Partizan bi tokom leta mogao da ostane bez kapitena - obeštećenje simbolično

Vreme čitanja: 1min | uto. 30.05.23. | 14:51

Zagrizli Kiprani...

Partizan bi tokom leta mogao da ostane bez kapitena. Nakon pet godina u klubu, iskusni levi bek Slobodan Urošević (29) ima želju da se ponovo oporba u inostranstvu.

Kako navodi Telegraf.rs, nekadašnji igrač Rada, Napretka i belgijskog Levena, dobio je ozbiljnu ponudu novog šampiona Kipra Arisa iz Limasola. Posrednici su Uroševiću preneli šta Kiprani nude, njemu to zvuči sasvim prihvatljivo, tako da je ostalo samo da se dva kluba međusobno sporazumeju oko obeštećenja, pošto Beograđanin ima još 12 meseci ugovora sa crno-belima.

Izabrane vesti

Podsetimo, Aris je pre nekoliko dana u poslednjem kolu kiparskog šampionata uspeo da se okiti titulom i očekuju ga kvalifikacije za Ligu šampiona. Nema sumnje da je i to jedan od razloga što bi Urošević rado krenuo put Limasola.

Isti izvor navodi da Partizan može da očekuje obeštećenje između 150.000 i 200.000 evra. Mada je tržišna cena iskusnog defanzivaca značajno veća (oko 3.000.000 po Transfermarktu), činjenica da ulazi u poslednju godinu ugovora čini svoje. Slobodan Urošević bi već od zime mogao slobodno da pregovara sa zainteresovanim stranama, tako da je ovo poslednja šansa da klub iz Humske nešto zaradi.

Urošević je odigrao okruglo 200 takmičarskih utakmica za crno-bele, postigao 16 i namestio 15 golova.


tagovi

Slobodan Urošević

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara