Komentari na vest

Partizan bolji i srećniji! Zlatne izmene Aleksandra Stanojevića odvele crno-bele u plej-of (VIDEO)

D

Dzi

pre gotovo 3 godine

To je to... Zvezda i Partizan za trece po rangu takmicenje, ostali ni za toliko. Ono sto su juce odigrali Vojvodina i Cuka je realnost, ma sta ko rekao, mislim da je objektivno Soci tezak protivnik i da je uspeh pobediti ih...To sto Zvezda baca para koje nisu njene na krseve i sto je skupa ne znaci da je jaca od Serifa, kao sto Je Lask verujem kvalitetniji tim od svih sa kojima su igrali ostali Jugoslovenski timovi. Tako da sledece sezone, umesto dve ekipe u kvalifikacijama, mozda bi bilo bolje da odmah startuju u ovoj trecoj ligi i jedni i drugi, a ostali da ne ucestvuju da se ne brukaju.
G

Gostioničarr

pre gotovo 3 godine

Odbrana nam je jako loša, limitirani igrači, nemaju dobru postavku, ne znaju da iznesu loptu, dodaju, bekovi nit za napred, nit nazad. Natko klasa, al nema sa kim, Jojić i Marković jesu bili dobri sinoć, al mora još bolje, Zdjelar uvek dobar, radilica. Rikardo daje golove, to je dobro, ali neki potezi su mu užas. Trener nam je dobar, boljeg ne možemo da nađemo/priuštimo. Kondiciju da popravimo, da ne paničimo, kiksamo, i više guramo loptu napred, eto rešenja. Volim Partizan!
S

Simao S.

pre gotovo 3 godine

Pre svega, drago mi je da posle dugo vremena vidim ovoliku želju i htenje kod igrača. Za to je zaslužan Stanojević. Da krenemo prvo od dobrih stvari. Najbitnije - prošli smo vrlo neugodnog protivnika, definitivno najtežeg u ovoj rundi kvalifikacija. Marković odigrao ubedljivo najbolji meč otkad se vratio u Partizan, a čini mi se da igra sasvim korektno od početka sezone. Jojić, za promenu, vrlo dobar večeras. Trčao, sigurno držao loptu, udelio neke fine pasove, daj bože da tako i nastavi. Zdjelar mi se sve više sviđa na zadnjem veznom, dečko ima kondicije za dva ovakva meča, dok želja i zalaganje kod njega nikad nisu bili sporni. Raduje i to što smo protiv ovako tvrdog i nezgodnog protivnika, u većini meča realno bili bolji. Sa druge strane, bode mi oči to što, kad smo dali gol za izjednačenje, umesto da tek onda stisnemo i zagrizemo i iskoristimo momenat, mi prepustili njima inicijativu. Primljeni golovi? Vrlo jeftini, jesu to bile lepe akcije na oko, ali ništa od tih akcija ne bi bilo, da nisu u odbrani ispadali kao amateri. U oba puta Vujačić najveći krivac. Opet, pohvale za njega što se izvukao iz loše partije onom intervencijom u produžetku, kao i pogođenim penalom za prolaz. I po ko zna koji put, dokle ćemo da primamo gol iz prve šanse koju protivnik napravi? Stiskamo ih pola sata, napadamo, bolji smo i bum, tras, 0:1. Što se samih igrača tiče, očigledno je da nam fali još minimum 4-5 pojačanja da bi izgledali kao iole ozbiljan tim. Bekovi ne postoje, Uroševiću svaka čast na trčanju i zalaganju, ali njegovo znanje ne prelazi nivo naše lige, dovoljno je pogledati svaki njegov "centaršut". Na desnoj strani imamo tri beka, stvarno ne znam koji je gori. U sredini, ako nam zatvore Natka, kao večeras, nema ko će da udeli pas u prostor, srećom pa je Marković bio ekstra naložen i bukvalno je sve opasno išlo preko njega. Holender je brz i izuzetno glup, ograničen igrač, jasno zašto je bio u Luganu, pre bih deci tipa Terzić ili Jović davao šansu nego njemu. Ali, ne možeš samo na tu decu da se osloniš, dakle na krilu nam treba najmanje jedno pojačanje. Rikardo je za neke stvari odličan igrač, ali on je tip napadača samo za završnicu. Nikada neće biti igrač koji može da uzme loptu na 30 metara, predribla dvojicu i ušeta se u gol. Njega treba hraniti loptama u šesnaestercu i tada može da se nadaje golova. I opet, sem njega, mi nemamo (ozbiljnog) napadača. Rezerva je klinac Milovanović, koji je prvoligaški fudbal osetio prvi put pre mesec dana. Sve u svemu, ipak smo zasluženo prošli i raduje me odnos prema igri, ali ostaje to da i dalje imamo limitiran tim koji ne može mnogo bez još najmanje tri ozbiljna pojačanja. Volim Partizan.
N

Nenad B.

pre gotovo 3 godine

Sve tačno kako si opisao. Sličan komentar sam ostavio na jednoj drugoj vesti. Sportski pozdrav!
b

batabane

pre gotovo 3 godine

Dosta toga si dobro video i slozio bih se.Ali druze kriviti Vujacica za golove stvarno van pameti.Za prvi gol ima dobar deo odgovornosti,ok.Ali kod drugog gola direktni krivac je Popović.Nije bilo nikakve potrebe da napusta gol niti da se kreće dalje od prve stative,a on je otisao 2-3 metra u stranu od gola, i toliko.Cak i da je igrac koji je asistirao da je odlučio da sutira , Popović bi branio da je ostao na prvu stativu i malo napred da spreči dodavanje.Ali sta je tu je,to je fudbal.Decko je sve ostalo odradio na visokom nivou.Drugo moje neslanje je za bekove.Zivkovic je odlican bek.On jos nema veci broj utakmica u nogama da bi delovao jos sigurnije,ali kad napadamo konstantna i kvalitetna opasnost po gol.To je ono sto nedostaje kad igra Miljkovic,sto organizatorima igre olaksava jer imaju opciju vise za kreaciju.To ujedno razvlači protivnicku odbranu i ostavlja vise praznina za upad, i prostora za napadaca.Treca bitna stvar je da kad imas tako opasnog beka, automatski smanjujes opasnost od njihovog beka jer ne sme da se tek tako dodaje kad oni napadaju.Mislim siroka je to prica, uvek moze i obrnuto da bude,ali ja onako uprosceno da pomenem.Urosevic ima nedostatke, ali kad neko kao on igra sa 120%,svojih mogućnosti,mora uvek da bude dobar.Nedostaje mu malo snage i tehnike,ali u postavljanju,citanju igre je super,i uz srce koje ima on je odlican.Ali tu treba još jedan l.bek ,po mogućnosti jos bolji.Mislim da treba isforsirati nekoliko utakmica Obradovića, i ako ne proigra,nema više cekanja, hitno dovesti jos jednog l.beka.Rikardo je nekako bio usporen,kao da ga je pritisak ukocio.Ali ima on taj prodor sa driblingom, koji kazes da nema.Da se razumemo nije to prodor kao Ronaldo,ali ima nesto i Rikardo.Golovi protiv Zvezde i Proletera su tako nešto.U pravu si za Milovanovića, decko treba da negde igra svaki minut,a dovesti jos jednog spica i jedno jako krilo.To bi uz Jovica i Holendera,koga ispravno procenjujes i Kritikujes i Terzića oslobodilo Pantica da igra u vezi gde mu je prirodno mesto i gde je najjaci.A da i jos za Vujacica.Izuzetan stoper.Jel vidis koliko akcija protivnika prekida u samom začetku,jer odlicno prati igru,i istrčava na vreme.Sa lopatom je prilično siguran,sto je najbitnije,ne plasi je se,vec je rado prihvata i pokusava da je iznese i dodaje napred u prostor.
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!!!

pre gotovo 3 godine

Uf kakva utakmica!Soci nas je drzao u kaznenom prostoru dobro jedno vreme,steta u prvom poluvremenu bas sto nismo mi dali gol,pogotovo ne mogu da prezalim Nathov savrsen slobodnjak ali najbitnije da smo vrlo jak tim izbacili!Ne zanima nas sta misle drugi,uspeli smo,jurili smo prednost,imali i malo srece u nekim trenucima bas kao i Soci i nekoliko navrata,sta da kazem,svaka cast celavom,Nathu i Rikardu,Suma opet potvrdio ono sto svi Grobari znaju ali Stanojevic odbija da ukapira,svaka cast i Popovicu sto je bas ozbiljne sanse skinuo u vise navrata i hvala mu sto nas je demantovao jer je stvarno bio vrlo nesiguran i primao neke glupe golove i daj boze da tako nastavi i dalje!Protiv Santa Klare jos jedan jako tezak mec,njih je devastirala Korona ali samo ozbiljnim pristupom mozemo do evrope,vrlo opasan tim sa kojim mozemo da se porvemo ali uopsteno Portugalska liga uvek ima cime da se pohvali od timova.BRAVO!
a

aca red star

pre gotovo 3 godine

Bravi pfc, ajmo zajedno u evropu da vadimo cast
M

Mikri

pre gotovo 3 godine

Juce ping pong liga, danas ling long liga. Vi pobedite soci od 50 miliona (ovi igraci vrede realno na trzistu 15) vi ste najjaci, zvezda izbacivala timove sa koeficijentom od 30 do 60, ali ne vibste prejaki. Kazite mi koji ste tim u poslednjih 20 godina izbacili da je imao koeficijent preko 30...samo anderleht rekao bih...sparta iz praga kad je ispala od zvezde je imala koeficijent 58 (lako se proveri) a taj koeficijent mi mozemo da sanjamo.
,

