekitutamo

pre 8 meseci

Vise bi znacilo da je Vazura otisao jer on je tu postavljen od velikog vodje a ovaj je nekako zalutao ili se samo nasao tu...Ali zamislite da vi vodite klub I da se svasta nesto desava u prostorijama kluba I naravno da posle svasta nesto oni moraju da odrade za svoju slobodu cak I da nisu na zadatku bili od starta...
G

Guljaj

pre 8 meseci

Hoce li Duljaj, kao clan skupstine, opet glasati da Vucela ostane, kao sto je glasao prosli put?
3

31.08.2023. Terazije 18:00h

pre 8 meseci

Svi na protest! Sad jos jace!!!
Č

Ček bre

pre 8 meseci

A za šta protest kad je čovek otišao? Čemu sad onda to?
J

Jaa

pre 8 meseci

@Cek bre Kako cemu to? Pa da i Vazura ode. Ovim je samo pola problema reseno.
4

446

pre 8 meseci

cek bre@zna se ko treba da ode sa vlasti da bi Partizan prodisao..
@

@446

pre 8 meseci

Da nije njega odavno bi se vi ugasili.
k

ko su novi

pre 8 meseci

Zna li se ko će da zameni VV kada i ovaj drugi ode. Ili da smeni pa ćemo rešavati to do kraja prvenstva pošto konfederacije od četvrtka nema.
N

Nenad1246

pre 8 meseci

Kakva komedija u komentarima grobara. Koje su to podeljene ličnosti. Ovde im smeta vrhivni i ako im trpa milione klub,a u košarci nesmeta dok im isto trpa milione. Što bi se reklo teški licimuri.
K

Kazablanka

pre 8 meseci

Jeste ali Ostoja i Savic barem rade nesto, ovi ama bas nista
t

tičer

pre 8 meseci

Back to school
D

Duh koji lebdi

pre 8 meseci

U kosarci vama sipa isto ili cak dva puta vise, i to samo zadnje dve godine, dok je poslednjih 10 g. vama, ukljucujuci i Fmp1, sipao pet puta vise!
4

446

pre 8 meseci

Na kosarci se cuje uvek cuveno skandiranje tvom vodji,niakd nije prestajalo.Zato tvoja crveno bela arena smanjuje ton,i izmsilja teh probleme..
V

VS Vlada

pre 8 meseci

Zvezda je dobila više i u košarci.Što se tiče Ostoje takođe još veća prevara od ovih.Poenta je da dođe neko poput Mijatovića.
A

Ajmooo

pre 8 meseci

Da ode poslusnik Vucela da dodje opozicionar Ostoja .. To se trazi
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD,.,.

pre 8 meseci

Pored PIRAMIDA U EGIPTU, KINESKOG ZIDA, i ostalih svetskih čuda, od danas se u knjigu istih upisuje još jedno svetsko čudo : Milorad Vučelić podneo ostavku. Gospodo , nikad on to ne bi uradio ,osim ako nije dobio informaciju (ili instktivno osetio) , da se sprema nešto mnogo veće, i nešto mnogo krupnije, ,,,stara je to lisica . U svakom slučaju ovo je dobar znak ne samo za Partizan, več za celu Srbiju. Krenulo je polako bapuštanje broda, sledi trk, a onda iskakanje preko grane.
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 8 meseci

Uh druže. Voleo bih da si u pravu, ali se bojim da mi nismo te sreće.
S

Sima Arauho

pre 8 meseci

Milorad Vučelić ima dva talenta "Uvek zna odakle vetar duva i uvek zna koliko je sati".
Б

Бибарс

pre 8 meseci

Ајде сада сиктер из Партизана Вазура, Младен Мијатовић и остали Пинк олош, Биљана итд. Забранити прилаз свим просторијама Партизана и њима и њиховим унуцима.
g

goran kkk

pre 8 meseci

tako je bree!!!
G

Grobari Dorćol

pre 8 meseci

Ovao je zamazaivanje očiju, klan Prizrenlija je glavni problem
M

Maltese falcon

pre 8 meseci

Nije valjda
С

Стајко

pre 8 meseci

Џаба и ово ако Глазура остане, али сад идемо до краја!
U

Ujka Zitko

pre 8 meseci

Da Bog da ova odlazeca uprava sto se nakrala para preko naseg Partizan,da daju za lekove i za lezanje po bolnicama!!!! Mozes kako hoces,ali ne i dokle hoces! Ko ne plati na Drini,platice na Cupriji!!!!!
3

382921929

pre 8 meseci

One down, one to go!
N

Nenad1246

pre 8 meseci

Pa zar sad kad su prvi na tabeli? I još igraju sa štitom. Doduše samo u domaćem prvenstvo jer štit za Evropu nefunkcioniše al i to je nešto.
I

IVAN 82

pre 8 meseci

Sad i Vazura i dobar dio Uprave, napolje iz kluba!!
J

Jakuze KS

pre 8 meseci

Treba svi da organizujemo protetnu setnju da ostane Vucela na kormilu!!!
v

v1ad

pre 8 meseci

Pa srecna vam sloboda Grobari. Zelim vam da vam postave upravu kojoj je zadatak prosperitet Partizana a ne unistavanje. Pa onda i pored toga da budete drugi.
M

Max90

pre 8 meseci

Povedi vizuru,kralja i duljaja sa sobom
S

Sima Arauho

pre 8 meseci

Hoce li je prihvatiti UO?!
A

AJDE

pre 8 meseci

SUTRA 18H TERAZIJE !!!
G

Gost0000

pre 8 meseci

Ne zaboravite samo jedno,Vazura i Vucelic su spasili Partizan od gasenja,svojom poniznoscu pred Njim.Sada nas cekaju crni,teski dani za opstanak kluba.
1

12345gs

pre 8 meseci

najzad jedan pametan grobar. mislim da ste tek sad ugasili
S

SUNĐER BOB

pre 8 meseci

Upravo ne prihvataj ostavku!

AvantiStellaRossa

pre 8 meseci

Vazura je srz problema on je generalni direktor
U

Ujka Zitko

pre 8 meseci

Za predsednika Savu Milosevica,generalnog direktora Sasu ilica,trener moze da ostane Duljaj,a najbolje bi bilo da dodje Vladimir Ivic! SAMO HRABRO PARTIZAN!!!! Preziveli smo zeku i bjeku,pa cemo i ove parazite!!!!
C

Cer

pre 8 meseci

Sigurno Savo za predsednika covek koji je ostao bez banke zute, taj ce bas posteno da radi.
1

12345gs

pre 8 meseci

iskreno vama više ni Bo ne može pomoći
v

vs vlada

pre 8 meseci

Kakav Duljaj neznalica i poslušnik
S

Sudija Picilkas

pre 8 meseci

Sta fali Zeki i Bjeki? Zahvaljujuci njima imamo Teleoptik, pritom su legende kluba, a zahvaljujuci Vazuri i Vucelicu sve vece dugove, uzasan igracki kadar, nikakvu fizicku spremu igraca, (imaju snage za 20 minuta utakmice), pustanjr fudbalera u zamenu za oprastanje dugova (citaj pod pojmom Jovic, Marko Jankovic i Jevtovic, Djerlek itd.). Pa ti sad odaberi za koju si opciju.
v

vazura majmun

pre 8 meseci

Sutra svi u 18!!!!
М

Милеееее

pre 8 meseci

Али свих 75 из 7 фракција!

gemathegreat

pre 8 meseci

Ahahahaha, ima se prepane od vas.
@

@gemaThe Mesalica

pre 8 meseci

Prepane? E bruko nepismena
R

Realnoo

pre 8 meseci

Šta bi, uznemirio se vladar od 1. najavljenog protesta Partizanovaca pa polako pušta svoje pacove niz vodu? Nadam se da će Srbija kad tad postati slobodna zemlja u kojoj će sudovi i pravnici moći neometano da rade, pa da vam se svima sudi!
G

Gost99

pre 8 meseci

Onda mora biti demokratija.
m

malo vam

pre 8 meseci

Po vama, moraće ceo partizan da menja a i savez da vam namesti i zatvori sve utakmice do kraja. Nije dovoljno što vam priključio struju i oprostio porez državi.
?

??

pre 8 meseci

Pa gori je vazura od ovog 100 puta. Klinac, balavac, burzuj. Kako je on dosao na mesto potpresednika neka to svim gradjanima neko objasni? Neko ne moze u tim godinama skolovanje da zavrsi, a on moze da postane potpresednik. Da je postao predsednik drzave razumeo bi, narod glasao. Koje je njega i na osnovu cega postavio za potpresednika?
4

446

pre 8 meseci

Vazura je najvise skakutao pored Vucica kad je doticni pobedio na izborima,znao je sta ga ceka i gde ce biti uhlebljen!Ond aje dosao da unistava Partizan zarad para i licne koristi,zauzvrat gazdi da obeca cvrsto drugo,treco il peto mesto..S aponekim kupom i jendom titulom u 10 godina..
A

Aebre

pre 8 meseci

Aj to nego je razmaženi parazit bez imalo časti i morala...Sad borba pun gas protiv njega jer taj ne zaslužuje da radi ni u pošti a kamoli da vodi Partizan!!!
?

??

pre 8 meseci

Nzm sto govoris "uhlebljen", vrv ti se mnogo svidja ta rec. Samo obrati paznju kad je izgovaras. Vazuri ne treba uhlebljenje u partizanu jer je dobro uhlebljen bio i pre partizana. Uhlebljen je onaj koji nije imao nista, pa je zarad "hleba" nesto uradio.
m

markossss

pre 8 meseci

Ovo je tek pocetak, bice ovde borbe jos! Znaci, gmazura i celokupni sastav ljigave skupstine mora napustiti klub! Napolje bagro!
4

446

pre 8 meseci

Kad nas ispred skupstine bude par desetina hiljada svaki dan ,onda ce Partizan da ozdravi!
S

ShimixMel

pre 8 meseci

Da li je ovo moguće, kad će krmača?
M

Max90

pre 8 meseci

Povedi vizuru i kralja sa sobom i duljaja
B

B. Grobar

pre 8 meseci

Ne stavljaj Duljaja u isti kos sa ovim g.v...a.
s

scarecrow

pre 8 meseci

Коначно је овај зомби отишао следећи је гмазура а за њим и комплетан управни одбор
U

Ujka Zitko

pre 8 meseci

Mislio sam da ovo necu da dozivim.UPRAVA NAPOLJE!!!!
a

alooooooo

pre 8 meseci

A odgovornost...u aps da ides matori,tamo da provedes poslednje godine,to bih voleo komunjaro
G

GostPa

pre 8 meseci

Hvala Bogu! Ovo pišem kao navijač Crvene Zvezde. Trebalo bi i Vazura da krene istim putem i da na čelo kluba dođe neko ko će moći da se izbori sa svim problemima u kojima je Partizan danas. Bitna je dobra diplomatija, namazan čovek, a ne ono ,,svejedno je ko dođe”. Nažalost, poštenjačina loše prođe. Srećno u pronalasku nove uprave!
g

ggbn

pre 8 meseci

a neće u tvorza?
A

ACDC

pre 8 meseci

Nije ovo kraj , Vazura i jos nekoliko lopova nisu otisli i nista nece biti bolje dok se to ne desi. To vam je kao kad imate ranu pa ocistite je malo, ona krene da zarasta ali se opet inficira. E ako se rana ocisti kako treba i dezinfikuje da bakterije ne mogu da se vrate, tek onda ce zarasti. Vidimo se na protestu, ko ce da spasi Partizan ako ne navijaci njegovi?

gemathegreat

pre 8 meseci

Čuva ga statut i ako on lično neće mož ga mrzite a to zahvalite Vuletiću. On je sve to skrojio.
m

max 00

pre 8 meseci

Otišao poslušnik velikog vođe ali je uradio svoj posao i uništio Partizan. Samo da ovog smrada Vazuru jos najure.
b

bebs

pre 8 meseci

ciji je ostoja poslusnik, pitam za druga?
P

Partizan se spasiti mora

pre 8 meseci

Hajde sada redom... jedan po jedan...
O

Olegunar

pre 8 meseci

Jos gore, sad je sve u rukama Vazure. FK je pred gasenjem...
?

??

pre 8 meseci

Pa da. Sad ce potpresednik da dovede novog predsednika. Smenice trenera i tu ce da dobije jos na vremenu. Najveci problem je on i ako je potpredsednik. Sve je ovo njegovo maslo
T

Tattko

pre 8 meseci

Aj pa da se ne ljubimo. Nemoj samo da nam ostavljaš vaziricu-pudlicu
O

Ognjeeeen

pre 8 meseci

Ne samo on nego svi napolje!!!
a

ajmo grobari

pre 8 meseci

vracajte se sad malo i na fudbal, nema izgovora sad haha
M

Milojko Arsenić

pre 8 meseci

Svu znamo kome se bliži kraj , ovi cirkuzanti su uradili svoj posao tj. uništili Partizan. Ovo je poslednja sezona košmara za Srpski fudbal, sledi oslobađanje i kraj još jednog projekta.
N