,

pre gotovo 3 godine

Srpski fudbal ugasiti!!! Neka dislajkuju kidare napaljene koliko hoće i oni će jednoga dana shvatiti da od našeg fudbala, a bogami i države nikad ništa neće biti!!!! Objavite komentar
N

Neko iz mase 77

pre gotovo 3 godine

A što navijači Zvezde osporavaju Soči. A taj Soči 3x skuplji od Šerifa na transfermarktu! Par bodova iza drugoplasiranog su završili sezonu u Rusiji!
z

znaci

pre gotovo 3 godine

zvezda je tacno duplo jaca od partizana ako cemo po tom isto transfermarktu
g

gosttttt

pre gotovo 3 godine

Kad oni izbace neku ekipu iz ruskog sampionata nek se onda jave.
З

Звездаш

pre gotovo 3 godine

Шериф на прагу Лиге шампиона а тај ваш Сочи не може ни у бараж Купа Конференција.
G

Gost79

pre gotovo 3 godine

Krasnodar
Š

Šerif

pre gotovo 3 godine

Je na pragu LŠ zato što je izbacio vas, ekipa totalni prosek, Dinamo će im dati 5 u dve utakmice bez problema...
d

d.g.

pre gotovo 3 godine

Soči je osrednja ruska ekipa. To što su mediji uspeli da vas ubede da je Soči vrhunska evropska ekipa je druga stvar.
3

356

pre gotovo 3 godine

Tako je bree partizan⚫⚪💪💪 uh dobro je da smo prosli ala su mi bili stresni penali pao mi je kamen sa srca❤❤ ajmo bree partizane u ligu konferencija a vojvodina i cukaricki su me bas razocarali stvarno niko nije za evropu sem partizana i zvezdane
h

humska1

pre gotovo 3 godine

Zanimljivo je da posle pobeda poput ove, cesto se osecam melanholicno. Gledam utakmicu kako se odvija,spreman sam na poraz, onda se izvucemo nekako i pobedimo ali nemam dozviljaj da smo pobedili a opet mislim da je pobeda bitna jer kao i sto rece Stanojevic i zbog buducih dana kad prezivis ovakvu krizi posle je lakse. Nisam siguran da li je to zbog moje emotivne specificnosti ili stvarno nema razloga za zadoljstvo da ima vise razloga za brigu vec protiv Santa Klare.
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!!!!

pre gotovo 3 godine

Santa Klaru ako ne pritisnemo moze opasno da bude,dosta dobar tim koji igra daleko ofanzivnije od Socija a Portugalska liga je jaka,u evropi sto se njih tice samo manje brutalna ekipa moze da bude,slaba nikako!
S

Steta

pre gotovo 3 godine

Šteta što nisu svi poispadali, nadam se da će u sledećem kolu...
S

Santa Clara

pre gotovo 3 godine

Santa Clara ako aktivira 5 igrača od 14 koliko im je u karantinu partizanu se ne piše dobro bar u beogradu. Ekipa koja od Benfike, Sportinga, Brage gubi sa 2:1 ili 1:0 je ekipa za respekt.
G

Gost aca

pre gotovo 3 godine

Jeste sa respekt niko ne osporava. Ali ako ne mozemo santa claru da prodjemo onda... I partizan i zvezda moraju u gruoe svezda u ligu evrope nazalost a partizan u konf. Pa da oba tima idu dalje, a cuka i vosa.... Zaista sam jako razocaran jedni 5 drugi 6.... Moglo je i vise i to od osrednjih klubova
d

d.g.

pre gotovo 3 godine

Nije Porto, Benfika, Sporting ili Braga. Došli smo do toga da vicešampion Srbije strepi od Santa Klare.
S

Sale Kg

pre gotovo 3 godine

Sada kada smo izbacili jednog od glavnih favorita za osvajanje Kupa Konfekcija, i kada se uzme u obzir da su drugi favoriti poput Tobola, Prištine, Teute ispali... se slobodno može reći da je partizan glavni favorit za osvajanje, naravno ako uspe da udje.
G

Gost999

pre gotovo 3 godine

Ne nego je Zvezda.. Ona ne gubi utakmice vec godinama, a igrace u ovom takmicenju. Ne vidim ko moze da pobijedi ekipu prepunu talenta poput CZ..
Z

Zvazdan

pre gotovo 3 godine

Cini mi se, da ce nasa Zvezda u to isto takmicenje, polako sa takvim komentarima.
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!

pre gotovo 3 godine

Ja bih se posle Serifa bar na kratko zamislio...I ti bi da imas cime da mislis...Ponizavas takmicenje u kojem bi mogli da igrate brze nego sto mislite a pitanje je sta vas tamo ceka...Podsmevas se Sociju a Kazahstanci i Moldavci su napravili sarlatane od vas...Bar cuti ako nemas sta pametno da kazes ili gledaj svoj klub...
H

Host

pre gotovo 3 godine

Sve je to okej, ali igra Sanicanina veceras tuga
H

Hesus Hil

pre gotovo 3 godine

Ovaj komentator Krivokapicdaj Boze da uvek da prenosi Partizan,covek kralj,milina ga slusati,kako se raduje i navija,za razliku od onog "grobara " Strajnica,on kad prenosi Partizan,kao da prenosi šahovsku partiju
J

JedvA

pre gotovo 3 godine

prosli 9 klub na tabeli u rusiji a raduju se ko da se osvojili LS hahah,a na sve to jos se nisu ni plasirali u ligu kon.pederacije i tekstilne konfekcije gde igraju najgori klubovi cele evrope koji su predzadnji u svojim ligama!
H

Haha

pre gotovo 3 godine

Tu će i tvoja Zvezda verovatno.
Б

Бели

pre gotovo 3 godine

Полако, играћете и ви то такмичење врло брзо…
S

Srbenda PFK

pre gotovo 3 godine

Pa radujemo se, kao da smo prošli Šerifa brate hehehehehehe
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!

pre gotovo 3 godine

Radujemo se kada prodjemo dalje,verujem da si se i ti obradovao posle Serifa a jedva cekam da napises isti komentar ako vas CFR Kluz izbaci
B

Baš se upalila

pre gotovo 3 godine

"Ma tako je kreće Zvezda, pali se mašinerija"! Jel tako urlao Borjan, dok je naslikao na novinara u sred prenosa, kad ste pobedili onaj nesrećni Kairat i spasili se bruke i ispadanja u drugom kolu kvalifikacija? 😂

Kas

pre gotovo 3 godine

Svaka cast nasima na borbenosti znaci dosta sto su se 2 puta vracali posle primljenog gola i idemo dalje,a pricali su mnogi da Partizan nije zasluzeno bio drugi na tabeli na silu izguran u Evropi ispasce odma itd., videlo se ovih dana ko je zasluzeno na kom mestu pritom ne mislim na Cuku nego na druga dva vrlo bliska kluba.
,

,

pre gotovo 3 godine

Da li je moguće da ljudi padaju u trans od srece posle ovakvog meča?Da ga nisu dali u devedesetom minutu ispali bi protiv ovakvog tima?Tužno je što je ovakav partizan za sada najbolji tim iz Srbije i koji je verovatno budući šampion iste. Srpski fudbal zakonom zabraniti.
R

Romanjoli

pre gotovo 3 godine

Kada se ulazilo sa 6 remija i posle 15 serija penala, onda su sreća i radovanje bili dozvoljeni, samo si jadan i licemeran...
,

,

pre gotovo 3 godine

Romanjole , kako ti uopste možeš da zaključiš da sam navijac suprotnog tabora? Ja sam bivši navijač koji je uvideo stanje u našem fudbalu. Zar je moguce da se ljudi lože na fudbal u Srbiji gde samo dva kluba mogu da osvoje sve trofeje. Sada je red na partizan. Osvojiće titulu ,možda će napraviti neki uspeh u evropi , pare će se izvući iz kluba i onda opet zvezda dolazi na red i tako dok se kugla zemaljska okreće,a vi se samo ložite. Max imaš 15 god, a ako si stariji onda je ovakav komentar zabrinjavajuć.
M

Mauro Tasoti

pre gotovo 3 godine

Hodali smo po ivici provalije. Ovo je jedna od situacija kada se kaze da sreca prati hrabre i bog nas je malo plgledao pre svega kod gola Scekica u poslednjem minutu regularnog dela i kod Suminog penala. Mora se reci da je Lazar Markovic odigrao bas dobro.
v

vuk sa dušom

pre gotovo 3 godine

Stanoje kopirao Tuhela od sinoć i pogodio.
D

Ddddd

pre gotovo 3 godine

Te zlatne izmene zamalo da nas izbace, zamenio Natha i odmah smo slabiji, on je mozak ekipe. Sto rece neko malopre, Suma je dobar talenat, ali je decko ponekad priglup i jednim potezom moze da nas ukanali jer se mnogo zevzeci i nekad je previse nonsalantan. Natho svaku bitnu utakmicu mora da igra od pocetka do kraja. Nasi najbolji igraci trenutno su stoperski par, realno, zajedno sa Nathom i Rikardom i ajde Zdjelar, sto je sa jedne strane dobro, ali sa druge mnogo lose jer ne mozemo samo da se branimo. Generalno imamo losu ekipu jos uvek, nismo se dovoljno pojacali, morao je veci remont da padne, ali se jos ne vidi to jer nam je liga losa, a zvezda je lose startovala, videce se u Evropi sa svakim ozbiljnijim protivnikom
G

Gost ,

pre gotovo 3 godine

Ali kad neko kaze kako je Rikardo klasan centarfor,coveku se okrene u zelucu.
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!!!

pre gotovo 3 godine

Meni se od tvog komentara upravo okrenuo zeludac dva puta
s

sta gde?

pre gotovo 3 godine

Gde je publika na utakmici? 30 000 stadion nije bilo 10 000 ljudi.... Navijanje kao da nije bilo. Celu tekmu se cuo lik sa megafonom
G

Gostgogotogi

pre gotovo 3 godine

Navijavanje je bilo paklene,crni od ljubomore,NAPRED PARTIZAN!
S

Serbona

pre gotovo 3 godine

Ne lupaj! Bili je oko 15000 jer je toliko kapaciteta dozvoljeno. A onog sa mikrofonom je postavio tvoj sef, kome ne smes da skandiras za razliku od nas
O

Ognjeeeen

pre gotovo 3 godine

Zabrana zbog korone
S

Serif Trolovic

pre gotovo 3 godine

Baki kad se igra sa Dinamom?
G

GostNBG

pre gotovo 3 godine

Najiskrenije Partizan trenutno ima mnogo zreliju i "zdraviju"igru od Crvene Zvezde.Bilo bi sjajno da Partizan udje u LK a Zvezda u LE.Malo da se izvadimo iz gov... sto se fudbala tice.Boze pomozi zivela Srbija🇷🇸🔴🔵⚪
З

Звездаш

pre gotovo 3 godine

С тим што су Звездини противници на прегу Лиге Шампиона а Партизанови не могу ни у 4. коло квалификација за Куп Лилијане Ронкети.
G

Goat

pre gotovo 3 godine

Partizan ima trenera za razliku od crvene zvezde
0

08

pre gotovo 3 godine

Odgovor Zvezdašu na komentar tvog komentara. Šerif je svetska fudbalska velesila, zato i niste mogli dalje. Haha
H

Haha da li si realan

pre gotovo 3 godine

@ Zvezdaš Haha da li si ti dečko realan? 😂 Naravno da je Šerif na pragu LŠ, kad su kao šampioni Moldavije, gde nemaju konkurenciju, stekli pravo da igraju kvalifikacije, a onda u kvalifikacijama naleteli na diletante poput Zvezde. :)) Kad je Partizan igrao protiv njih, lagano ih je rutinirao i kod kuće i u gostima. Nismo im dozvolili ni da pomisle na treće kolo kvalifikacija a kamoli na LŠ. Videćeš protiv Dinama koliko su ozbiljna ekipa. :)
V

VeritaS

pre gotovo 3 godine

A cuj ih Soci vredniji od Serifa.Jeste,ali je I Krasnodar 5 puta vredniji tada od Socija bio.A Liverpul 30 puta bukvalno.Kad je partizan pobedio velikana nekog u Evropi?Zadnji put cuj sada smesni Seltik pre 30+ godina u Kpk, tada trecem takmicenju po jacini.
M

Mile Srbija

pre gotovo 3 godine

Zemljace razlika je velika sto ste vi prosli te ekipe braneci se celu utakmi u i na velikuuuu srecu a mi se nismo branili i ispadali smo sto nismo imali srece uvek. Cuj ti njega liverpul i krasnodar pa to je bilo pre par godina sta mi nismo gledali vase utakmice i ne pamtimo vase parkirane autobuse hrabra zvezda junacka zvezda.
R

Romanjoli

pre gotovo 3 godine

Šerif Konjević
B

B. Grobar

pre gotovo 3 godine

Ajde jos malo bolesne statistike. Ti znas ko je od koga bolji, pa jos i koliko puta. Eee jadnice.
W

Wwwww

pre gotovo 3 godine

Njukasl,Anderlecht
S

Stss

pre gotovo 3 godine

spomene li jos neko Liverpul upucacu se
D

Dejan Pizon

pre gotovo 3 godine

Cestitam Partizanu,nadam se da ce te proci portugalce.
N

NemogudaverujemdajeZvezda0

pre gotovo 3 godine

mislim da je Serif jaci i bolji... jesu ako nemas pojma i ne igras fudbal svaka je ekipa bolja pa i ta cija je vrednost od 11 Miliona Evra hehe.
G

Gost Pele

pre gotovo 3 godine

Na šta smo mi spali, radujemo se kao deca što smo prošli neki Soči. Duže traje Korona od njih. Šta tek reći za Zvezdu, ispada od nekog Šerifa? Srpski fudbal je u žešćem kanalu. Samo slep čovek to ne vidi.
K

Kruščaga

pre gotovo 3 godine

Neki Soči ima olimpijski stadion i budžet koji mi možemo da sanjamo... Ime ne znači ništa, u taj klub su spucane ozbiljne pare države Rusije, ako misliš da je lako biti 5. u ruskoj ligi, varaš se...
m

miile

pre gotovo 3 godine

IGOR VUJAČIĆ je trenutno naj bolji igrač LingLong lige
C

Cekaj

pre gotovo 3 godine

Kad ste vi prvi onda je ling long, nije vise ping pong smesni ste
h

humska..

pre gotovo 3 godine

Imali smo mnogo srece, i igrali smo odlicno, tj. nadigrali smo jednu solidnu al fizicki mocnu Rusku ekipu kome je prosle sezone drugo plasirani tim Ruskog prvenstva pobegao 4 bod.. a i bili smo busni ko sito, al to sam i ocekivao kad napadnes visoko, igras presing i ciniti se da protivnika nigde nema.. Sve u svemu zasluzeno, protiv tima koji igra Rusku ligu, a Ruska liga je 6 liga u evropi po kvalitetu.. DA BI BOLJE VIDELI TAJ USPEH, MOLDAVIJA JE 45 LIGA U EVROPI PO KVALITETU, e sad vidi te koga smo izbacili i nadigrali.. da smo izgubili na penale, poklonio bi se momcima na borbenosti i igri, bez Pantica, Jovica, Holender igra povredjen, Suma se vraca posle nekoliko meseci..
M

Mutommbo

pre gotovo 3 godine

Čestitam Partizanu i svim navijačima. Čestitam i svim navijačima Zvezde kojo su želeli da prođe Partizan. Malo vas je i sreća pogledala, ali se ista treba zaslužiti. Sada vidite kako je Miloje uspevao više puta da prođe jače protivnike. Sad na iskustvo protiv Santa Klare. Treba nam liga od 12 klubova, to je večeras svima jasno.

Avangardista

pre gotovo 3 godine

O ovima 'preko' necu, nebitni su. A sad moje vidjenje utakmice. Imajuci u vidu da smo igrali sa kombinacijom PSZ-a, Reala, Bajerna, Barselone i Celzija (ha ha ha) ovo je ispalo super jer prosli smo 'dream team', jelte? A sad ono ozbiljno: Pop odlican, kod golova nemocan; Vujacic POKIDAO! Em spasio cisti gol em dao penal za prolaz.; Sanicanin i Zivkovic srednja zalost, posebno u napadu; Urosevic solidan; Jojic i Markovic fenomenalni kao nikad do sada; Holender solidan ali moze bolje; Zdjelar i Natho klasa; Rikardo borben ali samo to; vidi se da nam protiv ovakvih ekipa treba jos neko kao on; izmjene: Stanojevicu SVAKA CAST! To je to, idemo dalje
G

Gost999

pre gotovo 3 godine

Po meni je ovo bilo sasvim dobro.. Penali su lutrija, moze se i proci i ispasti, ali sto se tice utakmice sasvim solidno. Dalekoooo bolje, organizovanije, borbenije nego prosle godine.. Neki igraci su se probudili, ima neke ideje, igre. Vidim ima kritika, po meni su Markovic, Urosevic i Zivkovic jako dobro odigrali. Naravno Zdjelar i Vujacic standarsno dobri. Ima tu jos dosta posla, fali tu i nekih pojacanja, ali kako je bilo, ovo js super.
D