Nikola858

pre 8 meseci

Kome?Prosvetli nas o veliki znalce?!?
U

Urgija

pre 8 meseci

Niko vama nije kriv što vam danci uvale pet komada kao od šale. Nema više Toleta i vaših poštenih utakmica i prijateljskih klubova. Nas ste gasili i pevali ***** gasi se, kad vidi bumerang se vratio vama. Kada ode vođa pozdravite se sa košarkaškim evropskim partizanom. Da nije bilo njega i vlasti igrali biste Evroligu, ali juče. Svi su protiv vas i svi se urotili protiv vas, a vi uvek jadni, pošteni i naivni.
И

И

pre 8 meseci

Коме се ближи крај и како? По овом стању ствари лик ће да влада док је жив.
V

VS Vlada

pre 8 meseci

Šta si se uspalio, ne može da se poredi Tole i ova tortura predsednika,Nema veze što se država gasi bitno da Zvezda igra lŠ
В

Вили Вонка

pre 8 meseci

Недовољно. Чека се и жгепче поред тебе.
g

georgie bestinho

pre 8 meseci

'Oće biti online prijave kandidatura za novog prezidentea,ili moram doć lično? Zna li se šta?
D

Debeli86

pre 8 meseci

Mora SPS da nastavi gde si ti Vučela stao, ajmo sad Ružić malo 😂😂😂
H

Hermano7

pre 8 meseci

Verovatno mu sledi funkciju u zvezdi. Ipak je to maticni klub
t

teslas

pre 8 meseci

auuuu pa ovo nije dobro nikako
g

gostić

pre 8 meseci

Amin
j

jovica944

pre 8 meseci

Ne treba ove godine titula ovo je vece od svakog pehara😂😂
S

Sarasota

pre 8 meseci

Ovaj nece proteste na ulicama. Malo se uplasio?
R

Rasputin

pre 8 meseci

Prestravio se protesta od 250 grobara… Prosto nece covek da dozvoli da sve u gradu bude blokirano od strane tolike mase ljudi… 😂
С

Слоба

pre 8 meseci

Подносио је и Илиев оставку па је још годинама био на истој функцији, не надајте се превише 😉
L

Ludilo mozga

pre 8 meseci

Ma sutra jos jace, da padne i debela krmaca
G

Grajkula

pre 8 meseci

A kum Novaka Nedica i zet Zorana Nedovica Šoka???
P

Palibrk

pre 8 meseci

+ advokat Aleka vožda.
L

Lord

pre 8 meseci

Hahahaahahahahh,imam osecaj da ce sad jedno dve godine biti "kondicioni" dok se malo ne stisa bura,pa ajmo Jovo na novo 😁 To je uslo u krv,kakva crna ostavka,to kad mermer iznad glave dobije,nije sigurno da nece biti kandidat za sledeci mandat!
G

GostRadan

pre 8 meseci

Sada ce se javiti famozni delegati Skupstine i izglasati da se ne prihvata ostavka. Sve je vec vidjeno. Ovaj grobar Partizana ce otici kad i onaj sto ga drzi na vezi.
m

mile led

pre 8 meseci

Kakvo jutro! Srbijo slavi.
M

MNM

pre 8 meseci

Većinsku Srbiju ne zanima taj klub pa ne možeš reći Srbijo nego vas par...:)
V

Varela

pre 8 meseci

kakva crna većinska Srbija grobari drže pola gradova i sela po Srbiji,Crnoj Gori i Republici Srpskoj
4

446

pre 8 meseci

Vucicu malo setnjicom pripretis,eto ti..Tako treba na svim nivoima da se ponasaju navijaci Partizana prema njemu dok se ne prestane sa sistematskim unstavanjem sportskog drustva,dosta je bre vise i njjga i nejgovih poturenih nam ljudi!Neizdrzivo je!
a

auuu bre

pre 8 meseci

koja si ti komedija
а

ау бре

pre 8 meseci

Мангупе, ајмо бојкот и за баскет, или се то не рачуна? Образа без
a

arroyo

pre 8 meseci

da da vidim kao sto je kk projekat unisten
M

Mile led

pre 8 meseci

Toooooooo
V

Vamos

pre 8 meseci

Još samo mali Nedicev da ode ---
Z

Znik

pre 8 meseci

Nije on vise njegov, vec direktno protiv.
з

ззззтттт

pre 8 meseci

Јако сам жалосна 🥲
G

Gost0902

pre 8 meseci

Hvala kurcu!