Djooreza

pre gotovo 3 godine

Koji crni Živković...katastrofa...
M

Molim

pre gotovo 3 godine

Bravo za partizan, svaka cast igracima treneru i svim. Ovako se bori na utakmicama pa i da izgubis preguraces. Skoro nije bio nas neki tim ko veceras kada su igraci partizana fizicki izdrzali utakmicu sa produzecima i napadali a nisu se valjali po travi sa grcevima u nogama. Vi u derbiju otresate zvezdu ko slinu. A mogli su veceras utakmivcu da gledaju stankovic i mrkela da vide da utakmice dobijaju treneri i spreme i volje igraca a oni zvezdinu metuzalemi sve je to dobra ekipa za rostilja a za igranje ozbiljnog fudbala jok.
V

Volim fucu

pre gotovo 3 godine

Alo sine , koja je poenta tvog komentara. Ne mozes ti da poredis mercedes i wv. Pa vi igrate trecu evropsku ligu, kvalifikacije. O cemu ti pricas, pa ova ekipa Zvezde vam prosle godine nije dala da izadjete iz 16.
R

Romanjoli

pre gotovo 3 godine

Šerif vredi 12 miliona, Soči 30... Pozdrav za ove štp troše 50 i kmeče, Kluž vredi koliko i Soči, upropastiće vas...
A

Ajde??

pre gotovo 3 godine

Kakve to veze ima?Krasnodsr vredeo 150 miliona,a Zaglembje 8 kada ste ispali?Mi dobili Liverpul od 800 miliona.Vi najskuplji klub koji ste pobedili je ovaj Soci.Mani me tih prica.Napolji je 400-500 miliona vredeo igrali smo nereseno.
h

humska1

pre gotovo 3 godine

Dobrih prvih pola sata, pa bez veze prmljen gol, dobar pocetak drugog do gola, onda je Soci umrtvio igru i dao opet jeftin gol. I onda smo se izvukli atipicnom greskom za 90. minutu iako su imali problema u poslednjoj liniji veci deo utakmice. Nakon toga dve sanse za njih, mi smo imali neku inciijativu. Osecao sam nelagodu, znajuci ko su nam izvodjaci penala, bilo je tu negde, Sumin je usao, Caljagov je pogodio stativu. Egal duel u dve utakmice, mi smo veceras bili bolji oni su u Sociju. Imali smo srece koju nismo u Sarlroi. Valja reci da su oni organizovaniji i zreliji a da smo mi brzi i tehnicki malo bolji. Prikazano izdanje ne raduje, pre svega zbog defanzive, prevelika je razlika izmedju linija, poslednja linija pasivna jer je spora, pa ne moze ni u srednjoj zoni. Dva stopera koja imaju borbenosti i karaktera ali citanje igre, brzina i tehnika losi. I u Sociju i u Beogradu su stvorili nekoliko sansi iz akcija koje ne bi smele da prodju vise od jednom. Meni ovo nije cista pobeda u odnosu snaga koja izaziva zadovoljstvo a nije za veliko slavlje sam prolaz kada se jos nismo plasirali u ovo takmicenje a pitanje da li je i to za slavlje .Sledi Santa Klara koju sam gledao protiv Olimpije kuci, bili su impresivni, imaju oni ocite nedostatke ali pravice nam dosta problema brzinom i promenom tezista igre sa nasom ovakvom odbranom.
S

Serifovic

pre gotovo 3 godine

Prosli nekako ovaj z.... Soci. Sad na redu da overimo ovu Svetu Klaru. Ima mnogo rupa u timu ali to je to kad bolje vec nemamo.
З

Звездаш

pre gotovo 3 godine

Какви противници. Све екипе од 5. до 13. места у својим лигама. :)
@

@ Звездаш

pre gotovo 3 godine

Још те боли од Шерифа,а? Тек следи понижавање од врхунског Клужа.
@

@Звездаш

pre gotovo 3 godine

Samo ću reći, Moldavija....
G

Gostza

pre gotovo 3 godine

Soci je odlicna i izbalansirana ekipa vrlo kvalitetnih igraca, skoro svi do jednog reprezentativci i bivsi reprezentativci. Kad naume tako te lepo izmesaju i daju gol, bez po muke. Mi uz tvrdo rmbanje promasili dosta sansi, ali srecom dali dva gola. Bas neka lakoca u njihovoj igri. Lepa utakmica, imalo je sta da se vidi. Trebalo bi da je Santa klara malo laksi protivnik, mada sve goli brazilac.
h

humska1

pre gotovo 3 godine

Komentar je na mestu. Soci je dobro vodjena ekipa, kompaktna, koja ima ritam, ima i ocite nedostatke, poslednja linija, brzina na svim nivoima, napadac im se povredio, nemaju rezervnog. Meni prilicno smeta sto Partizan od kad pamtim, sto ce reci dvadeset godina i malo preko, nikada nije bio ekipa koja ima ritam, lakocu, organizaciju i balansiranost. Veceras smo zamalo ispali na slican nacin na koji godinama ispadama. Mislim da odbrana kakvu imamo ne moze izneti sezonu na zadovoljavajucem nivou. Oba stopera imaju skok,visinu, snagu, borbenost ali imaju i toliko nedostataka, gde je Vujacic zaplivao kod prvog gola samo Bog zna. Pritom oni su skandinavskog tipa obojcia. Nemamo beka koji je ofanzivno koristan, Urosevicu svaka cast za defanzivu ali bar da na desnom imamo nekoga ko je razlicit. Nemamo igraca u poslednjoj liniji koji ima prenosni pas na potivnicku polovinu, to traje po minimum 45 sekundi i 10 pasa od golmana do zadnjeg veznog. Poslednja linija koliko duboko stoji i kolika je prostorna razlika na protivnickom posedu izmedju veznih i defanzivaca to je abnormalno.
l

linoleum

pre gotovo 3 godine

evo kako se vesele partizanovci posle pobede u totalno nebitnom takmicenju,e to je ta sloga u ekipi,,,
H

Hermano7

pre gotovo 3 godine

Vi ni tamo necete pobediti
N

Nebitno?

pre gotovo 3 godine

Kad vas kluz otrese, vidjecemo je li bas tako...nista slabije nije od LE..kad jedna Roma i Totenhem igraju ,mislim da je glupo dalje komentarisati
G

Gost1970

pre gotovo 3 godine

Ja kolko vidim i vas ceka to isto takmicenje😉
@

@Hermano7

pre gotovo 3 godine

Zvezda je vec tamo, ali ti to ne znas.
H

Hermano7

pre gotovo 3 godine

@linoleum znam da je tamu maticu, rekao sam da ni tamo nece pobediti
P

Ponosan

pre gotovo 3 godine

Svaka čast Stanojević i momcima. Dugo nisam gledao konkretan i brz Partizan a bilo je daleko boljih i skupljih igrača. Vadi Stanoje klince ko iz rukava, Markec polako ali sigurno vraća karijeru u život. Produžeci i penali su nebitni, ovaj tim iz produžetaka više nikad u životu neće istrčati na teren. Bravo momci, tako se igra za klub i Srbiju. Ostali nek se zapitaju malo kuda ide Srpski fudbal, petarde na sve strane danas, ovima od utorka ne želim ni ime da im pomenem - nebitni su. Toliko trolova u fk, podela navijača, cirkus oko kluba samo daju na značaju Saletu i momcima, svaka čast svima na terenu.
D

Djuradj

pre gotovo 3 godine

Pa Partizan igra za vas, a vi navijate za Soci i Santa Klaru? Ako Partizan ispadne, ko ce vam obezbediti da kao drugoplasirani igrate kvalifikacije za LS? Mi smo vam jedina nada. Zato sve delije, svim srecem uz Partizan. Da Partizan osvoji LK! Za nasu Zvezdu. Zivela Srbija! Ziveo Partizan!
K

Kako to

pre gotovo 3 godine

misliš sa drugog mesta? Hahahaha, jel se sezona završila ne kapiram?
R

Rizo TT

pre gotovo 3 godine

A ko ce vama kao treceplasiranim da obezbedi?
M

Makrez

pre gotovo 3 godine

II poluvrijeme je smjernica kako se mora igrati, napadacki ...imali smo dosta srece, zasluzene ruku na srce...moramo bolje na sredini, cim nema natha nema.nas nidje...i da ne pustamo da nam sa peterca daju golove...portugalci nemaju iskustvo, ali zna se kakve je to liga..jaca od ruske ... Moramo jako ,i hrabrije, pogotovu kuci...bravo za nocas,nadam se grupnoj fazi ...

cigan

pre gotovo 3 godine

Stanojević je sa limitiranim igračima izbacio kvalitetnijeg rivala.Partizan ima igru i dobru atmosferu. Svaka mu čast, za onog našeg mistera je doktor fudbala
G

Gost89

pre gotovo 3 godine

kad velicate sve, velicajte i tu cuvenu istoriju socija. Imaju isti broj titula koliko kk i fk partizan zadnje 4 godine.. jer toliko i postoje.. prdon 3 godine.. slican se slicnom raduje..
H

Hermano7

pre gotovo 3 godine

Kolko vi u basketu
S

Serife

pre gotovo 3 godine

Ajt pali sa nasih vesti i spremaj se za Rumune. Ima i oni da vas razvale od ...
1

11122

pre gotovo 3 godine

Još da si fudbalski pismeniji znao bi da je to nekadašnji Dinamo Sent Petersburg kojeg je kupio ruski multi milijarder i premestio klub u Soči i dao mu isto ime. Isto kao što je Čović premestio fmp u pionir i dao mu ime zvezda, isti fazon. Lepo spavaj šerife.
m

mikuli

pre gotovo 3 godine

Bas steta sto je suma ovakav mentalni sklop da nema u sebi tu borbenost kao npr zdjelar, bio bi vrhunski fudbaler usao je u igru i posle par minuta ne moze ni da potrci za loptom, posle njegovog kiksa smo primili 2 gol.sadik je ronaldo za rikarda
P

Pfc!

pre gotovo 3 godine

Bog je bio na našoj strani, vratilo se za sve one poraze: Ludogorec, Augsbrug, BATE, Aze i tako dalje. Nestvarni Vujačić i Sumin penal realno ono je intervencija odozgo da se vrati za sve, moralo je. Nadam se da će uprava da dovede dva igrača na krilu i sredini jer mnogo škripi. I da, ovo je za Barda Zivadinovića, ljubitelji fudbala će razumeti :)
J

JužniFrontPančevo

pre gotovo 3 godine

E ovako se prolazi dalje! Kao 2010. u Briselu! Haha, šalim se. Partizan je večeras imao tim, imao petlju da muški odigra sve. Zasluženo smo prošli dalje. I najvažnije: odbranili smo čast srpskog fudbala...
G

Gigant

pre gotovo 3 godine

ruskog fudbala je poklekao pred moćnim valjkom. Ma alal vera.
G

Giga gigant

pre gotovo 3 godine

@Gigant Zato je gigant moldavskog fudbala pregazio Zvezdu ko plitak potok, bez zastajkivanja. :)

Aleksandar Trajkovic

pre gotovo 3 godine

Pa ima idiota a ima i normalnih ljudi...Neki su trcali imali ste neku pass igru.Mada se meni licno cinilo kao da igrace Socija ovo ne zanima previse...A imali su kondicije za jos 3 meca.Dobra pobeda za nas fudbal.Kako su krenuli rezultati trebace i partizan za 14 mesto...Cestitke i protiv SC malo da uigrate odbranu posto oni ako nesto imaju imaju strasnu odbranu.Sve najbolje od komsija :)

Vixtra

pre gotovo 3 godine

Nisi dobro vidio. Pred pocetak svakog poluvremena ili produzetka su se igraci Socija grlili i slusali govor kapitena. Ne radi to ekipa koju ne interesuje utakmica koju igra.
G

Gost4

pre gotovo 3 godine

Isla je lopta nije bilo bunkerisanja, igrao se taj pas, fine akcije su bile samo sto nije bilo gola, izgrali su nas 2 puta nekako. Vojvoda Vujacic stasao u stub odbrane jbg ima i on malih greskica ali poradice sa na tome, Suma nije u formu, Rikardu nije bio dan vidjelo se, opet Natko kad je potreba njegova lopta neka nema ga, spava, aaa Markovic iznenadio svaka cast Markec pokazi da vredis, odicna partija, Jojica necu komentarisati nesto se malo popravio kao.
L

LudiDejo

pre gotovo 3 godine

Sa ovom igrom bi partizan nabio Sherifa 4-1 sigurno.
Č

Čerkez

pre gotovo 3 godine

Koje stopostotne šanse su Rusi promašili, još i primiše gol u poslednjem minutu. Bili su bolji danas, al' nisu prošli.
G

Gost22

pre gotovo 3 godine

Boli ali spisj da boli jos jace
H

Hesus Hil

pre gotovo 3 godine

Sve u svemu bili smo za nijansu bolji,Markec najbolji na terenu,svaka mu cast,bekovi su nam rak rana,muceni Urosevic hoce,bori se izgara,ali je sirov ko drvoseca,Holender klupa,mali Terzic od početka,Ove bekove sve u skolu centriranja kod malog Terzica. Soci opasna tvrda ekipa,otprilike takva je i Santa Klara. Napred Partizan
h

humska..

pre gotovo 3 godine

Muceni Urosevic.. Razumes se u fudbal ko moja Baba.. Pa Urosevic odigrao za cistu desetku, pozadi perfektan, napred dobar.. Nemoj da kom vise molim tee
H

Hesus Hil

pre gotovo 3 godine

Urosevic moze desetku da dobije kad saberes dve utakmice,ne zna da centrira,nema dribling nikakav,dosta gresi u predaji cim je malo pod pritiskom,u odbrani solidan,ne moze mu se poreci fizicka sprema i borbenost ali decko je sivi prosek nase lige. Koliko smo puta zapretili sa te leve strane dok su on i Holender bili u paru? Nijednom,sve islo preko desne. U drugom par puta i to kad njemu i Jojicu pridje Rikardo ili Zdjelar ili Suma.
B

Bravo

pre gotovo 3 godine

Bravo momci! Svaka cast! Dokle god je ovakva borba i sreca ce pratiti kao veceras...
G

Gost ali bukvalno

pre gotovo 3 godine

Onom se na faci videlo da se usro pre šuta...
H

Haha bas

pre gotovo 3 godine

I Suma isto
B

Bravo

pre gotovo 3 godine

Imali ste sreću da postignete gol u 90. min, plus u prožetku je Soči imao sve stopostotne prilike. Ali sreća vas je pratila jer ste igrali hrabro i muški. Niste kalkulisali protiv objektivno jačeg tima. Svaka čast i srećno u nastavku.
R

Rizo Tutin

pre gotovo 3 godine

Ma i PSG-u dva za poluvreme,hahahj
C

Coneeeee

pre gotovo 3 godine

Dobro smo igrali...najbitnije da nisu igrali kao p****e,ginuli su svake sekunde,takav Partizan znamo ,takav Partizan volimo...srce ste mi rastavili na komade ali skroz interesantna utakmica,nadam se prolazu u grupnoj fazi.nadam se da će i zvezda ući u LE pa da pokupimo te jako vazne bodove za sledeću sezonu.Vidite li nasta nam je fudbal spao!

Lemi

pre gotovo 3 godine

E ako smo nekad zasluzili prolaz, danas smo.
G

Gost123

pre gotovo 3 godine

Cinjenica je da je soci mnogo bolji tim od serifa
M

Mršav

pre gotovo 3 godine

Bolji toliko da Serif se takmici da igra ls a tvoj Soci igra kupace gace kup sto ce te i vi posle 4 kola .Mucite se sa ovim pacerima.Jos nesto Serif ce da igra neko takmičenje ls ili le sigurno,a gde će Soci i Partizan kup kupace gace. Haha haha
b

bolna istina samo

pre gotovo 3 godine

zato je Soci ispao iz evrope, a Serif igra LE ili mozda cak i LS...

Vixtra

pre gotovo 3 godine

@Mrsav Pa kad je Serif imao srecu da naleti na galaktikose iz rupe. Prolaz im bio osiguran. Nasi protivnici znaju da igraju.
M

Mršav

pre gotovo 3 godine

Da zna nebi ispao,Šerif ima sance da izbaci Dinamo u prošlosti je vec jednom izbacio tako nevidim kako tvoj soci ume da igra a ispada .Malo jaci od kisele vode.
0

08

pre gotovo 3 godine

Idemo grobari. Samo napred Partizan!!!
E

EVO

pre gotovo 3 godine

VAM PARTIZAN DAJTE NAM HAJDUK.
H

Hannibal

pre gotovo 3 godine

Valjda sam toliko mator da ne mogu da ne navijam za naš tim, makar to bio i Partizan. :) Velika stvar je što je izboren prolaz u naredno kolo ali da je igra bila dobra - nije, daleko od toga. Partizan je imao dosta sreće, gol u 90-tom minutu, fantastična reakcija odbrambenog fudbalera u produžetku, potom stativa već u prvoj seriji Sočija, pa faktički autogol ruskog golmana nakon lošeg penala Sume...to su situacije koje se dešavaju na jednoj od hiljadu utakmica, tako da se za narednu rundu tim mora pripremiti bolje, pre svega na polju taktike, jer Partizan itekako ima dobre pojedince, sposobne da pobede i jače ekipe od Sočija. Mislim da oba naša najveća kluba uopšte ne kubure sa igračkim kadrom, već sa poprilično tankim stručnim štabom. Da Partizan vodi Jokanović, a Zvezdu Siniša Mihajlović, timovi ovog kvaliteta bi daleko dogurali u Evropi. Ovako, sa Stanojem i Dekijem, svaki naredni korak je premija. Svejedno, svaka čast na prolazu u sledeće kolo!
D

Djuradj

pre gotovo 3 godine

Pa pazite, taj Krasnodar kojeg spominju navijaci Zvezde, a kog su jedva prosli je bio prosle sezone 10 u Rusiji. Soci peti. Doveli su u zadnje tri sezone 4 igraca izmedju 3.2 i 4.1 milion po transferu. Serif zadnje 3 sezone ima najskuplji transfer 100k. Ni Zvezda ni Partizan ne mogu da pariraju Sociju po finansijama, da ne pricam o Serifu. Partizan i da je ovde ispao ne bi bila nikakva sramota. Igrao je protiv bas jakog kluba, pogotovo za ovo kolo EK takmicenja. Bolje da se navijaci Zvezde upitaju sta se ono desilo u Tiraspolju, posto su 6 puta kvalitetniji od tog Serifa. Mi nismo mnogo kvalitetniji od protivnika pa smo na fajterski duh prosli dalje. Sta je vama smetalo? Ostetili su vas za gol iz ofsajda, to je tacno, ali sta vas je sprecavalo da svoj kvalitet pokazete posle toga? I Sociju je sviran penal na 18m, pa smo ipak prosli. Borili se, stvarali sanse. Jos dodjete da nas kritikujete, a nije ni kraj utakmice, a pre dva dana ispali od tima koji je 10 puta slabiji od vas na papiru. Pokrite se usima, ako dimenzije usiju to dozvoljavaju.
S

Saleks

pre gotovo 3 godine

Aj sad malo objektivnosti, da li ti misliš da je Krasnodar ista ekipa koja je bio pre 5 godina kad smo ga mi izbacili i sad, jel vidiš ti šta pišeš, sve ostalo si okej napisao, sramota je što smo ispali od ekipe koja je sigurno bar duplo lošija od nas, al nemoj leteti posle jednog uspeha, to što ćemo verovarno imati dva predatavnika u LŠ, dugujete samo Zvezdi i nikom više, dok ste vi ispadali od svakakvih ekipa, Zvezda je skupljala bodove i dovela nas u ovu situaciju.
R

RizoTT

pre gotovo 3 godine

Taj Krasnodar je 5 sezona bio u top4 Ruske lige,igrao 1/4 lige Uefa,ekipa koja je vredela 80-90 mil eu u vreme kada je Zvezda igrala s njima.Ne znam kakve veze ima prethodnj sezona ali sumnjam da ce Soci dostici taj nivo.
S

SANTAKL

pre gotovo 3 godine

AJMO SANTA KLARA, POKAŽITE PACERIMA DA SU SE NA SREĆU PROVUKLI.
S

Serife

pre gotovo 3 godine

Serifee patiiii
-

-2 u avgustu, sezona kupanja

pre gotovo 3 godine

siapj nek boli jos jace
J

Jesi to ti

pre gotovo 3 godine

Serife Konjevicu?
T

Teodul

pre gotovo 3 godine

Šerif Mubarak Olsun!!!
Ž

Železnik Calling

pre gotovo 3 godine

Kakva sreća ovima poklonjen penal u Rusiji?
N

Nmkj

pre gotovo 3 godine

I nije sviran Sociju u Beogradu, na ruku Markovica
G

Gostiii

pre gotovo 3 godine

Rikardo se veceras nije video,onaj Rodrigao ga je pojeo.Dobar stoper
G

Gost111

pre gotovo 3 godine

Rikardo je uvek imao dva igraca na ledjima,a ostavljen sam,bez pomoci saigraca,a on nije tip centarfora kao Kun Aguero,da uzme loptu na centru izdribla odbranu i da gol. Trudio se koliko je mogao,nema sta da mu se zameri
m

mesina

pre gotovo 3 godine

Najzad neko da osvetla obraz Srpskog fudbala.
C

Cccc

pre gotovo 3 godine

E moj ti, pa 4 godine beležimo fantastične uspehe dok je vama najveći uspeh kad Zvezda kiksne, bolje ćuti i kaži Zvezdo hvala ti što radiš to za srpski fudbal.
h

humska..

pre gotovo 3 godine

Za ove strucnjake sto su opravdano napadali Jojica.. Jojic je veceras uz Markovica, Urosevica, Zdejlara, bio najbolji igrac Partizana.. Preorao je teren
K

Kruščaga

pre gotovo 3 godine

Amater Jojić je večeras odigrao prvu utakmicu dostojnu profesionalaca... Kad bi ovako igrao svaku...
"

"Jer Natko"

pre gotovo 3 godine

Ne moj da si smesan,kakvo oranje kakvi bakraci,gol je dao ne zna ni on sam,kako je ono proslo u mrezu,najtalicniji covek na terenu,bolje je nego u prvoj utakmici ali sve je to jos jako tanko,on nije ni 30% onog starog Jojica. Ako bas hoces Zdjelar je preorao teren kao i uvek uostalom.
"

"Jer Natko"

pre gotovo 3 godine

Zdjelar je preorao teren,kao i uvek,decko ima snage za 2 utakmice,a Jojic je za nijansu bolji nego u Rusiji,kakvo oranje kakvi bakraci,vise se setao nego sto je trcao,jos nije ni na 30% svojih mogucnosti.
G

Gost1989

pre gotovo 3 godine

Pravi navijači Zvezde su sada srećni ipak je ovo ne samo za Partizan već i za Srbiju. A za naše momke bravo, znamo bilo je problema i biće ali nema kukanja idemo dalje, prvo Metalac pa idemo dalje.
N

Nemacpojma

pre gotovo 3 godine

Bilo je tesko ali zasluzeno idemo dalje, videlo se da smo bolji i nagradjeni smo za to u penal lutriji..Sad treba definitivno da se odlozi utakmica sa Metalcem pred putovanje na Azore jer je to verovatno najduzi moguci put koji je mogao da nas zadesi od svih timova koji su mogli da nam dodju i u prvoj utakmici tamo treba da odradimo veliki deo posla ako je moguce jer im je pola tima dobilo koronu i lose zvuci ali to treba da iskoristimo...
Ž

Železnik Calling

pre gotovo 3 godine

Kakva sreća ovima poklonjen penal u Rusiji?
W

Ww

pre gotovo 3 godine

Uf realno po igri da li je zasluzeno? Jeste Da li smo imali srece? Dosta. Prvo Vujaciceva intervencija pa sumin penal. Markovic i Zivkovic izneli sve po desnoj strani, leva nepostojeca. Jojic ne ocajan koliko ume da bude cak sam ga video da je potrcao par puta. Rikardo,Natko,Zdjelar nista spec cak ispod proseka. Suma se vidi da je madjionicar ali da nije u formi. Za kraj Sanicanin tele ubedljivo najgori igrac kiksara nevidjena
G

Gost55

pre gotovo 3 godine

Leva strana nista zato sto Pantic nije igrao.
I

Iz sljivika

pre gotovo 3 godine

Bravo groblje. Zasluzili ste.
H

Hercegovaccccc

pre gotovo 3 godine

Hvala cigane. 🤪 Sportski poz za brata
n

nemanja1512

pre gotovo 3 godine

ovi danas uporedjuju klea i rikarda, kleo bi ovima u prvom dao dva komada.
V

VRATIĆE

pre gotovo 3 godine

IM SE OVO KAD TAD, A NADAMO SE VEĆ PROTIV PORTUGALACA.
h

hahahaha 1

pre gotovo 3 godine

Šerife muka a?
O

Ognjeeeeen

pre gotovo 3 godine

Prošli smo što je najvažnije.Ali i dalje mi deluje tanko.Krilo se mora dovesti, ali poznavajući upravu...
V

Važi, brt

pre gotovo 3 godine

Partizan je treći rang takmičenja, a Šerif prvi. Ne poredi se to, brt. Hehehe
D

Dzo Black

pre gotovo 3 godine

Ljepi i mi bi bili taj rang da smo uzeli titulu, sportski pozdrav...
K

Kruščaga

pre gotovo 3 godine

Niste pobedili Šerif, nećete ni Kluž... He he
З

Звездаш

pre gotovo 3 godine

Руски друголигаш их надиграо на сред ЈНА. У квалиф. за ЛШ би прошли као Чука и Воша.
I

Ipak ne vazi

pre gotovo 3 godine

Doktore, Moldavska liga je 45. u Evropi. Uhapsio vas je bas opasan serif.

Vixtra

pre gotovo 3 godine

Soci vrijedi 30 miliona, Serif 12. Kluz 30. Misli o tome, brt. He he he
P

PFC

pre gotovo 3 godine

Svaki navijac zvezde koji je gledao mec zavrsio je na aparatim
n

ne buraz

pre gotovo 3 godine

ja licno sam navijao za partizan glupo bi bilo da se posle dve lige sampiona i dve nokaut faze lige evrope sladim necijim ispadanjem u kvalifikacijama za konferencisku ligu
z

zvonceGost

pre gotovo 3 godine

Glup ti je komentar.. Prošli ste ako si pravi navijač, raduj se.... Pusti nas zvezdaše
M

Mršav

pre gotovo 3 godine

Sto da smo na aprati.a ,sto se mucite sa ekipom koja jako slaba.Jedva na penale,bolje da se zabrines .Sa ovakom igrom nemozete da se se ls i le ,sa cime se ti zadovoljan.
S

Serife

pre gotovo 3 godine

Teze sam podneo vas prolaz od naseg ispadanja od Serifa
N

Nije

pre gotovo 3 godine

Evo ja nisam sto bi. ne volim Partizan Ali Partizan donosi bodove za konfcijent Koji je vazan za sve klubove u Srbiji tako I za Zvezdu nema logike navija ti protiv Partizana u Evropi
B

Bog je na našoj strani

pre gotovo 3 godine

Idemoooooo kod Santa Klareee.
G

Gost122

pre gotovo 3 godine

BRAVO CRNO BIJELI! POZDRAV OD GROBARA IZ BANJA LUKE
Z

Ziveo PARTIZAN!!!

pre gotovo 3 godine

Hvala ti Boze sto sam GROBAR! Orejace obasjace!!!
P

PedjaPFCCCC

pre gotovo 3 godine

iznenadili me pozitivno... cekam komentare jao sochi nista narucito, nista posebno sto mi nismo njih dobili, mi bi ih tukli 5-0, jao liga sprdnje, nebitna liga i td
S

Stefannnbgd

pre gotovo 3 godine

Bravo Partizane
G

Gostpricamitoem

pre gotovo 3 godine

E ovako igra najbolji klub u Srbiji,ovako se navija za klub koju volis i vodris,ovako se igra fudbal!!!!!!!!!!
P

PARTIZAI

pre gotovo 3 godine

KAO I UVEK PROVLAČE SE KROZ IGLENE UŠI, NEZASLUŽENO. STANOJE SMRDIŠ.
I

Idi

pre gotovo 3 godine

Idi u tvoje dvoriste........Serif.....Moldavija.........12 miliona. A navijao sam za vas,ne zbog vas bez pameti,nego zbog onih momaka na terenu.Idi tamo,imas do sutra da komentarises
D

Dil

pre gotovo 3 godine

Malo srece za hrabre! Nije dobro, ali nije ni tako lose. Bitan je prolaz.
P

PedjaPFCCCC

pre gotovo 3 godine

iznenadili me pozitivno... cekam komentare jao sochi nista narucito, nista posebno sto mi nismo njih dobili, mi bi ih tukli 5-0, jao liga sprdnje, nebitna liga i td
S

Scarecrow

pre gotovo 3 godine

ВУЈАЧИЋУ ДОКТОРЕ!!!
D

Djole...

pre gotovo 3 godine

Ocekivano-gladak prolaz Partizana, rutinski...
3

32 titula

pre gotovo 3 godine

Tebi je ovo bilo glatko sta li si ti gledao.? Na kraju samo sreca sto ovi nisu umeli da sutiraju penale.
P

Partizan Sampion 2021

pre gotovo 3 godine

Partizan ima trenera, zvezda ima amatera. U tome je razlika. Nismo isti.
T

Tako jee

pre gotovo 3 godine

ZASLUZILI SU MOMCI
H

Hermano7

pre gotovo 3 godine

Bravo Crno Beli!
B

Bjorn89

pre gotovo 3 godine

PA POKAŽI SRCE!!! BRAVO DOKTORI! Stevanovića slavim umesto slave!!!! Bravo bre!!!!
J

JužniFrontPančevo

pre gotovo 3 godine

Šćekića si zaboravio... :D
G

Gost6372

pre gotovo 3 godine

Bravo momci, nije lako vracati se u mec dva puta, pogotovo pri rezultatu 1:2, gde je do kraja utakmice bilo nesto vise od 10ak minuta. Zelja, borba, srcanost, na kraju i malo srece. Idemo dalje!
K

Klaster

pre gotovo 3 godine

Dobro, samo jedno 17 puta mi je stalo srce veceras. Bravo za TIM !
h

handycam

pre gotovo 3 godine

"Nije uvek lako, ali je uvek lepo"
D

Dzo Black

pre gotovo 3 godine

Tooooooo, pa nismo mi cigani da ispadnemo od smesnog Serifa...😂😂😂
D

Druže...

pre gotovo 3 godine

.
G

Gost89

pre gotovo 3 godine

al ste zato izbacili fudbalsku azdaju, klub koji postoji cele 3 godine.. bravoo..
G

Gostttt

pre gotovo 3 godine

a jeste li obezbedili neko evropsko takmicenje kada se pravis tako pametan?
S

Sherlocked

pre gotovo 3 godine

Pa niste jer mi smo igrali kvalifikacije za Ligu Sampiona , to je ono sto vi necete jos dugo,dugo. I ovo nije uspeh , ovo je samo da se prodise nedelju dana . Sledeci stepenik za vas je nepremostiv. kao i za nas na zalost.
D

Dzo.Blacm

pre gotovo 3 godine

Sosci je jaci id Serifa... Ako se razumete u fudbal...Takticki doterana ekipa, imala cetri sanse dva gola...brane se odlicno a Seerif nije imao neke sanse protiv vas nego ste vi realno ocajna ekipa...
B

Bolna istina samo

pre gotovo 3 godine

Naravno da niste, jer Zvezda je LK obezbedila jos pre dve nedelje, a vi morate jos i Portugalce da prodjete da dodjete na Zvezdin nivo pod uslovom da izgubi od Kluza 😃😃😃
L

Lebanac111

pre gotovo 3 godine

Svaka cast komsije!!! Bravo, cestitam na prolazu i nadam se ulaz u evropi. Dobro odigrano, moglo jos bolje ali je okej. Da je bila i sreca resili bi odavno. Svaka cast jos jednom, i cestitam! Posle lose sezone sa botom na klupi, napokon ste vratili pravog trenera i samo jako!!! Nadam se da ce i ovi nasi nesto uraditi sa nasom upravom pa mozda da se nadjemo u plaj off negde. :D
G

Gost-Babine

pre gotovo 3 godine

Pa red je da i nas malo sreća pogleda. Ti si srpski Tuhel Stanojeee, Stanojeee, Stanojeee!!! Samo jako, Šarić Darko!
Ш

Шпе

pre gotovo 3 godine

ГДЕ ЈЕ НЕСТАЛА АРМИЈА НАВИЈАЧА СОЧИЈА??? АЈДЕ БРЕЕЕЕЕЕЕЕ ВОЛИМ ПАРТИЗАН!!!
N

NickNs91

pre gotovo 3 godine

Bez namere da provociram drugu stranu,Soci je po kvalitetu druga dimenzija za Serif.Ekipa koja bi lagano prosla prosecnu grupu Lige Evrope.
Š

Šta pricaš?

pre gotovo 3 godine

Da l' si normalan? Ekipa u rangu Čukaričkog, i opet na mišiće.
h

humska..

pre gotovo 3 godine

Soci je za Serif Bajern Mihen!
B

BRAVOOO

pre gotovo 3 godine

STIZeeee VOJVODAAAAAAAAA
G

Gostujući komentator

pre gotovo 3 godine

ko je taj?
O

Opaaaaa

pre gotovo 3 godine

Osvojena liga sampiona?
9

951357

pre gotovo 3 godine

Rekao sam jos posle prve utakmice da ce srecnija ekipa da prodje dalje, i naravno, opet sam bio u pravu. Partizan jeste igrao bolje dok nije usao Suma, posle su ovi poveli, ali je Partizan imao kamion srece veceras. Prvo nedosudjen cist penal za Soci, ajde da kazemo da im se to vratilo za onaj nepostojeci tamo. Prvi gol njihov golman do Jojica, a on njemu kroz noge. Drugi gol Scekic sam, jedva je tak'o loptu, ona o stativu pa u gol. Posle Vujacic skida sa gol linije. U penal seriji ovi ocajno sutirali, jos onaj Sumin talicni penal. Kamion srece, ni krivi ni duzni prodjose dalje. Soci je ekipa sa planom, ali odbrana gresi kao luda a napad nemaju. I pored toga su ih sekunde delile od toga da prodju dalje.
G

Gost14

pre gotovo 3 godine

Druže, o čemu ti pričaš? Jesmo li gledali istu utakmicu?
9

951357

pre gotovo 3 godine

@Gost14 - a šta od ovoga što sam nabrojao nije tačno?
Г

Гери

pre gotovo 3 godine

Дечко пресмешан си искрено са твојом "објективности", знам да дубоко у себи жалиш што смо прошли бољу екипу него ви. Пс: као навијач Звезде немаш права да причаш о срећи у европи пошто сте ви дефиниција исте.
A

Aj

pre gotovo 3 godine

Ti na spavanje.
Г

Гост

pre gotovo 3 godine

Друже чиме се ти бавиш у животу, на свакој вести о Партизану си присутан. Чим изађе вест, твој коментар први. Иди прати свој клуб и уживај
9

951357

pre gotovo 3 godine

@Geri - ajde, molim te, daj mi kontraargument. Jer ovako samo ti ispadaš smešan. @gost - večeras je igrao Partizan, ne Zvezda. Ne mogu da komentarišem Zvezdu kad nije igrala. Uključi mozak malo.
N

Natrag u rupu

pre gotovo 3 godine

Ti si pričao da Zvezda ostaje jedini tim u Evropi posle ovog kola. Pokrij se ušima. Do juče je Soči, po tebi, bio za Partizan neprelazni bauk, sada izokrećeš priču. Zasluženo smo prošli, kao što ste vi zasluženo ispali od Moldavaca, koje niste uspeli da pobedite ni kod kuće. Niste imali ni sreće, ni znanje, ni pameti. Zato ćete u Ligu Konferencija sa nama. :) Danima laješ, pljuješ Partizan, otpisao si nas odmah posle žreba, a sada pametuješ tu. Vraćaj se u rupu! :))
9

951357

pre gotovo 3 godine

@natrag u rupu - poslušaj svoj nik. Prvo, vidi se da jedan moj komentar nisi pročitao. Ja sam pričao sve vreme da bi Partizan morao da prođe, nijednog trena nisam rekao da će da ispadne. Možda posle žreba, ali tada nisam ni video bio kako igra Soči. Posle prve utakmice, bio sam 90% siguran da prolazite. To što ste prošli na čistu sreću, kako sam i predvideo, nije moj problem. Nego te boli što sam u pravu. Tako da, bolje poslušaj svoj nik, pa natrag u rupu, možda i naučiš nešto o fudbalu dok si tamo.
K

Komicari

pre gotovo 3 godine

I naravno da si bio u pravu...Partizan ide dalje!
Z

Za 951...

pre gotovo 3 godine

Pogledaj malo penal seriju vasu sa Kopnhagenom kako su vasi izvodili penale kad ste ih prosli e to je sreca.
9

951357

pre gotovo 3 godine

@natrag u rupu - poslušaj svoj nik. Prvo, vidi se da jedan moj komentar nisi pročitao. Ja sam pričao sve vreme da bi Partizan morao da prođe, nijednog trena nisam rekao da će da ispadne. Možda posle žreba, ali tada nisam ni video bio kako igra Soči. Posle prve utakmice, bio sam 90% siguran da prolazite. To što ste prošli na čistu sreću, kako sam i predvideo, nije moj problem. Nego te boli što sam u pravu. Tako da, bolje poslušaj svoj nik, pa natrag u rupu, možda i naučiš nešto o fudbalu dok si tamo.
B

Burazzers

pre gotovo 3 godine

Sam si sebi kontraargument, šestocifreni. Ono sa Markovićem je najblaže rečeno nešto što sudije svirnu s vremena na vreme (a realno ne bi trebalo), a nikako nije "čist penal". Komentar za golove ti je još veći spektakl - prvi gol iz igre, golman ne stigne ni da vidi loptu s te razdaljine a ne da reaguje, drugi gol dobro izveden korner na lika koji ima visinu da igra krilo u basketu i koji dobro odigrava glavom. De fakto fudbalske golove nazivaš srećom. Defanzivac koji skida loptu sa gol linije je dobar defanzivac a ne srećna situacija. Za Sumin penalčić si u pravu, natočite malo sreće za hrabre momke :) Ajd bože zdravlje da prodjete Rumune pa da otvoriš malo rečnik da vidiš šta piše pod objašnjenjem za termin "objektivan"
N

Natrag u rupu!

pre gotovo 3 godine

@951357 Beži bre tamo šalabajzeru, diskreditovao si sebe skroz. Lako ćeš naći i svoje i moje komentare na svakoj vesti o Partizanu. Ti si tvrdio da je realnost da Partizan ispadne, a ja sam rekao da ćemo videti tvoju realnost kada prođemo Soči, jer ćeš tada tvrditi da su oni amateri koje bi prošli i Čuka i Voša. Pročitan si kao knjiga, a nije te sramota da i dalje lupetaš. :))
N

Natrag u rupu bre!

pre gotovo 3 godine

951357 | 30.07.2021 u 11:05 "Pa to nam je što nam je. Vojvodina i Čuka ispadaju 99%, Partizan ispada 80%, igraće Zvezda samo grupnu fazu. Daj Bože da se i Partizan plasira u grupe, ali sa igrom kao sinoć, vrlo teško. A i LE će biti dosta jača ove sezone nego prethodnih, tako da sumnjam da će Zvezda sama doneti dovoljno bodova za ta dva mesta u LŠ. Možda ako iz LE ispadne u LK, pa tamo prođe koji krug takmičenja. Naravno, nada umire poslednja i iznenađenja su moguća, i naravno da navijamo za naše timove, ali... Ovo je realnost." Evo samo jedan od tvojih tipa"Partizanove šanse su male", "samo Zvezda ide dalje"... Partizanu nisi davao više od 20% šanse da prođe Soči. A sad kao, " pa da, očekivani prolaz Partizana". 😂
9

951357

pre gotovo 3 godine

@natrag u rupu - a sta sam upravo rekao u prethodnom komentaru? Da kad su izvuceni parovi da sam davao male sanse, ali nakon sto sam gledao utakmicu rekao sam da prolazi srecnija ekipa ali da biste morali da ih prodjete. Upravo si potvrdio ono sto sam rekao. A posto vidim da te ne mrzi, daj nadji moj komentar posle prve utakmice sa Socijem. Cisto da jos jednom potvrdis ono sto sam rekao.
C

CRNO BELI SAMPIONI

pre gotovo 3 godine

Laku noc dusmani koji su navijali za soci ljube vas GROBARI iz PADINJAKA!
o

opet ja

pre gotovo 3 godine

stacemo sa dusmanima koji su navijali za serif
G

Gost61671

pre gotovo 3 godine

idemooo breeeeee
F

Ff

pre gotovo 3 godine

Svaka čast momcima! Odigrano muški. Partizan bolji od Zvezde ove sezone.
A

Aahaha

pre gotovo 3 godine

Jos je sezona kupanja,polako samo...
F

Ff

pre gotovo 3 godine

Slažem se. Inače ja navijam za Zvezdu ali Partizan za sada bolji.
M

Mile Srbija

pre gotovo 3 godine

Ovo je bila jedina prepreka sa portugalcima cemo lako. Nisu svi upozoravali na ovaj soci a jo prati rusku ligu zna koliko su nezgodni i opasni nije lako tamo igrati sa zenitom spartakom dinamom i cska moskom i ostalima pogotovo na onim uslovima gde prelazis nedeljno par hiljada kilometara za gostovanje
L

Lako cemo??

pre gotovo 3 godine

Pa oni dolaze iz jace lige od ruske...vidio si sta benfika napravi od spar
M

Mile Srbija

pre gotovo 3 godine

I psg bi to napravio i Laciju i Lajpcigu pa to ne znaci da je francuska liga jaca od italijanske i od nemacke.. ne pravi se pametan
G

Gost89

pre gotovo 3 godine

Utrčavanje sa tribina kao da je uzet trofej u Evropi
T

Topcidera lepsa stranaa

pre gotovo 3 godine

Navijaci Partizana, a ne trofeja. Partizan je emocija koju vi nikada necete imati
Л

Лукаку 98

pre gotovo 3 godine

Срећнији клуб нисам у животу гледао, бољи тим је испао..
K

Kruščaga

pre gotovo 3 godine

Ovo nisu Šerifi, ovo je peta ekipa jakog ruskog šampionata, da nije bilo izmišljenog penala išli bismo dalje posle 90 minuta, ali Bog sve vidi, pa nam je vratio, bravo CRNO BELI!!!!!
9

951357

pre gotovo 3 godine

Serif je za ove Barselona.
G

Gost89

pre gotovo 3 godine

druze, taj Soci postoji cele 3 godine.. O cemu ti pricas??
n

numjaM

pre gotovo 3 godine

Ma da bre, favoriti u njihovom šampionatu, kreirana ekipa da osvoji ovo nižerazredno takmičenje, ćuti tu.
I

Ivan FCRS

pre gotovo 3 godine

Ma rutinski prosao partizan bilo 3:0 veruj mi. Kakvi penali, to se nije ni desilo.
@

@hahahahahaha

pre gotovo 3 godine

Javljaju se ovi što ih počistili amateri... ŠERIF u ruskom šampionatu ne bi bio 15. Pozz

Vixtra

pre gotovo 3 godine

@951357 Serif vrijedi 12 miliona, Soci 30. Kluz 30. Misli o tome. Pozdrav.
9

951357

pre gotovo 3 godine

@hahahahahha - ne bi bio 15., bili bi 7-8. A ovaj Soči će verovatno biti 15. na kraju. @Vixtra - Šamrok je vredeo 5 hiljada dinara, pa vas izbacio. Drugo, na cenu igrača utiče milion faktora, tako da to "vrednost tima" u ovim razmerama ne znači apsolutno ništa. Da Šerif igra rusku ili rumunsku ligu, i oni bi bili 20-25 miliona lagano, možda i više. Ali igra moldavsku. Što opet ne menja činjenicu da je daleko kompaktnija, defanzivno organizovanija i ofanzivno mnogo opasnija, da ne kažem bolja ekipa od Sočija. Ups, rekao sam. I to samo slep i Grobar ne vidi.
9

951357

pre gotovo 3 godine

@hahahahahha - ne bi bio 15., bili bi 7-8. A ovaj Soči će verovatno biti 15. na kraju. @Vixtra - Šamrok je vredeo 5 hiljada dinara, pa vas izbacio. Drugo, na cenu igrača utiče milion faktora, tako da to "vrednost tima" u ovim razmerama ne znači apsolutno ništa. Da Šerif igra rusku ili rumunsku ligu, i oni bi bili 20-25 miliona lagano, možda i više. Ali igra moldavsku. Što opet ne menja činjenicu da je daleko kompaktnija, defanzivno organizovanija i ofanzivno mnogo opasnija, da ne kažem bolja ekipa od Sočija. Ups, rekao sam. I to samo slep i Grobar ne vidi.